Kuzum Henüz ateş yapmadı. Huzursuzlukta ekstra yapmadı ztn genel itibariyle huzursuz bir sıpa bizimki.
Rahatlama da yok kuzum pek. Akşam 8.30 dan 10.30 a kdr her an ağlama krizine girebiliyor. Hiç bir sebep yokken. Sabah da 4-6 arasında tutuyor genelde. Ama geçecek inanıyorum
Siz nasılsınız kuzum iyisiniz değil mi? İpek kuzum basıl?
100 kişi mi
ay ben hiç o modda değilim. Bizim max 50 kişi olacak. O bile gözümde büyüyor. Ztn benim sadece ailem gelecek. Kayınvalidemlerin evinde yapıyoruz onun çevresi geliyor. Ben çok kalabalık olsun istemedim. Bir de ztn benm çevrem parça parça hep geldiler. Gelmeye de devam ediyorlar. O yüzden mevlide çağırmaya gerek görmedim.
Sana allah kolaylık versin kuzum
Ama geçer o da korkma.
Uyku düzeni mi
o da ne ola ki
Kuzum yok bizim de. Genel itibariyle uyumayı çok seven ama uyandığında sürekli ağlayan bir bebem var. Çıt sesine uyanıyor.. ki müzikle ve sesli ortamda uyutuyorum ama arada sivrilen seslere aşırı duyarlı- parke, korna, kuş sesi gibi- onun haricinde afedersiniz osuruyor uyanıyor hıçkırık tutuyor uyanıyor, elini kımıldatıp uyanıyor ve uyandığı için ağlıyor :) gözlerni açanadığını ve ağladığını düşünün öyle yani. Sabah 4 e kdr iki kere uyanıyor genelde en az.4 ile 12 arası uyumuyor ya da belkii kucakta uyuyor. 12 den sonra 40 defa uyanarak uyuyor. 8 den sonra yine huysuzlanma saati. Bizde düzenli olan tek şey çınarın huysuzlanma saatleri aşa yukarı aynı
ekstraları var sadeec. Ama uyku saatinde bir düzen yok