- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
Hep veriyorumherzaman kanki supersin ,kilo vermissin ondan
Sen de nasıl durumlar tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep veriyorumherzaman kanki supersin ,kilo vermissin ondan
-400 gr bu hafta regl olcam bu hafta ondan az gitti ama normal kiloma 800 gr kaldi kankiHep veriyorum
Sen de nasıl durumlar tatlım
gezginci tavuklar bizimkisiSizin tavuklar serbest gezen heralde
Az kalmış canım göbeği de hallettik mi tamamdır bu iş-400 gr bu hafta regl olcam bu hafta ondan az gitti ama normal kiloma 800 gr kaldi kanki
Bizim pek tavuk vermeyiz burda ya da köy tavuğu bulacaksın ki vereceksin o da semsert oluyorgezginci tavuklar bizimkisi
gobekte kalmadi kiz az bisey kaldi . gecen hafta sporda birinciydim ,Az kalmış canım göbeği de hallettik mi tamamdır bu iş
organic diye satiyolar ne kadar dogru bilemiyoz tabi ,evet tas gibi et oluyo koy tavugu ,Bizim pek tavuk vermeyiz burda ya da köy tavuğu bulacaksın ki vereceksin o da semsert oluyor
Asm ye yakındı canım uzun zamandır gidememiştim bende her şey yarı fiyatına ve taze bende çok severim ben tavuk vermem heralde organik burada da var ama güvenmiyorumne guzel pazar gezmeyi severim , iyi yapmisiniz , bende iyim kizim okula basladi , denizle yuruyuslere gidiyoz .
Hahaha yerim onu bendeniz mutlu olucak beste opuyomus diye
Ohh yarasın, biz daha başlayamadıkdun denize tavuk suya corba yaptim , biraz tavuk etide koydum , pirinc , havuc, kabak koydum 1 yk kasigi kadar yedi yavas yavas ete geciyoz biz
Ben reglken verdim 1.700-400 gr bu hafta regl olcam bu hafta ondan az gitti ama normal kiloma 800 gr kaldi kanki
evet olduktan sonra iyi veriliyo sonuncu olduk iyimiBen reglken verdim 1.700
Yok şuan regllim ben daha bitmedievet olduktan sonra iyi veriliyo sonuncu olduk iyimi
birinciyiz ama sondan cosmus herkes bu haftaYok şuan regllim ben daha bitmedi
Ciddi mi kız biz de sondan ikinciyizdir bu hafta yüzdeler uçmuş zati
Yok canım gitmedim daha memleketteyim 15inde dönüyorum Allah izin verirse 16sında işe başlıcamsbry eve gitmediniz mi kiz halen geziyonuzmu?
oh gezin :) , bizde iyiz evdeyiz ben mayista baslicam iseYok canım gitmedim daha memleketteyim 15inde dönüyorum Allah izin verirse 16sında işe başlıcam
Sen napıyosun nasılsın canım
biz dogurduk 5 aylik olduk bile . en kisa zamanda nasip olsun bebis . insallah bebegine kavusursunMeraba kizlarrr insallah hepiniz saglik bir dogum yaparsiniz
Ben hamile kalmak istiyorum 2 yildir
Benim icin dua edermisiniz lutfen bu aşure gunu hurmetine hamile olan arkadaslarin dua si kabul oluyormuş
Allah hepinizden razi olsun ♥♥♥
Hemen de hazır cevapbiz dogurduk 5 aylik olduk bile . en kisa zamanda nasip olsun bebis . insallah bebegine kavusursun