• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sütün yetiyormu mamayı azaltınca ??benim yetmiyor mamayı azaltamam..

Onu bilmiyorum, doktor kontrolünde kilosundan anlarız canım. Mamayı azaltmasam memeye bu kadar sarilmazdi,mama ona yetecek kadar verirsem süt artisimda olmayacak.memeyi daha çok çeksin ki süt uretimi için mesaj gitsin 😃 az çektiğinde bedenimiz , bu süt yeterli deyip üretimi sinirlandiriyomus

İyi bayramlar canım. Daha iyiyim çok şükür lohusalık psikolojisini atmaya toparlanmaya başlıyorum sanki ama tabii kolay değilmiş. Herkes gezerken ben evden çıkmaya korkuyorum bebeğim çok ağlayan ve durmayan bir bebek bir de uykusuzluk var. Bebeğim uyusa daha da iyi olacağım. Gece gündüz sürekli kucakta ve ağlıyor kucakta uyuyor yatağına yatırınca yarım saat sonra uyanıyor.Bir de gaz problemi başladı sanırım o da rahatsız ediyor onu. Sabır diliyorum Allah'tan bunlar da geçecek inşallah. Sağlık olsun yeter ki ne yapalım.
Bende hiç dışarı çıkmadım, ağlarsa altını pisletirse naparim diye, çünkü susturamiyosun ağlamasıni, ins bu günler güzelce geçer gider:) memede uyuyor ve yatağına koyunca uyaniyo,evde olduğumdan sıkıntı yapmıyorum da, dışarda fena olur bu uyku durumu

Kızlar benim yeğenimin kızınında olmuştu sağlıkocağı doktoru bastırarak masaj yap falan demişti yeğenime sonra çocuk doktoruna götürdü iyileşmediği için çocuk doktoru sakın bastırarak masaj yapma delimisiniz bunu hangi doktor söyledi falan demiş..şimdi bebeği iyi çok şükür bence çocuk doktoruna götürün
Götürdüm canim buranin en popüler doktoru na hem de. Damla da verdi masaj da önerdi .ben pek yapamadım zaten. Inşallah geçer

Benim oğlumda öyleydi aile hekimi damla verdi o geçirdi canım hastanedeki çocuk doktoru da ılık çaya temiz pamuğu batır onunla sil dedi
Tobrased mi damlaniz. Biz onu kullanıyoruz bakalım ne zaman fayda eder. Çay demini kendime uygilarim iyi de gelir. bebegime hiç aklıma gelmemişti nedense bi de onu deneyeyim.

Tobrased mi damlaniz. Biz onu kullanıyoruz bakalım ne zaman fayda eder. Çay demini kendime uygilarim iyi de gelir. bebegime hiç aklıma gelmemişti nedense bi de onu deneyeyim.
Evet geçti bizim gözümuzün akması çay demini de çocuk doktoru önerdi dene istersen ben ona fırsat bulamadım hiç

Canım bende emziriyorum ağlarsa 1,5-2 (45-60) ölçek mama veriyorum yetmiyor çünkü... Benimki de fazla gelince kusuyo ama ben ağlamazsa direk uyursa mama vermiyorum... Arada sağarak ver ne kadar çıktığını anlarsın en azından...
Maalesef sağdım manuel pompayla 10 ml bile çıkmadı süt..belki alet manueldir diye sağamadı yada sütüm cidden az

Nilayyy Nilayyy canın kür işe yaradı mı arttı mı sütün ?
T tugce212121 Canım daha başlayalı 1 gün oldu ama önceleri emzirdikten sonra sağma yaparken sadece 5-10 ml gelirken iki göğsümden şimdi 20 ye çıktı yavaş yavaş olacak sanırım.
[/QUOTE]
Merhaba kızlar iyi bayramlar benim de süt sıkıntım var kürü aradım bulamadım bi daha yazar misiniz

T tugce212121 Canım daha başlayalı 1 gün oldu ama önceleri emzirdikten sonra sağma yaparken sadece 5-10 ml gelirken iki göğsümden şimdi 20 ye çıktı yavaş yavaş olacak sanırım.
Merhaba kızlar iyi bayramlar benim de süt sıkıntım var kürü aradım bulamadım bi daha yazar misiniz
[/QUOTE]
Canım 1.5 litre suya 9 kuru inciri küçük küçük doğra 1 avuç da kuru dut at kaynat kaynayınca altını kıs 15 dk kaynamaya devam etsin sonra posasını süz suyunu gün içinde tüket. Her gün taze taze yap istersen sonrasında posasını da yiyebilirsin.

