Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    11
Ya bi kuruntu geldi işte içime öyle huzursuz oldum. Önceki gebeligimde göğüslerim benim de bi iner bi siserdi haklisin 🙂 şimdi emzirdigim için göğüslerim hiç değişmedi. Bulantı ve akıntıya tutunuyorum sadece belirti olarak. Onlar da gider gibi olunca bi panik geldi
Yok yok korkma Allah’ın izniyle seninledir yavrun 🙏 bence ara ara kuruntu geliyor insana

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 31-12-2025

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Tabiki eklerim bilgilerini yazabilir misin

Yaş 31 2. Çocuk olacak nasıp olursa Sat 14 Mart
ANNE ÜYE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETBEKLENEN
DOĞUM TARİHİ
GERÇEKLEŞEN
DOĞUM
TARİHİ
BEBEĞİN İSMİ
@LeydiDaisy35224
Şubat
4+58+0🩵1 Aralık
@simurgdc34124
Şubat
4+56+01 Aralık
@milan2433125
Şubat
5+4🩵2 Aralık
@se25lin26128
Şubat
5+57+34 Aralık
@belisamaa2811 Mart4+06+43 Aralık
@innocence_3311
Mart
5+2
@Azimliiii3311
Mart
5+47+0🩵15 Aralık
@ebayraktar3412 Mart
@asdaf2512
Mart
6+24 Aralık
@wonderob3322
Mart
5+47 Aralık
@aylemakk2713 Mart5+29 Aralık
@Beyazyasemin321 ve 23
Mart
5+56+58 Aralık
@cezerye_3414 Mart5+49 Aralık
@gebesurec2614
Mart
7+07+0🩵9 Aralık
@sellmin3735
Mart
5+310 Aralık
@Rosalndaa3436
Mart
6+06+015 Aralık
@simgelavinya2916
Mart
4+25+5🩷11 Aralık
@Mystika3517
Mart
4+66+112 Aralık
@Senosi2917
Mart
🩷13 Aralık
suuuduru68 suuuduru68 2827
Mart
11 Aralık
@Dilan Nur2017
Mart
5+216 Aralık
@Azraemre3038 Mart6+46+4🩷13 Aralık
@destinaa883728
Mart
6+36+3
@husedaa26110 Mart5+219 Aralık
@Dogabesmez30210
Mart
15 Aralık
@nssannf30110
Mart
5+15+515 Aralık
Lavinia_98 Lavinia_98 26311 Mart16 Aralık
@hhto30113
Mart
5+0🩷20 Aralık
@himadays26113
Mart
5+216 Aralık
@Lovely3536214
Mart
19 Aralık
@Zaaraaa32214
Mart
18 Aralık
annabelica annabelica 34215 Mart🩷17 Aralık
@Zeynobenn29115
Mart
19 Aralık
@ahsennayaz35116
Mart
23 Aralık
@goodheartedgirl37216
Mart
5+221 Aralık
@hiranur341929318
Mart
5+023 Aralık
Hayall07 Hayall07 31219
Mart
🩷24 Aralık
Sunsun9 Sunsun9 28119
Mart
🩷24 Aralık
Pamlok Pamlok 31120
Mart
25 Aralık
@kumsal00730222
Mart
27 Aralık
@demet137433123
Mart
🩷28 Aralık

Canım aynı ağrı bende de var özellikle ayakta fazla kalırsam oluyor. Belim yatarken bile ağrıyor .Benim de solda hatta acaba bebek sola mı yerleşiyor diye düşünüyorum. Rahim genişlediği için böyle sancıların olması normal diyorlar. Şimdi ben de beta niye düşük çıktı diye düşünüyorum bat günü 84tü çünkü bu düşünme strese girme işinin sonu yok galiba 🥲
Aynen canim iste ayakta fazla kalınca, oturur pozisyonda bacaklar asagida kaldiginda falan artiyor. Ama uzanip dinlenince bacaklari uzatinca hafifliyor. Mesela dinlenince bel agrim baya hafiflemis. Kasıklarımda agri hala var ama elektriklenme gibi his arada geliyor. Kasık ağrısı sabit gibi birsey rahim büyüyor ya ondan..
Canimcim beta normal ama. Mesela belki de bildiginden gec bir tarihte bir daha yumurtladin o tuttu. Zaten kese fln görünüp kalp atışı duyulunca dr sana güncelledigi adet tarihini söyleyecek. O zaman belli olur. Regl günü 7 10 ile öğrenenler oldu hep yazdilar diger topicte hatirla. Stres yapma hic. Onemli olan guzel yukselmesi

