Günaydın kızlar. Uzuuun zaman oldu yazmayali..
27 mayıs 16.00da 3500gr 52cm bir oglum oldu. Ismini Fatih koyduk.
Doğum hikayemi paylaşayım.
Rutin olarak her gün dr gidiyordum. Her şey yolundaydı. Pazartesi günü önce nst çektirdim sancı çıkmadı. Doktorun yanına gittim ultrasonla baktı 'gayet güzel doğum pozisyonunda, bi tuvalete git; mesanen boş olsun alttan öyle muayene edeyim seni' dedi. Wc gittim geldim. Çatala çıktım. Doktor 'elime sanki başı gelmiyor acaba yüzünü mü döndü,bazen öyle oluyor, bi ultrasonla bakalım neresi' dedi. Önce doktor şok sonra ben sonra duyan herkes 5 dk içinde bas geliş olan bebenin ayakları çıkışa gelmiş! Popo solda baş sağda resmen yan duruşa geçmiş 6 cm açılma var dooogru doğum haneye iniyorsun, hem normal doğum hem sezaryen için kağıtları imsalayip nst çektirip beni bekliyorsun dedi. Dediklerini yaptım. Doktor geldi yeniden çatala çıktım 'yok hala ayaklar sondasini takalim ameliyathaneye geçiyorum acilen gelin acilma büyümüş dogmak uzere' dedi. Ben yikildim! Şoka girdim! O zamana kadar sancim yoktu birden sık bir şekilde sancı geldi. Neyse ameliyata girdim. Çok zor bir ameliyat oldu çocuğun duruşu yüzünden çıkarmakta çok zorlandilar o süre de biraz nefessiz kaldi ve doğru ağlayamadı küveze aldılar hemen. Ertesi gün biraz kusmuş Kusunca 1 gün daha kalması lazım dediler. Ertesi gün de anne ile uyumuna bakmamız lazım dediler ve 4. Gun hastaneden taburcu olduk. Bu süreçte ben aşırı derecede yıprandım hiç dinlenemedigim için sezaryen kesisinin üzeri komple ödem oldu dune kadar yürüyemiyordum neredeyse..gün gün daha iyi olacaz inşallah.
Oglan iyi çok şükür. Verene çok şükür ❤

Canım yaa neler yasamışsın çok geçmiş olsun ve gözün aydın

Çok geçmiş olsun canım... çok zor bi süreç atlatmışsın Rabbim şifa versin sana da en kısa zamanda toparlanırsın inşallah... Bundan sonrası çok güzel olsun inşallah...

geçmiş gitmiş olsun. gözün aydın. Allah Size bağışlasın. dediğin gibi gün gün daha iyi oluyoruz. şükürler olsun can sağlığı ile büyüsün. abiler kavuştu sonunda kardeşine.

Canım benim sorduğum daha kaç zaman böyle uyandırcaz..bazı doktorlar 3 hafta uyandırın sonra gerek yok diyor bazısı 1 ay..acaba sizin doktorlar bişey dedimi..

Canım geçmiş olsun rabbim beterinden esirgesin hayırlı evlat olsun Fatih'in inşallah

Canım benim sorduğum daha kaç zaman böyle uyandırcaz..bazı doktorlar 3 hafta uyandırın sonra gerek yok diyor bazısı 1 ay..acaba sizin doktorlar bişey dedimi..

Bir aylık kontrolüne kadar böyle olur sanirim. Sonra değiştirir belki. Birde her çocuk farklı oluyo. Benim de aklıma gelmedi sormak.

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Ben sormustum doktora 10. Günde falandı. Hala 2 saatte bir uyandıracakmıyım demiştim. O da gerek yok artık dedi. Onu ilk zamanlar sarılık olmasın diye diyoruz demişti. Ben nadiren 4 bucuk saat falan uyuduğunda yine de uyandırıyorm onun dısında kendi uyanmasını beklyrm

Kizlar hayırlı geceler
Ben yine bir soruyla geldim sezeryan olanlara özellikle kizlar sezeryan kesimin başında açıklık var resmen sizde de oldu mu hani elimiz kesilince suya girince nemli nemli olur yaranın içi gözükür ya aynı öyle hastaneye de gidemedim size sorayım dedim