Kızlar benim oğlan kolik sanırım gece 2 den beri ıkınıyor ağlıyor uyumadık son bir kaç gündür böyle çok çaresizim sinirlerim bozuldu

Kızlar benim oğlan kolik sanırım gece 2 den beri ıkınıyor ağlıyor uyumadık son bir kaç gündür böyle çok çaresizim sinirlerim bozuldu
Acı elma yağı bulabilirsen biraz kasıklarına ayak altına sür.
Battaniye ile kapat.
Sonra kendiliğinden pırt pırt yapıyor.

Merhaba kızlar ben de sessiz takip edenlerdenim grubu.28 günluk bebeğim.benim sorum kıyafetlerle ilgili.bebişlerinize bu sıcakta neler giydiriyorsunuz.yani ben 10. Günunden beri beresini bile takmıyorum.çok sıcak bir şehirdeyiz.tek kat uzun kollu badi giydiriyorum.yavrum onunla bile ensesi terliyor gündüzleri.istemesem de 4- 5 saat klima çaliştırıyorum evde.ama 27-28 ayarda en düşük fanda.evin içi öğlen 32 dereceyi buluyor.mecburen klima açmak zorunda kaliyorum.yoksa emerken ikimiz için de işkence oluyor.geceleri de 29- 30 derece.ev esiyor ama malum kapı pencere açamıyoruz üstüne eser diye az açıyorum ama yine sıcak yine sıcak.kısa kollu bady mi giydirsem acaba klima açmaktansa iyice sasırdım.siz nasıl giydiriyorsunuz bebişleri.

Yani normalde ilk çocugumu kışın dogurdum.kisa kollu bady üstüne alt ust takim üstüne de yarım kundak yapardım.hatta iki pantolon giydirirdim.yaz ayında sıcak memlekette dogurmak işkenceymiş onu anladım.

Merhaba kızlar ben de sessiz takip edenlerdenim grubu.28 günluk bebeğim.benim sorum kıyafetlerle ilgili.bebişlerinize bu sıcakta neler giydiriyorsunuz.yani ben 10. Günunden beri beresini bile takmıyorum.çok sıcak bir şehirdeyiz.tek kat uzun kollu badi giydiriyorum.yavrum onunla bile ensesi terliyor gündüzleri.istemesem de 4- 5 saat klima çaliştırıyorum evde.ama 27-28 ayarda en düşük fanda.evin içi öğlen 32 dereceyi buluyor.mecburen klima açmak zorunda kaliyorum.yoksa emerken ikimiz için de işkence oluyor.geceleri de 29- 30 derece.ev esiyor ama malum kapı pencere açamıyoruz üstüne eser diye az açıyorum ama yine sıcak yine sıcak.kısa kollu bady mi giydirsem acaba klima açmaktansa iyice sasırdım.siz nasıl giydiriyorsunuz bebişleri.

Yani normalde ilk çocugumu kışın dogurdum.kisa kollu bady üstüne alt ust takim üstüne de yarım kundak yapardım.hatta iki pantolon giydirirdim.yaz ayında sıcak memlekette dogurmak işkenceymiş onu anladım.

ah canım bende bu işkenceye maruz kalacaktım, Allahım nasip etmedi. 45 derece benim memleket. neyse ucuz kurtuldum.
Klima açmak zorunda kalıyorsun tabi..kolay değil lohusa halinle birde sıcaklarla uğraşmak. Allah yardımcın olsun. ben uzun kollu Body üzerine tulum giydiriyorum istanbul gayet serin güzel. sende tek Body Giydir hergün yıka..ben hergün yıkıyorum rahatlar bebeğin. Allah sizlere bağışlasın.

Kızlar lohusalıkla birlikte bol sıkıntılı zor bir bayram oldu bize bu yıl.
Dün gece yatmadan kendime söz verdim. ahanda sizlerle paylaşıyorum sözümü
sakin bir anne eş olacağım
bağırmak yok. çok üzülüyorum bu aralar tahmmül noktasında çok zor zamanlar yaşıyorum. lohusalıktan hep bunlar eminim.

