• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Mayıs’ın ilk haftası geçti:) kimler doğurdu haftası gelip doğurmayan var mı yanı 40. Haftasını geçiren falan. Özellikle normal doğuranlar. 1 hafta öncesinden filan bir belirti oldu mu? Yoksa ancak nişan sancı su gelince mi Doğumun olacağını anladınız😌 ikinci kez anne olanlar da var aramız da tecrübelerinizi bizimle paylaşın hanımlar :) 38. Haftamda, aşırı sabırsız ve ilk kez anne olacağım da üzerinize afiyet:)

ekzıalr tekrar nstye girdim bebeğin hareketleri çok zayıf diye.
R rkndmt @Nilayyy uyarı demek rahim sıyırmak demek. sancıyı nişanı başlatıyor sonra açılma oluyor işte. 40 hafta dolmadan yapmıyor doktorum.
Canım gerek görse yapardı ama o işlem acılı bir islemmis ben bu yerde okudum, ben rahim ağzı açıklığına bakilma olayına zor dayaniyorum o işlemi yaptiramam ben.gerci gerek görse kesin derdi, belki de farklı bir yöntem uyguluyordur

Kızlar Mayıs’ın ilk haftası geçti:) kimler doğurdu haftası gelip doğurmayan var mı yanı 40. Haftasını geçiren falan. Özellikle normal doğuranlar. 1 hafta öncesinden filan bir belirti oldu mu? Yoksa ancak nişan sancı su gelince mi Doğumun olacağını anladınız😌 ikinci kez anne olanlar da var aramız da tecrübelerinizi bizimle paylaşın hanımlar :) 38. Haftamda, aşırı sabırsız ve ilk kez anne olacağım da üzerinize afiyet:)
Daha normal dogurani yok sanırsam canım 😄 ben ikinci kez anne olcak Allah nasip ederse ama bende de bir sabırsızlık aldi başını gidiyor 😅

Canım gerek görse yapardı ama o işlem acılı bir islemmis ben bu yerde okudum, ben rahim ağzı açıklığına bakilma olayına zor dayaniyorum o işlemi yaptiramam ben.gerci gerek görse kesin derdi, belki de farklı bir yöntem uyguluyordur

yok kız acılı bişey değil. beklemek en iyisi tabi. sağlıcakla inşallah

Oyh maşallah 🤪 kız o değilde tıp fakültesi iyi güzel rahat da ! Birde ssvd ye cesaret edebilseler tadından yenmicek ama oda yok 🙄
Allah'ım enişteye bol kazanç versin bacım valla😅
hay ağzına sağlık inşallahyavaş yavaş devlet destekli olur ssvd
amin inşallah hepimizin kazancı bol bereketli olur. şükürler olsun ben iki evladımdada bol tuzak artışı bereket gördüm hemde gözle görülen. çok şükür. inşallah buda rızkıyla gelir can sağlığı ile.

Kizlar nisan gelince ne oluyo.bnden bugun bi kac kez nisan geldi sanirim

kuzum3 kez anne olacağım bende sabbırsızım :D
nolacak bu halimiz.
ben normal doğumu bekliyorum. herşey uygun yolunda normal için. bakalım nasibimiz ne zaman kucaklamak bebeklerimizi.

karapisso karapisso baktım şimdi parmakla oluyomus, çatı muayenesi bir defa yapmıştı,gün aşırı gidiyorum daha derine ikindirarak orda biseyler yapiyo , çok fazla canım yanıyor o esnada ama nefes alıp vererek aşmaya çalışıyorum. Belki de dediğin şeyleri yapiyo olabilir,parmağını döndürüyor iyice bastırıyor falan sanırım dediğin seydir

5.gun de hala sonda takilimi.nie uzun sureli takili cnm
Sorma canım ya diğer 2 sezeryanımda ameliyattan sonra hemen çıkarılmıştı bu 3. sezeryanım diğerlerinden dolayı rahim içi yapışıklığım çok fazlaymış o yüzden zor geçmiş nerdeyse rahmini almak zorunda kalacaktım dedi bol sıvı almam gerekiyormuş her ihtimale karşı sondayı geldiğinde çıkaracağız dedi birde sanırım sürekli wc gitmek zor olur diye.

Kızlar dün Son hazırlıkları tamamladı inşallah.
valiz hazır. ev temiz. ramazanda geldi Son sayılı günler artık.
@leylunehar sen nasılsın taze annecik. burakhakkı né alemde erkek kardeşi ile arası nasıl ?
Selnurr Selnurr canım benim Allah yardımcın olsun. nasılsın şimdi 3. sezeryanın etkisi değilde yapışıklıktan dolayı zor geçti demi ameliyat..ondan sonda kaldı bu zamana kadar. Rabbim şifa versin kısa zamanda kalk ayağı inşallah.
çok sağol canım inşallah

buarada doğum fiyatı değişmiş ya laaaaaaaa :KK70: 😝
4 bin olmuş ya laaaaaaa
ilk haftalarda beri buraya gidiyorum. 2.700 flayat vermişlerdi , can sağlığı ile gelsin veririz napalım. Ha ben eski.hastayım diye bana bin lira indirim yapacaklar hey Allahım hey.
Amanın o ne öyle 😮 gel canım seni burada ağırlayalım 1200e sezaryen oldum ben 😊 şaka bir yana önemli olan sağlık para yerine gelir bir şekilde. Bir de ayağın bir yere alışınca kaç TL olursa olsun orada kalmak istiyor insan. ;) Sağlıkla gelsin inşallah anasının kuzusu 😍 senin kız da benim kız gibi minik demek doğdu ama hala aşamadık şu minnoşluk inadını iştahlı bir bebek değil benim ki inşallah senin kız seni yormaz saat başı meme ister 😂

