Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    11
Allahtan ümit kesilmez. Bazen gözükmeyebiliyor. Sonradan gözüküyor hatta makinadan makinaya bile değişiyormuş kalitesi. Eğer küçükse bebek gözükmeme ihtimali olabilir. Başka bir doktora yani hastaneye mi gitsen
Doktor çok kesin konuştu. İzmiri en iyi doktorlarıdan biri kendisi ona g0venmeyip kime güvenirim bilemiyorum ki. 1 hafta daha bekleyelim beklemekten zarar çıkmaz ama sağlıksız olduğunu bil dedi. Allah sağlıklısını nasip eder inşallah.

Doktor çok kesin konuştu. İzmiri en iyi doktorlarıdan biri kendisi ona g0venmeyip kime güvenirim bilemiyorum ki. 1 hafta daha bekleyelim beklemekten zarar çıkmaz ama sağlıksız olduğunu bil dedi. Allah sağlıklısını nasip eder inşallah.
Tamam o zaman bir zarar çıkmazsa başka bir doktora güvenemezsen bir hafta daha bekle ama o kadar çok mucize oluyor ki. Allah büyüktür. İnşallah yavrun seninledir sağlıklıdır canım benim. Vajinal mi baktı. Bazen göbekten de zor gözüküyor

Tamam o zaman bir zarar çıkmazsa başka bir doktora güvenemezsen bir hafta daha bekle ama o kadar çok mucize oluyor ki. Allah büyüktür. İnşallah yavrun seninledir sağlıklıdır canım benim. Vajinal mi baktı. Bazen göbekten de zor gözüküyor
Saolasın Allah razı olsun. Vajinal baktı. Bugün kan da verdim progestron değeri 15in altında olursa zaten kesin sağlıksız olur dedi. Sonucumu da bekliyorum. Dediğin gibi belki benimledir ama sağlıksızsa da Allah büyük bir bildiği vardır.

Saolasın Allah razı olsun. Vajinal baktı. Bugün kan da verdim progestron değeri 15in altında olursa zaten kesin sağlıksız olur dedi. Sonucumu da bekliyorum. Dediğin gibi belki benimledir ama sağlıksızsa da Allah büyük bir bildiği vardır.
Canım benim çok üzüldüm umarım yanılıyorlardır ve haftaya tam tersini duyarsın🙏🏻 var mı düşük belirtin ama sağlıksız gebelik kendini belli eder

Yani ultrasonda bakmadan neden progestan söyledi ki anlayamadım, hani düşük tehlikesini önlemek için veriyolar ınu sonucta
Bende anlamadım gerçekten, işin tuhafı doktor bana muayenede böyle bir şey söylemedi, ben de sormayı unuttum. Ama kullanmamı gerektiren bir durum olsa söylerdi herhalde, özele gittim çünkü, devlet olsa bilgi verilmeyebilirdi.

Kızlar ya bi anda grip oldum dün hicbiseyim yokken pat diye boğaz,baş ağrısı ve bitmeyen burun akintim var. Hastalığın psikolojisi mi bilmiyorum ama bebeğimle ilgili de endişelerim var. Vajinal akıntım azaldı sanki hamilelik hissim de kayboldu. Umarım herşey yolundadır 😢
Ben de aynı durumdayım canım. 2-3 gündür boğazım ağrıyordu, grip olacağımı anlamıştım. Burnum musluk gibi resmen..
Aynı şeyleri yaşıyorum ya, keseyi görmeme rağmen, bir sabah kalkıyorum sanki hamile değilim gibi hissediyorum, sonra biraz akıntı, sancı olursa çok şükür bebeğim benimle diyorum. Grip de eklenince Fiziksel olduğu gibi, psikolojik olarak da dengesizleşiyor insan .

Hadi inşallah değerin güzel çıksın çok çok güzel haberlerle gel bize 🙏 dualarım seninle

Merhaba, umarım bebeğin seninledir hemen karamsarlığa kapılma lütfen benim de progesteronum 8 çıktı düşük olduğu için doktor bana duphaston verdi ama keseyi gördük biz sonuçlarda da normal değer arası 1. Trimester için 3-147 diye yazıyor belki de geç döllenmedir

Merhaba, umarım bebeğin seninledir hemen karamsarlığa kapılma lütfen benim de progesteronum 8 çıktı düşük olduğu için doktor bana duphaston verdi ama keseyi gördük biz sonuçlarda da normal değer arası 1. Trimester için 3-147 diye yazıyor belki de geç döllenmedir
Umarım. Doktorum kesin konuştu. Eşimde kendini kandırma diyor sağlıksızsa zaten gidecektir. Ben de gebeliğimin en başından beri duphaston kullanıyorum daha önce bir düşük yaşadığım için. Kan sonucum ne gelecek bakalım beklemedeyim. Desteğiniz için Allah razı olsun. Allah inşallah güzel günler nasip edecek 🙏🙏🙏