Sizler nasılsınız?
durumalAr nasıl bayramınız güzel geçtimi?

ah canım bende bu işkenceye maruz kalacaktım, Allahım nasip etmedi. 45 derece benim memleket. neyse ucuz kurtuldum.
Klima açmak zorunda kalıyorsun tabi..kolay değil lohusa halinle birde sıcaklarla uğraşmak. Allah yardımcın olsun. ben uzun kollu Body üzerine tulum giydiriyorum istanbul gayet serin güzel. sende tek Body Giydir hergün yıka..ben hergün yıkıyorum rahatlar bebeğin. Allah sizlere bağışlasın.
Amin canım sagol.Allah hepimizin bebişlerini korusun.İstanbulu tahmin ediyorum.bizim buralarda hala geceleri bile klima çalıştırdıgımız eylül ayında İstanbula gitmiştik de yorgan örtmüştük orada :)) buz gibiydi.ne güzel ya.iyiki gitmemişsin memleketine.gerçekten bir işkence.bebek olmasa evim serin aslında yani kapı pencereyi aç ev uçuyor.mis gibi otur.ama bebeği gectim ben bile oturmuyorum o esintide hasta olurum yok sütun üşür falan dediler.

Ne yapalım bir düzen kuracağız artık mecburen.

Amin canım sagol.Allah hepimizin bebişlerini korusun.İstanbulu tahmin ediyorum.bizim buralarda hala geceleri bile klima çalıştırdıgımız eylül ayında İstanbula gitmiştik de yorgan örtmüştük orada :)) buz gibiydi.ne güzel ya.iyiki gitmemişsin memleketine.gerçekten bir işkence.bebek olmasa evim serin aslında yani kapı pencereyi aç ev uçuyor.mis gibi otur.ama bebeği gectim ben bile oturmuyorum o esintide hasta olurum yok sütun üşür falan dediler.

Ne yapalım bir düzen kuracağız artık mecburen.

aman dikkat. cereyanda kalmak deler bizde. Allah korusun dediğin gibi.

Kızlar lohusalıkla birlikte bol sıkıntılı zor bir bayram oldu bize bu yıl.
Dün gece yatmadan kendime söz verdim. ahanda sizlerle paylaşıyorum sözümü
sakin bir anne eş olacağım
bağırmak yok. çok üzülüyorum bu aralar tahmmül noktasında çok zor zamanlar yaşıyorum. lohusalıktan hep bunlar eminim.

Sizler nasılsınız?
durumalAr nasıl bayramınız güzel geçtimi?

Merhaba canim. Ne güzel bir söz vermissin.. Uygulamali olsun insallah 👍♥️

Bana bayram gelmedi. Yani Ben gitmedim bi yere 2 haftasi carsamba günü doldu 👶🏻
Eh iste idare Eder... Biraz gaz sorun var son gunlerde... Sag gögüs ucum kücük ona Plastik bas takiyorum. 2 dk geciyor biraz daha belirginlesince cikarip kendi gögüs ucumla emziriyorum.. Ama ugrasmayi istemezdim. Sol gögüs sag gögüse göre az farkla büyük 😏😏 Kadin Doktoruma gidecegim Belki pumpa yazar... Neden se hastanede 2 hafta icinde jinekologa gorun diye mesaj yazmis. Normalde 6 hafta gidilmez Doktora bakalim ne cikacak

Merhaba canim. Ne güzel bir söz vermissin.. Uygulamali olsun insallah 👍♥️

Bana bayram gelmedi. Yani Ben gitmedim bi yere 2 haftasi carsamba günü doldu 👶🏻
Eh iste idare Eder... Biraz gaz sorun var son gunlerde... Sag gögüs ucum kücük ona Plastik bas takiyorum. 2 dk geciyor biraz daha belirginlesince cikarip kendi gögüs ucumla emziriyorum.. Ama ugrasmayi istemezdim. Sol gögüs sag gögüse göre az farkla büyük 😏😏 Kadin Doktoruma gidecegim Belki pumpa yazar... Neden se hastanede 2 hafta icinde jinekologa gorun diye mesaj yazmis. Normalde 6 hafta gidilmez Doktora bakalim ne cikacak
amin inşallah uygulamalı olur tatlım.
herhangi bir şikayetin varmı peki ?
bende 6.haftayı bekliyorum gideceğim inşallah.

amin inşallah uygulamalı olur tatlım.
herhangi bir şikayetin varmı peki ?
bende 6.haftayı bekliyorum gideceğim inşallah.

1 haftadir Sol ayagimin ustune bastigimda belimde bi agri var O kadar..
Kesi olmadi ama 2 yerde yirtilma oldu o yüzden olabilir diye düsünüyorum.. Onlarda ara sira sizliyolar ... Ilk sancilardan doguma kadar 11 Saat sürdü bende.. Hani o 3-5 dk araliklarla gelen sancilar.. Bakalim ne dicek doktorum..

Back