Canım bir doktora git istersen iltihap olmasın Allah korusun

Canlar bizleri bu güzel mübarek günlere kavuşturan Rabbimize şükürler olsun.
Duaların kabul olunduğu günahların mağfiret edildiği bayramda inşallah kârlı çıkanlardan oluruz.
Bayram hediyem kucağımda , şükredecek çok nimetlere sahibiz. idrak edip mutlu olmayı bu huzuru dibine kadar yaşamayı nasip etsin Rabbimiz.
A asitane161719 tatlım kuzum , ben iptal ettim bileti. gitmiyorum memlekete. nasıl bir hafifleme oldu anlatamam. eşim ekim sonu kasım 17 arası uygun bilet buldu. gidiş geliş toplam iade ettiğim bilet kadar. Sadece gidiş almıştım bin liraya yakın. şimdi. gidiş dömüş aynı fiyat baya kârlı oldu. hem sonbahar olacak.hem bebeğim büyümüş ele avuca gelmiş olacak.
şükürler olsun.
çok tahammülsüz oldum bu günlerde bana dua edin nolur. böyle bir anne olmak istemiyorum
Hifaa kuzum o bölgeyi kuru tut..inşallah dikkat et enfeksiyon iyi değil canım benim. .dediğine göre iltihap kapmış. şifa Rabbimden.
leylunehar iki paşa annesi nasılsın kuzum?
Nilayyy R rkndmt nasılsınız ?

Diğer bütün kızlar hepinize kucak dolusu sevgiler

Eklentiler

• IMG-20190604-WA0016.jpg
    209,7 KB · Görüntüleme: 28
Seninde bayramın mübarek olsun
Canım hakkında hayırlısı olsun böylesi çok çok ekonomik olmuş. Yaz mevsiminde biletler gerçekten çok pahalı oluyor. Ayrıca bebeğin de büyüyecek dediğin gibi daha az riskli olur yolculuk onun için. Mecbur olmasam iki aylık bebekle ben de çıkmak istemezdim aslında ama mecburum işte.

Canım tahammülsüzlük oluyor elimizde değil sorumluluklar çoğaldı birden adapte olmak güç. Benim iki çocuk ben bile sorumluluklarımın tamamını bir güne sığdıramıyorum aksıyor işler güçler. Yarım yamalak oluyor beni geriyor ve tahammülsüzlük tam bu noktada buluyor beni. Seninki de böyle bir şey mi ? Rabbim yardımcımız olsun kuzum işimizi kolaylaştırsın bize.

Rabbim sanada yardımm etsin yol boyu daima. bendeki çoluk çocuğa karşı

yalnızlık desem. bir ay boyunca yanımda olmayan insanların bayramını yapmak zorunda olmak... bayram değil bana. .sinir küpüyüm sinir....... Allah halimiz iyi etsin.

Sinir stresle kendini yıpratma canım. Her kime karşı tepkin varsa kuru bir selam bile olsa esirgeme bayramlarını tebrik et geç. Gitmek zorundaysan da çok samimi olmazsın içli dışlı yakınlaşmazsın. Bazen içimizden geldiği gibi değil de mecbur olduğumuz şekilde davranıyoruz. Çıkış yolu yok çünkü.

gitmekadar zorundayım gittimde. Allah kabul etsin... aynen öyle . bazen deüilmhayat boyu bu girdabın içindeyiz..bundan sonrası iyi olsun inşallah.

Hayırlı bayramlar kizlar, evden dışarı çıkmadım bugün,bol bol emzirmeye çalıştım yavrumu.mamayi azaltıp biraktirmaya calisiyorum,10 dk da bir memede. Annemlere de gidemedim göğüsler yara kıyafet giyemiyorum,bebiş sürekli memede, onlarda gelme zaten dediler:) bebek görmeye gelenler olacaktı evde yokum dedim Allah günah yazmasın, biri gelirse mama vererek susturmak zorunda kalicam oğlumu,mücadele ederek memeyi tutuyo, 5-10 dk suruyo bazen , ter içinde kalıyorum , ince askılı gecelikle dolanıyorum 30 derece ev,sırf mama veripte kolaya kacmiyim okadar uğraşıyorum günlerdir azalttık biraz çok şükür. Tekrar fazladan mama vermemek için günlerdir verdiğim emek çöpe gitmesin diye yalan söylemek zorunda kaldım ya.
karapisso gitmemen iyi olmuş, zor olurdu küçük bebekle gitmek, ben 10 dk uzaklıktaki anneme bile gitmedim, gelen giden oluyo çocukla emzirme falan ugrasilmiyo kalabalıkta, evinde tadını çıkar, sonbahar daha iyi olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…