Aynı şeyleri yaşamışız.bebek sapsarı olmus anlamamışız.kilo vermiş aklima geldikce hala kotu oluyorum.neyseki hepsi gecti.bugun kontrolumuz vardi 5 kilo olmus.Tünaydın kızlar❤
En son karnım burnumdayken hava soğuktu kış gibiydi sonra doğurdum bahar gelmişti onu kaçırdımşimdi de yaz gelmiş inşallah yazın tadını çıkarırız günler su gibi akıp gidiyor bugün ipeğin ilk günlerine baktık fotoğraflarına yavrum minicikmiş bi de fototerapi alacağı akşam tabii o an bilmiyoruz ben sabahtan fotoğraf çekmiştim orada belli mesela sarılık olduğu ama kim anlayacak onu hemen? Zaten ameliyatlıyım hastaneden yeni çıkmışım minicik bir bebek kucağında... çok duygulandım o kadar aciz ki her şeyden o kadar sana muhtaç ki...
Aklıma geliyor bu bebeklerini istemeyip başkasına verenler, çöpe atanlar ya da eşten boşanıp üvey anneye bırakanlar... ne eksik onlarda bilmiyorumbir kuru ekmek yerim kızımı bırakamam neyse tatsız konuları açmaya gerek yok...
Artık bayram havasına girdik şimdiden hayırlı bayramlarımız olsun❤
Maaşallah canımAynı şeyleri yaşamışız.bebek sapsarı olmus anlamamışız.kilo vermiş aklima geldikce hala kotu oluyorum.neyseki hepsi gecti.bugun kontrolumuz vardi 5 kilo olmus.
Ben artık sürekli dışarıya çıkıyorum hava alsın diye.sende cik canim
Sanada hayirli bayramlar canim
2 numarada adet fiyatı 58 kuruş. Yalnız ben molfiks ve Canbebeyle kıyaslayınca goon beden olarak büyük. Yani diğerlerinin 3 numarası goonda 2 numara gibi. Resim atıyorum. Hatta sizde görün :)Canım goon bezin adet fiyatı kaça denk geliyor.ben alsam fazla alırım zaten aylık alırım
Gece eşim de hiç uyanmadı o da biraz tetikte yatsa keşkeO bende de var.ana kucağına yatırıyorum yanında götürüyorum is yaparken.sende oyke yap canim.korkuyorum kusar vs bir sey olur diye
Sesini duyuyorsun gercekten.mutfaktaydim bebek yatak ortasındaydı babasının yanında agladi hemrn duydum aradakaki koridorda uzun bayagi.esim uyumuş o duymamış dibinde
Bizde hiçbi zaman sorun olmadı benim ailem memlekette kayınvalidemlerle aynı şehirdeyiz. 10 sene olucak evleneli daha 1 bayramı kayınvalidemlerle geçirmedimKizlar gunaydin ❤
Bayram yaklasiyor malum.. Bizde bayrams memlekete gitme tartismasi hukum suruyorSizlerde bu mevzular var mi nasil sonuca bagladiniz ?
