- 25 Temmuz 2015
- 5.071
- 11.542
yarin tam 4 aylik olucaz , alisverisi yapip , pazertesi baslicazEk gıdaya geçenler kaçıncı aydasınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarin tam 4 aylik olucaz , alisverisi yapip , pazertesi baslicazEk gıdaya geçenler kaçıncı aydasınız
Bizimki de bazen mukuslu oluyor normal karşılıyorlar demekkiSelam arkadaşlar biz bugün kontrole gittik doktora ipek’in kakasının fotosunu çekmiştim onu gösterdim kan olmadığı sürece hiçbir önemi yok dedi ben şimdi sizden test istesem boşuna kan olmadığı sürece önem arz etmiyor dedi sen şimdi baktın internetten geldin korkuyorsun ne düşünndüğünü biliyorum ama o diyetler falan eski usulde kaldı dedi sizinle de paylaşmak istedim. Ek gıdaya da 6. Ayda başlayacağız.
Sağol canımlisteleri paylasiyorum .sorulariniz olursa cevaplarim.
Dışarı çıkacak durumda diilim canm. Evde de yalnızım. Minosetin gri olanı var plus diil yani hala ağrıyor;(bizde dun olduk ,ates olmadi canim . agri kesici alsan olmazmi ?
brcuk ,cutting dr. sormus paylasmos burdanSelam arkadaşlar biz bugün kontrole gittik doktora ipek’in kakasının fotosunu çekmiştim onu gösterdim kan olmadığı sürece hiçbir önemi yok dedi ben şimdi sizden test istesem boşuna kan olmadığı sürece önem arz etmiyor dedi sen şimdi baktın internetten geldin korkuyorsun ne düşünndüğünü biliyorum ama o diyetler falan eski usulde kaldı dedi sizinle de paylaşmak istedim. Ek gıdaya da 6. Ayda başlayacağız.
Canim evet okudum sonradan net sikintili olunca gormemistim. Tesekkur ederim.brcuk ,cutting dr. sormus paylasmos burdan
Hmm yurtdışında normal başlanıyor demek ki biz 5 bitince başlayacağız şu an 4. Ayımız bitti ben 4 gözle ek gıdayı bekliyorum belki bebeğim sever diye bu Arada buharda pişirici kullanan var mu? Ne öneriyorsunuz?yarin tam 4 aylik olucaz , alisverisi yapip , pazertesi baslicaz
ek gida sana kalmis istersen 6 aylik olunca baslarsin ,kizimda 4 aylik olunca baslamistim ben ,iyikide baslamissim ozaman dedim :)Hmm yurtdışında normal başlanıyor demek ki biz 5 bitince başlayacağız şu an 4. Ayımız bitti ben 4 gözle ek gıdayı bekliyorum belki bebeğim sever diye bu Arada buharda pişirici kullanan var mu? Ne öneriyorsunuz?
Gözün aydın canım herşey iyiymiş. Demek ki diyete karşı herşey yenilsin deniliyorSelam arkadaşlar biz bugün kontrole gittik doktora ipek’in kakasının fotosunu çekmiştim onu gösterdim kan olmadığı sürece hiçbir önemi yok dedi ben şimdi sizden test istesem boşuna kan olmadığı sürece önem arz etmiyor dedi sen şimdi baktın internetten geldin korkuyorsun ne düşünndüğünü biliyorum ama o diyetler falan eski usulde kaldı dedi sizinle de paylaşmak istedim. Ek gıdaya da 6. Ayda başlayacağız.
