- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.988
- 248
Bu aylarda yabancılara karşı ağlama olabilirmiş... Sürekli anne baba ya alıştığı için.Herkese iyi bayramlar
Oğlumun egzamasından yana dertliydim. Buraya daha önce de yazmıştım. Şimdi durumunu bildirmek istedim. En son buraya yazdığımda kendiliğinden sönmeye başlamıştı. Şu an maşallah pamuk gibi oldu sadece boğumlarda hafif pişikler var yüzü göğsü sırtı çok şükür iyileşti.
Çok düşündüm ne iyi geldi diye. Diyete falan başlamıştım ama ben başlamadan önce iyileşme başladı sonra bozdum diyeti. Sonra eşim hatırlattı kahvaltıda bal yemeye başlamıştım. Tanıdık birinden aldığımız doğal katkısız bal. Acaba diyorum o mu iyi geldi bağışıklığını güçlendirdiBir de güneşe hiç çıkarmadım
Bir de bizim oğlan yabancı yüzleri ayırt etmeye başladı. İki kere ev gezmesine gittik ikisinde de rezil olduk döndük öyle ağlamaya başlıyor ki ne kucakta ne memede asla susmuyor. Halbuki kendi evimizde çok uslu dururdu kuşum
Hangisi canım?slm nabersiniz ben diyet grubuna katildim,kontrol altindayim
Evet canım resmen insan seçmeye başladıBu aylarda yabancılara karşı ağlama olabilirmiş... Sürekli anne baba ya alıştığı için.
Hangisi canım?
4.takimdayim oraya aldilar beniBu aylarda yabancılara karşı ağlama olabilirmiş... Sürekli anne baba ya alıştığı için.
Hangisi canım?
beni de beni de alsınlar, geçen evde.lokma tatlisi yaptım söylemesi ayıp, bir sürü yedim bi baktım 100 gr i 900 kalori4.takimdayim oraya aldilar benitekbasina gitmiyo tubis kilolar boylece daha motive olurum
diyet gruplari varya oraya yaz bos olan takimlar aliyor seni ,kacamak felan yapamiyosun ,cezalar var ,.uyman gereken kurallar var .kilonu bildirmen lazimbeni de beni de alsınlar, geçen evde.lokma tatlisi yaptım söylemesi ayıp, bir sürü yedim bi baktım 100 gr i 900 kalori
Aynen abla bende özledim, sayfalara yetişemiyordukBence de burası iyi zaten kimsenin özel bişi paylaştığı da yok.
Ben de özledim buranın aktif liğini
Geldi evet teşekkür ederimBildiriyorum şimdi sana
Bana çok zor geldi ek gıda kuzum her şeyi karıştıracakmışım gibi geliyorSelam kızlar
Bu ara baya ek gıda araştırıyorum tarifler biriktiriyorum ama tecrubelerimiz daha da önemli bence ne yenir ne yenmez paylaşsak ne güzel olur
Bende öyle karışık geliyor o yüzden paylaşalım dedim kuzumAynen abla bende özledim, sayfalara yetişemiyorduk
Geldi evet teşekkür ederim
Bana çok zor geldi ek gıda kuzum her şeyi karıştıracakmışım gibi geliyor
Başlayan ya da bilgisi olan varsa paylaşım bekliyoruz o zamanBende öyle karışık geliyor o yüzden paylaşalım dedim kuzum
Canim ben de uyku teroru yasayan bir anneyim ve bu dertten muzdarip olan anneleri tek cati altinda toplamak icin uyku teroru adli instagram sayfasi actim orada konusuyoruz doktora giden tedavi goren atlatan aileler var.. yasamayan bilmez cok berbat bisi uykusuz 2 yildir ruh gibiyiz..Ben instagramdan ulasabildiklerime ulasmaya calisiyorum..Geçmiş olsun canım uyku terörü olabilir bende babaannemi kaybettiğimizde gece kendi çığlığımla uyanıyordum psikolojikti yani. Kendiliğinden geçti ama çocukta durum nasıldır bilmiyorum. Birşeyden mi korktu acaba
slm nabersiniz ben diyet grubuna katildim,kontrol altindayim
4 .takim canim ,hayirli olsun gitsin kilolarHangi takımdasın canım ben 9. Takımdayım
ayyy supeer, biz baslamadik daha, kucuge okumaktan bayginlik gelmisti tatilde ara vermistik, hep beraber baslayalim mademnaber kizlar . bebislere kitap okumaya basladinizmi .deniz cok seviyo . ,heycanlaniyo ,, evde kitaplarimiz var ,degisiklik olsun diye kutuphaneye gidiyoruz ablamiz icin :)
iyi oluyo hep beraber . yataga uzanip okuyoz . hic sorma bir kitabi 2,3 sefer okutuyo kizimayyy supeer, biz baslamadik daha, kucuge okumaktan bayginlik gelmisti tatilde ara vermistik, hep beraber baslayalim madem
En iyisini yaptın ben de eylül de tam anlamıyla başlayacağım evimde olmadan çok zor oluyor.4.takimdayim oraya aldilar benitekbasina gitmiyo tubis kilolar boylece daha motive olurum
Direk şeker canım ya ondan ben de çok severimbeni de beni de alsınlar, geçen evde.lokma tatlisi yaptım söylemesi ayıp, bir sürü yedim bi baktım 100 gr i 900 kalori
naber kizlar . bebislere kitap okumaya basladinizmi .deniz cok seviyo . ,heycanlaniyo ,, evde kitaplarimiz var ,degisiklik olsun diye kutuphaneye gidiyoruz ablamiz icin :)
Ya ben kızıma aynı kitabı 10 kez okumuşumdur ezbere biliyordu minik kitap serileri vardı artık gına gelmişti.iyi oluyo hep beraber . yataga uzanip okuyoz . hic sorma bir kitabi 2,3 sefer okutuyo kizim
benim kızımda ben ve babası hariç herkese ağlıyorEvet canım resmen insan seçmeye başladı
Ben Gökçe’ye okurken Gökçe’den daha dikkatli dinliyor Umaynaber kizlar . bebislere kitap okumaya basladinizmi .deniz cok seviyo . ,heycanlaniyo ,, evde kitaplarimiz var ,degisiklik olsun diye kutuphaneye gidiyoruz ablamiz icin :)
Bizikide defalarca okutuyoriyi oluyo hep beraber . yataga uzanip okuyoz . hic sorma bir kitabi 2,3 sefer okutuyo kizim
denizde daha dikkatli ,resimlere bakiyo biseyler soylemeye calisiyo, lisa zipliyo yataktaBen Gökçe’ye okurken Gökçe’den daha dikkatli dinliyor Umay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?