Sen bilirsin canim icine sineni yap🥰 ben cesaret edemiyorum vajinal. Bazi dr.lar fazla zorluyor. Birkac gebe arkadasta dr.unun ozellikle vajinal bakmadigini söylemişti. Herkesin kendi karari elbette. Insallah yeterince kese görünür sekilde yukselir betahcg o güne kadar da karindan kolayca görürsünüz canım benimm..
Beta verdim canim duzenli artis oluyor şükür. Lekelenme kesildi şükür kiii.. dün kan uyuşmazlığı ignemi de oldum kanamadan dolayi. Elimizden geleni yapiyoruz. Bugun agrim oldu aksam, boyle elektrik çarpar gibi farkli. Ilk defa aksam ailelere ugradik da uzun sure oturur pozisyonda kaldim ondan mi oldu bilmiyorum eve geldigimizden beri de agriyor bide bel agrisi eklendi sol taraftan bu agrilar. Insallah hersey yolundadir. Insan herseyden nemleniyor cok garip bir durum🥲🥲
Senin agrin sızın var mi canim rahim büyüyor ya normalimiz oldu kasık agrisi artik var mi sende de
Kuzumm iğneyle ilgili yazdıklarını gördüm ama bilgim olmadığı için yorum yapmadım. Doktorun doğru bir şekilde yönlendiriyordur eminim 😊 kuzum benim ağrım çok çok nadir oluyor. Dün akşam kısacık bir regl ağrısı yaşadım. Ama hemen geçti. Gögüslerim çok hassas sadece başka hiç bir belirti yok. Boşuna aylardır belirti aramışım :))
Maşallah canım çok güzel ilerlemiş 🥰 evet çok heyecanlı gerçekten bir yanda da stresli. Benim bat günü 84 çıktı mesela acaba niye düşük çıktı. Ama önemli olan artış diyorlar bakalım inşallah sıkıntı olmaz 🫶🏻
Kuzum belki tahmininden geç yumurtlamışsındır ya da geç döllenmiştir. Hiç düşünme önemli olan artış :) ama sana diyorum da günlerdir bende kendimi yiyorum normal mi iyi mi güzel mi diyee :D ahh annelik rahme düşünce başlıyormuş :emir_bebek: :anneadayı:

Kuzumm iğneyle ilgili yazdıklarını gördüm ama bilgim olmadığı için yorum yapmadım. Doktorun doğru bir şekilde yönlendiriyordur eminim 😊 kuzum benim ağrım çok çok nadir oluyor. Dün akşam kısacık bir regl ağrısı yaşadım. Ama hemen geçti. Gögüslerim çok hassas sadece başka hiç bir belirti yok. Boşuna aylardır belirti aramışım :))

Kuzum belki tahmininden geç yumurtlamışsındır ya da geç döllenmiştir. Hiç düşünme önemli olan artış :) ama sana diyorum da günlerdir bende kendimi yiyorum normal mi iyi mi güzel mi diyee :D ahh annelik rahme düşünce başlıyormuş :emir_bebek: :anneadayı:
Insallah canim çok sagol😍🙏 canim benim betahcg arttikca bebek kesesi falan olustukca tekrar konuşalım agri konusunu 😀
Canim yine de belirti oluyor bazi insanlarda, bende cok uyku hali,sersemlik,bas donmesi, göğüs hassasiyeti ve asiri cis. Bunlar oldu mesela. Kuzum bu arada bol su ic. Su cok onemli. Kese olusmasina bebegin gelisimine falan ozellikle ilk haftalar sonrada ilk 3 ay asiri onemli. Bana dr hep demisti suyu bol ic kese vs guzelce olussun hemen demisti. Bu bilgi sana da lazim olur belki cabim Sunsun9 Sunsun9

Insallah canim çok sagol😍🙏 canim benim betahcg arttikca bebek kesesi falan olustukca tekrar konuşalım agri konusunu 😀
Canim yine de belirti oluyor bazi insanlarda, bende cok uyku hali,sersemlik,bas donmesi, göğüs hassasiyeti ve asiri cis. Bunlar oldu mesela. Kuzum bu arada bol su ic. Su cok onemli. Kese olusmasina bebegin gelisimine falan ozellikle ilk haftalar sonrada ilk 3 ay asiri onemli. Bana dr hep demisti suyu bol ic kese vs guzelce olussun hemen demisti. Bu bilgi sana da lazim olur belki cabim Sunsun9 Sunsun9
Kuzum akşamları çok çabuk uykum geliyor sabahta 8 de uyanıyorum aşırı çiş zaten var sjsjsj ama ağrı sızı şuan yok çok şükür. Dediğin gibi beta arttıkça neler olur bilmiyorum :D su çok içiyorum kuşum zaten hep çok içerim şükür :) tavsiyen için teşekkür ederim :KK200: çok içim yanıyor soğuk bişeyler içiyorum günde 1 bardak badem ya da yulaf sütlü latteden bişey olmaz heralde dimi? hatta onu da çoğunlukla decaf kahveyle yapıyorum

Ultrasonda bebeği göremedik doğal olarak kalp atışı da yok. Geçmiş ulrtasonlarımı da inceledi şimdiye kadar oluşması gerekiyordu dedi. Malesef üzgünüm
Allahtan ümit kesilmez. Bazen gözükmeyebiliyor. Sonradan gözüküyor hatta makinadan makinaya bile değişiyormuş kalitesi. Eğer küçükse bebek gözükmeme ihtimali olabilir. Başka bir doktora yani hastaneye mi gitsen

Back
X