• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar göğüslerim kocaman oldu ama süt yok,sağma makinesi ile de denedim olmadı 1 damla bile yok göğüslerin şişmesi neye işaret bana fikir verir misiniz kendimi kötü hissediyorum herkes bir şey söylüyor başımda
Canım elinle sağmayı denedin mi ? Bu kez ben de makine ile fazla sağamadım elimle daha çok süt çıkıyordu. Göğüslerin süt olduğu için şişmiştir ona rağmen süt gelmiyorsa belki de kanallar tıkandı sıcak suyun altında masaj yap canım sonra sağmayı dene bir de...

selam kızlar... bugün doktorum çok detaylı baktı, bebeğim hala ters duruyor ve kilosu biraz düşük, yaklaşık 2800 gr... Bunun dışında bir sıkıntımız yok. Cuma tekrar çağırdı kontrole ama büyük ihtimalle salı günü sezeryan yaparız dedi. Bebeğim iyi olsun da başka bişey istemiyorum. Aslında sezeryanden bile korkmuyorum kendim için... Allahım hayırlısı ile sağlıkla ben de kucağıma alayım ne olur... Benim için de dua edin olur mu...

4 buçuk kilo normal doğum olan bebek duydum canım kemik uzunluğu engel olurmuymus doktor ne dedi

Ya şey dedi son aşamada destek gerekebilir dedi kuvvetli ıkınmam ve ebe de üstten karnımı itmesi gerekirmiş. 2 3 gün kaburga ağrısı çekersin dedi.

Ya şey dedi son aşamada destek gerekebilir dedi kuvvetli ıkınmam ve ebe de üstten karnımı itmesi gerekirmiş. 2 3 gün kaburga ağrısı çekersin dedi.
İnşallah kolayca olur biter canım ağrı her şekilde çekiyoruz çünkü ☺️ anne olmak kolay değil hiç bir şekilde 🤗 Allah'ım en hayırlısı hangisi ise onu nasip etsin inşallah bizlere ❤️

Günaydınlar.
Kızlar bişey soracağım.
Elhamdülillah biz emiyoruz süt de var ama goguslerim çok büyüdü ve sertleşti mastit olmasından endişe ediyorum.
Siz de de öyle olan var mı ne yaptınız
Dün sıcak suyla kompres yaptım ama hala var.

Günaydınlar.
Kızlar bişey soracağım.
Elhamdülillah biz emiyoruz süt de var ama goguslerim çok büyüdü ve sertleşti mastit olmasından endişe ediyorum.
Siz de de öyle olan var mı ne yaptınız
Dün sıcak suyla kompres yaptım ama hala var.
Ben emzirirken de oluyordu canım bir süre sonra geçmişti o zaman sağlık ocağı hemsirenize sorabilirsin yardımcı olur

Merhaba arkadaşlar 2 gün önce adet günümün 1 gün geçmesiyle birlikte evde idrar testi yaptım pozitif cikti. Hemen Dr gittim Dr yumurtalıklarıma baktı bebek şuan görünmez çok küçüktür ama olsun dedi. Ve sağ yumurtaligimda kist olduğunu ağrı yapabileceğini söyledi. Kanda btchg 49 çıktı sevindik hemen progestan ve ekoasprin yazdı.
Yalnız akşamına az sancı ve kahve rengi lekelenmem oldu. Dr mesaj attigimda progestan iğne yaptır dedi. Ondan bir gün sonra hiç bir sıkıntım yoktu akşam karın ağrım başladı ama önce kist olan tarafta onda baktım siyaha yakın bir kanama olmuş tekrar acile gittik 24 saat btchg 58 olmuş Dr düşük var diyemem yükselmiş biz tam ne olduğunu anlamak için 48 saat geçmesi lazım dedi benle aynı durumları yaşayan var mı çok korkuyorum bebeğime bir şey olacak diye lütfen yardım edin 🙏
Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun benim bebegimde sağlıklı bir şekilde doğsun inşallah

Merhaba arkadaşlar 2 gün önce adet günümün 1 gün geçmesiyle birlikte evde idrar testi yaptım pozitif cikti. Hemen Dr gittim Dr yumurtalıklarıma baktı bebek şuan görünmez çok küçüktür ama olsun dedi. Ve sağ yumurtaligimda kist olduğunu ağrı yapabileceğini söyledi. Kanda btchg 49 çıktı sevindik hemen progestan ve ekoasprin yazdı.
Yalnız akşamına az sancı ve kahve rengi lekelenmem oldu. Dr mesaj attigimda progestan iğne yaptır dedi. Ondan bir gün sonra hiç bir sıkıntım yoktu akşam karın ağrım başladı ama önce kist olan tarafta onda baktım siyaha yakın bir kanama olmuş tekrar acile gittik 24 saat btchg 58 olmuş Dr düşük var diyemem yükselmiş biz tam ne olduğunu anlamak için 48 saat geçmesi lazım dedi benle aynı durumları yaşayan var mı çok korkuyorum bebeğime bir şey olacak diye lütfen yardım edin 🙏
Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun benim bebegimde sağlıklı bir şekilde doğsun inşallah
Hakkınızda hayırlı ne ise mevlam onu nasip etsin inş

Back