- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ediyorum o tempoya nasıl dayandınGünaydın herkese
Yoğun bir haftayı geride bıraktım
Pek yazamadım
Bayram için İskenderun’a gitmiştik
Ordan dönüşte yozgata gittik sonra arkadaşlarımız geldi sivasa gittik Nevşehir’e gittik gezdik derken arkadaşlar gitti
Bana da koca bir yığın yıkanacak çarşaf nevresim havlu kaldı
Bir yandan onları yıkıyorum bir yandan bizim çamaşırlar ev temizliği derken yorucu geçiyor
Nazlı Hilalin yüzü yeniden alerji oldu çok kötü ona da üzülüyorum
Geçmiş olsun canım gıda alerjisi mi vardı test mi yaptırmıştınız?Günaydın herkese
Yoğun bir haftayı geride bıraktım
Pek yazamadım
Bayram için İskenderun’a gitmiştik
Ordan dönüşte yozgata gittik sonra arkadaşlarımız geldi sivasa gittik Nevşehir’e gittik gezdik derken arkadaşlar gitti
Bana da koca bir yığın yıkanacak çarşaf nevresim havlu kaldı
Bir yandan onları yıkıyorum bir yandan bizim çamaşırlar ev temizliği derken yorucu geçiyor
Nazlı Hilalin yüzü yeniden alerji oldu çok kötü ona da üzülüyorum
Selam canım tombikleşmedim henüz c.tesi dönüş var diyete baştan başlayacauumMy bayb , limoncicegim1115 , Lusi , nasilsiniz kizlar .yarina - gelirmi ,kedicik ne yaptin tatolilden dondun mu ? tombik oldunmu
diyet yalan oldu desene ,tatilde eglendiysen sorun yok tadini cikarsaydin
Selam canım tombikleşmedim henüz c.tesi dönüş var diyete baştan başlayacauum
Hastalıktan başımızı alamadık canım yorucu yıpratıcı ama dinlendik de işte çocuklu hayat çok zordiyet yalan oldu desene ,tatilde eglendiysen sorun yok tadini cikarsaydin
gecmis olsun canim . evet hele iki tane ve yaslari kucukse cok zorHastalıktan başımızı alamadık canım yorucu yıpratıcı ama dinlendik de işte çocuklu hayat çok zor
İyiyim canım sen nasılsın ?slm kizlar nasilsiniz ? yavas yavas ek gidaya gecis yaptik biz ,cokta iyi oldu ,disari cikinca yanimda goturuyorum emziremedigim yerlerde veriyorum . iyi oldu.
Iyidir tatlım napalim. Ben hedef kiloma geldim o yüzden bitti benim diyet sen ne yaptın nasılsınMy bayb , limoncicegim1115 , Lusi , nasilsiniz kizlar .yarina - gelirmi ,kedicik ne yaptin tatolilden dondun mu ? tombik oldunmu
O benim hayalim zaten canm. Ben de artık ek gıdaya geçmek istyrm ama daha 4.5 aylık olduk bugün. 1.5 ayımız kaldı. 5. Ay kontrolünde tekrar sorcam bakalim doktraslm kizlar nasilsiniz ? yavas yavas ek gidaya gecis yaptik biz ,cokta iyi oldu ,disari cikinca yanimda goturuyorum emziremedigim yerlerde veriyorum . iyi oldu.
Aynen canım kaç kilo vermişsin sabah tartısı ne alemde?gecmis olsun canim . evet hele iki tane ve yaslari kucukse cok zor
63.2 senin kiskancligindan eridim hep kebablari yiyodur bukedi dedimAynen canım kaç kilo vermişsin sabah tartısı ne alemde?
Ben sabit çıktım şükür
yavas yavas geliyorum hedefeIyidir tatlım napalim. Ben hedef kiloma geldim o yüzden bitti benim diyet sen ne yaptın nasılsın
bizde iyiz lisanin okulu basliyo bu hafta cok mutluyumİyiyim canım sen nasılsın ?
Ohh yarasın, biz ne zaman geçicez bakalım
Kebap bizim işimiz63.2 senin kiskancligindan eridim hep kebablari yiyodur bukedi dedim
Bize dr 5. Ay dedi ama biz 4.5 da başladık ben bugün havuç patates buharda haşlayıp blendırdan gecirip verdim daha önce elma şeftali verdim zaten anne sütü almıyorO benim hayalim zaten canm. Ben de artık ek gıdaya geçmek istyrm ama daha 4.5 aylık olduk bugün. 1.5 ayımız kaldı. 5. Ay kontrolünde tekrar sorcam bakalim doktra