Günaydın annişler nasılsınız benim nisantoş 5 ayı doldurdu
Sizin bebişler nasıl oturtuyor musunuz desteksiz oturan toroman var mı içimizde ?
Benim kız cılk cılk devriliyor abisi 5 aylıkken oturuyordu desteksiz
Yere koyuyorum hedefe ulaşsın diye azcık ittiriyor kendini ama hemen sıkılıyor ya napacaksak bunlarla böyle iş güç de yaptırmıyorlar
Ben 6 ay dolunca gece kaşık maması olarak vermeyi düşünüyorum canım bakalım beğenir yerse hanımefendi
Ek gıda için de 6 ayı bekleyeceğim sanırım doktor ne diyecek bilmiyorum ama
Merhaba annler. Diş çıkarma sürecine giren varmı aranızda. Oğlum dün gece ateşlendi. Ama sadece alnı ve kafası sıcaktı yanakları vücudu normal sıcaklıktaydı. Bu diş ateşi olabilir mi. Kızımda 4,5 aylıkken cıkarmıştı. Oğlumun sürekli eliağzknda çok salya akıtıyo bu yüzden bu ateşin dii ateşi olacağını düşündüm. Yardımcı olursanız minnettar kalırım.
Günaydın annişler nasılsınız benim nisantoş 5 ayı doldurdu
Sizin bebişler nasıl oturtuyor musunuz desteksiz oturan toroman var mı içimizde ?
Benim kız cılk cılk devriliyor abisi 5 aylıkken oturuyordu desteksiz
Yere koyuyorum hedefe ulaşsın diye azcık ittiriyor kendini ama hemen sıkılıyor ya napacaksak bunlarla böyle iş güç de yaptırmıyorlar
ben soyle veriyorum sabah ,(pirinc,yulaf lapasi) oglen meyve yada sebze hangisini deniyosam ,aksam yine pirinc yada yulaf lapasi simdilik boyle yapiyorum canim ,liste paylasmistim canim oraya bakarsan iyi olur
ben soyle veriyorum sabah ,(pirinc,yulaf lapasi) oglen meyve yada sebze hangisini deniyosam ,aksam yine pirinc yada yulaf lapasi simdilik boyle yapiyorum canim ,liste paylasmistim canim oraya bakarsan iyi olur