Ben 5 yıldır eşimin hiç tetikte yattığını görmedimGece eşim de hiç uyanmadı o da biraz tetikte yatsa keşkeuyur kalırım diye korkuyorum bende inşallah eskisi kadar derin uykulara dalmam
Benimki de öyle herhaldeBen 5 yıldır eşimin hiç tetikte yattığını görmedimnasıl olsa ben tetikteyim die umursamıyor
Nasıl dönecek ki? Hem çok korkuyorsa kendi nöbet tutsunBenimki de öyle herhaldeAkşam da o korkuttu biraz beni ondan da uyuyamadım,dönerse sesini duymazsan nasıl olacak dedi zaten pimpirikliyim iyice kaçtı uyku
Fosur fosur uyudu vallaNasıl dönecek ki? Hem çok korkuyorsa kendi nöbet tutsun
İyi yapmışın :))Fosur fosur uyudu vallaSabah kaldırdım ama biraz yatıym artık dedim
Bende uyanırım inşallah o seslereİyi yapmışın :))
Ulen gece umayın osuruk sesine bile uyanıyorum ben. Ama ağlamasına bile kalkmıyor eşim. Anca ben inatla kalkmaz onun kalkmasını beklersem ve çocukta ısrarla susmazsa kalkar
Uyanılmayacak gibi de yapmıyor ki UmayBende uyanırım inşallah o seslereBize güveniyorlar işte yoksa tilki uykusuna yatacaklar
Evet büyük duruyor ben sleepde 3 numarayı kullanıyorum o bile iz yapıyor sleepy baya küçük.oğlum 6 kilo bir paket 2 numara goon alıp bir deneyeyim bedenini sağol canım2 numarada adet fiyatı 58 kuruş. Yalnız ben molfiks ve Canbebeyle kıyaslayınca goon beden olarak büyük. Yani diğerlerinin 3 numarası goonda 2 numara gibi. Resim atıyorum. Hatta sizde görün :)
Eşime gönderdim
Aman oh amann çifte bayram sana...annen kalsaydı iyiydi tabii ama sağlık olsun.Annem de kv de gitti dün akşamİlk gece hiç uyumadım kızımın başında nöbet tuttum sonra alışır mıyım dersiniz
Kesinlikle öyle tatlım ben de o şekilde kullanıyorum. 6.sudan itibriaren artık oturmaya başlandığı için ddssteğe gerek kalmıyorCanım ben 6 ay destekli kullanılıyor diye biliyorum o yüzden çıkarmadım şuan kusma ihtimalleri de olduğu için o riski alamam sanırım
Yok tatlım şimdilik alerjik durum... Basit bir operasyonmuş birinin olduydu buradan unuttum yine adını.Günaydın kızlar
Nasılsınız?
Aranızda çocuğunda dil - dudak bağı ve besin alerjisi olanınız var mı?
Şuanda yumurta ve süt diyeti yapıyorum. Çıkar inşallah ortaya neye alerjisi olduğu.
İlerleyen zamanda dil bağı içinde operasyon görünüyor gibi bize.
Bizim evin tetikçisi de benim.Ben 5 yıldır eşimin hiç tetikte yattığını görmedimnasıl olsa ben tetikteyim die umursamıyor
İyi yapmışın :))
Ulen gece umayın osuruk sesine bile uyanıyorum ben. Ama ağlamasına bile kalkmıyor eşim. Anca ben inatla kalkmaz onun kalkmasını beklersem ve çocukta ısrarla susmazsa kalkar
Ay valla aynı ben lütfen gece kaka yapma oğlum diyorum pek akıllı teyzesi söz dinliyor yapmıyor. Bi çok konuda Biz senle çok benzeşiyoruz...ben de bu sefer biraz daha rahatım istiyorum ki eşim kalksın her mızıklandığında ben kalkıyorum ama. o kadar derin uyuyor ki duymuyor..sonra da diyorum ki aman boşver adam gece boyu çocukla ilgileniyor mamasını veriyor uyutuyor o kadarı da olsun diye teselli ediyorum kendimiUyanılmayacak gibi de yapmıyor ki Umayinşallah gazdır die altına bakıyorum korka korka:) gece gece alt değiştirmeyi sevmiyorum
O bizde de oluyor hem de ne kavga. Bi de artık eldiven takmıyorum yüzünü gözinü mah vediyorGece sorun yokta gündüz uyandık mı tekrar uykuya dalmak niye bu kadar zor kavga ediyor resmen r
Yaa kıskandım amaKızlar ben artık tatil mod.... Günde 1 kez bakarsam ne ala..önemli bilgi paylaşımlarında beni de etiketleyin olur mu ?
Bizim oğlanı deniz havası çarptı..
Yiyor yatıyor sanki az yatıyordu da
Ne dicem aklıma geldi
O Ocimum basilicummelike222 nerelerde bilen var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?