Hayırlı bayramlar kizlar, evden dışarı çıkmadım bugün,bol bol emzirmeye çalıştım yavrumu.mamayi azaltıp biraktirmaya calisiyorum,10 dk da bir memede. Annemlere de gidemedim göğüsler yara kıyafet giyemiyorum,bebiş sürekli memede, onlarda gelme zaten dediler:) bebek görmeye gelenler olacaktı evde yokum dedim Allah günah yazmasın, biri gelirse mama vererek susturmak zorunda kalicam oğlumu,mücadele ederek memeyi tutuyo, 5-10 dk suruyo bazen , ter içinde kalıyorum , ince askılı gecelikle dolanıyorum 30 derece ev,sırf mama veripte kolaya kacmiyim okadar uğraşıyorum günlerdir azalttık biraz çok şükür. Tekrar fazladan mama vermemek için günlerdir verdiğim emek çöpe gitmesin diye yalan söylemek zorunda kaldım ya.
karapisso gitmemen iyi olmuş, zor olurdu küçük bebekle gitmek, ben 10 dk uzaklıktaki anneme bile gitmedim, gelen giden oluyo çocukla emzirme falan ugrasilmiyo kalabalıkta, evinde tadını çıkar, sonbahar daha iyi olmus
maşallah mücadelene
emzirme kampına girmiştim senin gibi sarılık olduktan sonra. 3 gunluktü kızım.
inşallah seninde en kısa zamanda rahatlayıp bolca emzirdiğin günler yakın. niyet etmişsin. .
çokda haklısın şimdi bu halde kimselerle görüşmek olmaz.
Evet çok büyük bir yük kalktı üzerimden.
inşallah sonbaharda her anlamda rahat ederiz.