- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Bende nefret ediyorum herşeye burnunu sokanlardan. Bizimde ailede var bir dedikoducu teyze. Anneannemin eltiisiBen çok sinirleniyorum insanların sürekli Bebek yok mu Bebek yapın daha ne zaman yapacaksınız gibi hadsiz soru ve yorumlarına.
Böylelerine kesinlikle saygıyı gözetmeden direkt cevabını vermek gerekiyor
Biz yeni evliyken eşimin halası çocuk yapın artık dedi bana, ben de “biz daha birbirimize doymadık, önce birbirimize doyalım da çocuğu da düşünürüz” demiştim
Bu bana göre gayet normal bir cevaptı, ama diğerlerine göre saygısızlıktı
Çok sevdiğim bir söz var “istediği her sözü söyleyen, istemediği sözleri işitir”
CanımsınAh kuzum ahnakiller ambulanslar o cihazlar.. o kadar zor ki ben ambulans görmeye bile dayanamıyorum. Sırf bu yüzden araba kullanamam bile diyordum. Ama işte yaşayan bilir sadece.. herkes e her şey o kadar kolay ki.. rabbim yine de böyle densizlere yaşatmasın bu kötü şeyleri ama empati gücü versin ne diyelim. Dediğin gibi takmayacağım desende bir takmıyorsun iki takmıyorsun üçüncüye tak ediyor.. ama sen kendini üzme kuzum. Dediğin gibi konuşana yeter de dök içini. Sen incineceğine onlar incinsin kıyma güzel yüreğine
Evet kuzum kolik tanımını çok çağırmamak için inkar ediyordum ama artık ikna oldum. Yani hiç bir şekilde susmuyor diyebilirim. Bu akşam çığrından çıktı durum.
İpek kuzumda diğer bebekler de mışıl mışıl uyusunda büyüsünler. Bugün çokça hepimize dua edecektim güya. Tüm Mevlüt boyunc tek duam allahım nolur çabuk bitsin oldu resmen
Ay hele de o adamlarrrinsan utanir kizi yasinda birine bu tarz seyler sormaya ayip edep de kalmadi. Benim de basima gelmisti. Onlara ayri uyuz oluyorum.
Bgn de bna kac yillik evlisiniz dedi guya bi hocaymis.. dedim 4 bitti. Allah gelinin de tembel olmayanini versin dedi. Ya sabir dedim sustum. Yani olmus cocuga bile lflari var tovbe yarabbi. Hani milletin agzi torba degil ki buzesin.. ay ben de gece gece kurulup uyuyamicam:) sen yazdikca cevremde bu tarz muhabbet yapan tum gerzekler aklima geldi
Benimde teyzem 3 çocuk doğurdu hepsi sezeryan hepsi tosun gibi doğdu.Ne dengesiz insanlar varya.
Ağzının payını vereceksin öylelerin !
Ne alaka küçük doğar eltim peşpeşe 3 sezaryen oldu hepsi tosun gibi. Üstelik doğurdu sezaryenle 3-4 ay sonra tekrar hamile kaldı herkes laf etti olmaz doğuramazsın en az 2 yıl olması lazımdı vs vs paşa paşa doğurdu yani kendide iyi çocuklarıda.
İnsanlar boş konuşuyor hep
Canımsın
Benimde teyzem 3 çocuk doğurdu hepsi sezeryan hepsi tosun gibi doğdu.
Saçma şeyler Ya aslında o bebeği aldıracakmış aldırmamış. Doktor demiş küçük olur diye ne alakaysa :) Sonradan da dış gebelik geçirmiş tüpleri alınmış artık çocuğu olmuyormuş diyor ki iyi ki aldırmamış o çocuğu. Bana anlatıyor. Artık kendince ne demek istedi bilmiyorum.
Kuzum bence uyanıkken yap. Uykuda ürkebilir burunları minicik olduğu için tüm deliği kapatıyor otribebenin başlığı.Kizlar Cinarin burnu cok tikandi ilk defaonceden serum damlatiyordum sadece. Ama suan tikaniyor resmen sanirim aspire etmem gerekecek. Otribebe fln kullanan var mi? Uyanikken yapmam mumkun ddgil uyurken de huysuzlanir diye korkuyorum .
Bir de ins mevlutte hastalanmamistir
Oy cok urkutucuKuzum bence uyanıkken yap. Uykuda ürkebilir burunları minicik olduğu için tüm deliği kapatıyor otribebenin başlığı.