Umarım. Doktorum kesin konuştu. Eşimde kendini kandırma diyor sağlıksızsa zaten gidecektir. Ben de gebeliğimin en başından beri duphaston kullanıyorum daha önce bir düşük yaşadığım için. Kan sonucum ne gelecek bakalım beklemedeyim. Desteğiniz için Allah razı olsun. Allah inşallah güzel günler nasip edecek 🙏🙏🙏
Önceki mesajlarınıza baktım aslında sizin de keseniz ve hatta yolk sac gözükmüş daha önce bakılmış mıydı progesteron hormonuna? Şimdi siz böyle 15 altı sağlıksız gebelik diyince beni de bi endişe kapladı. Kanama yaşamış mıydınız?
Sizin için dua edeceğim bol bol umarım güzel haberler alırsınız🙏🏻

Önceki mesajlarınıza baktım aslında sizin de keseniz ve hatta yolk sac gözükmüş daha önce bakılmış mıydı progesteron hormonuna? Şimdi siz böyle 15 altı sağlıksız gebelik diyince beni de bi endişe kapladı. Kanama yaşamış mıydınız?
Sizin için dua edeceğim bol bol umarım güzel haberler alırsınız🙏🏻
Hayır hiç birşey yaşamadım kanamam yok. Kan sonuçlarım da olumsuz malesef. korkmayın bebeğiniz sağlıklıysa her türlü size gelecektir. Allah sağlıkla gelmesini nasip etsin.

Kan sonucum da olumsuz geldi arkadaşlar düşük yapmayı bekleyecem 1 hafta kadar. Allah sizlere sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bana da vakti saati gelince inşallah 🙏
Hayır hiç birşey yaşamadım kanamam yok. Kan sonuçlarım da olumsuz malesef. korkmayın bebeğiniz sağlıklıysa her türlü size gelecektir. Allah sağlıkla gelmesini nasip etsin.
Çok üzüldüm bunda da vardır bir hayır demekki sağlıksız bir bebekti. Allahım tez vakitte gönlünüzdeki gibi sağlıklı bir evlat versin inşallah🌸

Aynen canim iste ayakta fazla kalınca, oturur pozisyonda bacaklar asagida kaldiginda falan artiyor. Ama uzanip dinlenince bacaklari uzatinca hafifliyor. Mesela dinlenince bel agrim baya hafiflemis. Kasıklarımda agri hala var ama elektriklenme gibi his arada geliyor. Kasık ağrısı sabit gibi birsey rahim büyüyor ya ondan..
Canimcim beta normal ama. Mesela belki de bildiginden gec bir tarihte bir daha yumurtladin o tuttu. Zaten kese fln görünüp kalp atışı duyulunca dr sana güncelledigi adet tarihini söyleyecek. O zaman belli olur. Regl günü 7 10 ile öğrenenler oldu hep yazdilar diger topicte hatirla. Stres yapma hic. Onemli olan guzel yukselmesi
Canım aslında 7 nisanda yumurtlama oldu diye düşünüyorum benim tahminim bebeğin yerleşip beta salgılanması uzun sürdü geç yerleşme diye bir şey de varmış çünkü ama insan ister istemez düşünüyor acaba değerim az mı diye yarın tekrar beta baktıracağım. Ben de her zamanki işlerimi yapmaya devam ediyorum ama aralara mola koyuyorum eğer sancı hissedersem
Kuzumm iğneyle ilgili yazdıklarını gördüm ama bilgim olmadığı için yorum yapmadım. Doktorun doğru bir şekilde yönlendiriyordur eminim 😊 kuzum benim ağrım çok çok nadir oluyor. Dün akşam kısacık bir regl ağrısı yaşadım. Ama hemen geçti. Gögüslerim çok hassas sadece başka hiç bir belirti yok. Boşuna aylardır belirti aramışım :))

Kuzum belki tahmininden geç yumurtlamışsındır ya da geç döllenmiştir. Hiç düşünme önemli olan artış :) ama sana diyorum da günlerdir bende kendimi yiyorum normal mi iyi mi güzel mi diyee :D ahh annelik rahme düşünce başlıyormuş :emir_bebek: :anneadayı:
Geç yerleşme oldu diye düşünüyorum canım yumurtlama tarihim az çok belli çünkü belirtilerden anlıyordum muhtemelen yerleşip beta salgılanması biraz uzun sürdü ama önmeli olan iyice tutunması zaten geç olsun güç olmasın diyorum. Tabi insan ilk sevinci heyecanı geçince bunları düşünmeye başlıyor
Insallah canim çok sagol😍🙏 canim benim betahcg arttikca bebek kesesi falan olustukca tekrar konuşalım agri konusunu 😀
Canim yine de belirti oluyor bazi insanlarda, bende cok uyku hali,sersemlik,bas donmesi, göğüs hassasiyeti ve asiri cis. Bunlar oldu mesela. Kuzum bu arada bol su ic. Su cok onemli. Kese olusmasina bebegin gelisimine falan ozellikle ilk haftalar sonrada ilk 3 ay asiri onemli. Bana dr hep demisti suyu bol ic kese vs guzelce olussun hemen demisti. Bu bilgi sana da lazim olur belki cabim Sunsun9 Sunsun9
Normalde çok az su içen biriyim ama hamileliğimi öğrendiğimden beri çok dikkat etmeye çalışıyorum canım çok önemli diyorlar

Back
X