Ya canımn neden meyveler pişiyor muz hariç sebep nedir ki ? Bu arada teşekkürler paylaşım iiçingecmis olsun ya .senin bi tatil donusunde bir tatile ihtiyacin var .bizde de ates olmadi
Teşekkürler canım zaten öncesinde de çok araştırmıştım diyet verirse naparım diye asm deki hemşirenin dedikleri ve limoncicegim1115 verdiği bilgilerle diyete de sıcak bakmıyordum allahtan doktorumuz da aynı düşünüyormuşGözün aydın canım herşey iyiymiş. Demek ki diyete karşı herşey yenilsin deniliyor
Ya canımn neden meyveler pişiyor muz hariç sebep nedir ki ? Bu arada teşekkürler paylaşım iiçin
Bugün metoş a yoğurt mayaladım minik kavanozlara... Kuşuma şifa olsun. Yoğurdu sevdi çünkü. Meyve vermiyorum ama 3 gündürek gida sana kalmis istersen 6 aylik olunca baslarsin ,kizimda 4 aylik olunca baslamistim ben ,iyikide baslamissim ozaman dedim :)
benim instant pot diye geciyo hersey yapiyo ,
Canım yanlış mı hatırlıyorum senin doktor 6. Ayda başlarsın demişti değil mi? Ama sen başladın sanırımBugün metoş a yoğurt mayaladım minik kavanozlara... Kuşuma şifa olsun. Yoğurdu sevdi çünkü. Meyve vermiyorum ama 3 gündür
Gözün aydın canım herşey iyiymiş. Demek ki diyete karşı herşey yenilsin deniliyor
Ya canımn neden meyveler pişiyor muz hariç sebep nedir ki ? Bu arada teşekkürler paylaşım iiçin
8 aydan once bebege zarli olabilir cig sebze ve meyveler .pisirince sindirimi daha kolay olur ve daha cok vitaminini alirlar .Teşekkürler canım zaten öncesinde de çok araştırmıştım diyet verirse naparım diye asm deki hemşirenin dedikleri ve limoncicegim1115 verdiği bilgilerle diyete de sıcak bakmıyordum allahtan doktorumuz da aynı düşünüyormuş
kanadali35 benimde dikkatimi çekti meyveler neden pişiyor? Geleneksel bi olay mı acaba?
burda yogurt 6 aydan sonra veriliyo listeye gore yapiyoruz ,alerjen yiyecekler en sona :) yarasin metosaBugün metoş a yoğurt mayaladım minik kavanozlara... Kuşuma şifa olsun. Yoğurdu sevdi çünkü. Meyve vermiyorum ama 3 gündür
canim gozun aydin,ipegimize yarasin yediklerin, alissin hepsine bir an onceTeşekkürler canım zaten öncesinde de çok araştırmıştım diyet verirse naparım diye asm deki hemşirenin dedikleri ve limoncicegim1115 verdiği bilgilerle diyete de sıcak bakmıyordum allahtan doktorumuz da aynı düşünüyormuş
kanadali35 benimde dikkatimi çekti meyveler neden pişiyor? Geleneksel bi olay mı acaba?
Teşekkürler canımcanim gozun aydin,ipegimize yarasin yediklerin, alissin hepsine bir an once
Teşekkür ederim canım ailem mersinde. Henüz çok yeni pet sonucu çıksın tedavi süreci bir belli olsun ona göre hareket edeceğiz. Bu tıbbi terimler bana çok yabancı iyice bir öğreneyim danışacağım bir şey olursa rahatsız ederim.O ozge3335 gexmis olsun canim bdv de gordum, meme ca artik eskisi kadar korkulacak birsey degil, yeni nesil ilaclar cok etkili, bir de her meme ca ayni degil, reseptorler, genler hesey farkli, etrafinda olumsuz ornekler varsa takilma... sormak istediklern varsa ozelden sorabilirsin, anlarada nilufer hoca var, kemo planini o yapar onun planini kendi sehrinizde uygulatabilirsiniz, cok gecmis olsun tekrardan...
gecmis olsun ozge.acil sifalar anneneTeşekkür ederim canım ailem mersinde. Henüz çok yeni pet sonucu çıksın tedavi süreci bir belli olsun ona göre hareket edeceğiz. Bu tıbbi terimler bana çok yabancı iyice bir öğreneyim danışacağım bir şey olursa rahatsız ederim.
Teşeklürler canım amin inşallahgecmis olsun ozge.acil sifalar annene
istediğini sor cnm, yakınlarımın çoğunda oldugu için, tum sureci yakindan takip ettim, ankarada doktor istersen konusuruz yine.acil sifalarTeşekkür ederim canım ailem mersinde. Henüz çok yeni pet sonucu çıksın tedavi süreci bir belli olsun ona göre hareket edeceğiz. Bu tıbbi terimler bana çok yabancı iyice bir öğreneyim danışacağım bir şey olursa rahatsız ederim.