Kuzum kiyamam.. ipek kuzumuz tam emip bosaltamiyor demekki annesi. Sutum olmasa da ablamdan oturu mastitle ilgili cok tecrubeliyim kuzum. Sen emzirebildigin icin en guzel cozumu farkli pozisyonlarda emzir canim. Hatta sol gogsunu emzirirken ipek i sol koltugunun altina tut ayaklarini sirtina dogru ver. Genelde o taraftaki kanallar tikanirmis. Sag tarafi emzirirken de sag koltuk altina alip ayaklarini arkana dogru uzattir. O zaman oralar cok rahat geliyor.Yine mastit oluyorum galibaallahım neden tekrarlıyor bilemiyorum sabahtan beri ilerlemesin diye uğraşıyorum inşallah geçer
Anladım canım hatta bugün o şekilde de emzirdim bağıra bağıraKuzum kiyamam.. ipek kuzumuz tam emip bosaltamiyor demekki annesi. Sutum olmasa da ablamdan oturu mastitle ilgili cok tecrubeliyim kuzum. Sen emzirebildigin icin en guzel cozumu farkli pozisyonlarda emzir canim. Hatta sol gogsunu emzirirken ipek i sol koltugunun altina tut ayaklarini sirtina dogru ver. Genelde o taraftaki kanallar tikanirmis. Sag tarafi emzirirken de sag koltuk altina alip ayaklarini arkana dogru uzattir. O zaman oralar cok rahat geliyor.
Anlatabildim mi bilmiyorum ama
En olmadi sagacaksin kuzum
Evet kuzum ablam da bebegi hastanede uzun kaldigi icin cokca defa mastit oluyordu. Cok kotuAnladım canım hatta bugün o şekilde de emzirdim bağıra bağıraçok teşekkür ederim Bugünden beri duş emme sağma sırayla yapıyorum inşallah geçen seferki gibi olmaz hatta geçen içtğim antibiyotikten vardı evde ondan da içtim öğlen onun acısı çok başka allahım kimseye yaşatmasın aslında ipek emiyor ama çoğu zaman uyuyakalıyor aynı tempoda emmediği için sanırım boşaltamıyor
Geçmiş olsun canım. Gökçe’de durmazdı ama eşim sıkıca tutardı. Ağlaya ağlaya yapardık mecbur. Uyurken korkar bence daha kötü olur. Birde bize doktor bir burun damlası verdi %100 doğalmış. Önce bende önce serum sıkıp sonra otri bebeyle çekşyordum ama bu damla sanki daha iyi gibi.Kizlar Cinarin burnu cok tikandi ilk defaonceden serum damlatiyordum sadece. Ama suan tikaniyor resmen sanirim aspire etmem gerekecek. Otribebe fln kullanan var mi? Uyanikken yapmam mumkun ddgil uyurken de huysuzlanir diye korkuyorum .
Bir de ins mevlutte hastalanmamistir
Yine mastit oluyorum galibaallahım neden tekrarlıyor bilemiyorum sabahtan beri ilerlemesin diye uğraşıyorum inşallah geçer
Geldi bile Cnm saka saka 130 kisi davet ettim 100 u gelir dedim 80 kısıydı.. Ama 15 tanede coxuk vardır.. Yine 100 e denk geldi.. Her oda doldu valla
Bizde öyle bir etkisi olmadı Canım. Umarım geçici bir durumdur. Kaşıkla içirmeye çalış. Biraz zor ama ben öyle yapıyordum büyük kızıma. Zaten emmiyordu bazen biberonda almayınca mecbur öyle içirirdim.Kızlar günaydın; 2. Ay aşısı sonrasi bebeklerinizde iştahsızlık oldu mu;(cuma günü asi olduk ve zorla süt iciriyrm. Zor içiyor valla çok uzuyor beni zayiflicak herlde. Zorluyrm ağlıyor ağzını kapatıyor memeyi eskisi gibi emmiyor biberonu bile zor içiyor var mı yasayan ne zaman geçer acaba off(
Öyle deneyim bide cnm.;(Bizde öyle bir etkisi olmadı Canım. Umarım geçici bir durumdur. Kaşıkla içirmeye çalış. Biraz zor ama ben öyle yapıyordum büyük kızıma. Zaten emmiyordu bazen biberonda almayınca mecbur öyle içirirdim.
Bi deniyeyim bunu da cnm sagolGeçmiş olsun canım. Gökçe’de durmazdı ama eşim sıkıca tutardı. Ağlaya ağlaya yapardık mecbur. Uyurken korkar bence daha kötü olur. Birde bize doktor bir burun damlası verdi %100 doğalmış. Önce bende önce serum sıkıp sonra otri bebeyle çekşyordum ama bu damla sanki daha iyi gibi.
Geldi bile Cnm saka saka 130 kisi davet ettim 100 u gelir dedim 80 kısıydı.. Ama 15 tanede coxuk vardır.. Yine 100 e denk geldi.. Her oda doldu valla
Canim ne zmn oldu? Bizim ki cuna oldu asiyi oyle bir durum yok. Ama verem asisi kabuk baglar dediler hic bisi yok. Ne zmn baglayacak ki acaba?Kızlar günaydın; 2. Ay aşısı sonrasi bebeklerinizde iştahsızlık oldu mu;(cuma günü asi olduk ve zorla süt iciriyrm. Zor içiyor valla çok uzuyor beni zayiflicak herlde. Zorluyrm ağlıyor ağzını kapatıyor memeyi eskisi gibi emmiyor biberonu bile zor içiyor var mı yasayan ne zaman geçer acaba off(
Teşekkürler kuzum çok şükür ilerlemeyecek heralde tam geçmedi ama sürekli emzirip sağıyorum
Evet çok ağlıyorlar ;(Bi deniyeyim bunu da cnm sagoluyanikken yaptik ama cok agladi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?