Kizlar iyi akşamlar 🤗 işlerimi bitirdim geldim artık hazırım ❤🤪
karapisso karapisso nasılsın canım ikinci nst nasıl çıktı oruç tutmuşmuydun ?
@leylunehar A asitane161719 Allah'ım evlatlarınızı size bağışlasın canım ❤ en güzel zamanlarında şimdi o tertemiz miss kokulu bebisler böyle konuştukça icim çekiyor resmen 🙊 Allah'ım nazardan esirgesin onları
Amin canım Allah razı olsun. Kokusu mis hiçbir şeye değişilmez ama annelik yüzde doksan endişe gibi geliyor bazen bana . Keşke pimpirikli olmamanın bir yolu olsa her şeye takılmaktan yoruldum 😂

Amin canım Allah razı olsun. Kokusu mis hiçbir şeye değişilmez ama annelik yüzde doksan endişe gibi geliyor bazen bana . Keşke pimpirikli olmamanın bir yolu olsa her şeye takılmaktan yoruldum 😂

kokusunu düşünüyorum ellerini o minik pampik ayaklarını. bugün doktorà gitme sesebim hem hareketsiz oluşu Allah biliyor ya,doktorum çok iyi bana Moral veriyor dedim gideyim bi Moral depolayayım. işte çatlaklık değilmi benimki!!!!
arkadaş 3.doğumun hala ne endişesi ne tasası. bu bebeğim nasıl olur bilemem ama diğer ikisi oburdu be uyku ne bişey
yat aşağı dinlen kendine bak.
sırf değişiklik olsun diye kafam dağılsın içln, gittim bujiteriye kendiME incik boncuk aldım :D
yani tek sen değilsin o endişeli ana al burdan sana kocaman bi tane daha :D

R rkndmt evet işte aynı şeyden bahsediyorum. sen gidince sor ama uyarı verdinizmi bana diye ?
ben bugün istedim aslında erken dedi. doğrayın artıkınnn ver uyarıyı dedim ,40 haftan dolmadan asla didiiiı ;)
Amanın o ne öyle 😮 gel canım seni burada ağırlayalım 1200e sezaryen oldum ben 😊 şaka bir yana önemli olan sağlık para yerine gelir bir şekilde. Bir de ayağın bir yere alışınca kaç TL olursa olsun orada kalmak istiyor insan. :KK66: Sağlıkla gelsin inşallah anasının kuzusu 😍 senin kız da benim kız gibi minik demek doğdu ama hala aşamadık şu minnoşluk inadını iştahlı bir bebek değil benim ki inşallah senin kız seni yormaz saat başı meme ister 😂

ya heç deme. sezeryan olursam 2bin tl. ama dediğin gibi insan alışınca bırakamıyor. hele ben o tatliş doktorumu bulmuşum bırakmam inşallah. can sağlığı ile . babasıda bol mesai yapıyor onlar için 🤗😘
senle kız ne alemde zeytin gözlü.
Hifaa Hifaa kız biz isim konusunda hala karar veremedik. Hümeyra diyoz emme içime sinmiyor 🤔

kokusunu düşünüyorum ellerini o minik pampik ayaklarını. bugün doktorà gitme sesebim hem hareketsiz oluşu Allah biliyor ya,doktorum çok iyi bana Moral veriyor dedim gideyim bi Moral depolayayım. işte çatlaklık değilmi benimki!!!!
arkadaş 3.doğumun hala ne endişesi ne tasası. bu bebeğim nasıl olur bilemem ama diğer ikisi oburdu be uyku ne bişey
sırf değişiklik olsun diye kafam dağılsın içln, gittim bujiteriye kendiME incik boncuk aldım :KK70:
yani tek sen değilsin o endişeli ana al burdan sana kocaman bi tane daha :KK70:

R rkndmt evet işte aynı şeyden bahsediyorum. sen gidince sor ama uyarı verdinizmi bana diye ?
ben bugün istedim aslında erken dedi. doğrayın artıkınnn ver uyarıyı dedim ,40 haftan dolmadan asla didiiiı :KK66:

ya heç deme. sezeryan olursam 2bin tl. ama dediğin gibi insan alışınca bırakamıyor. hele ben o tatliş doktorumu bulmuşum bırakmam inşallah. can sağlığı ile . babasıda bol mesai yapıyor onlar için 🤗😘
Hifaa Hifaa kız biz isim konusunda hala karar veremedik. Hümeyra diyoz emme içime sinmiyor 🤔
Bende içine sindimi diye deniyorum bakalım tepkin ne olacak diye 😅 bizim de ensar dedik inşallah hayırlı olur Kızım dili dönmüyor Elsa Elsa diye sesleniyor kardeşine 😅😅😅😅

sırf değişiklik olsun diye kafam dağılsın içln, gittim bujiteriye kendiME incik boncuk aldım :KK70:
yani tek sen değilsin o endişeli ana al burdan sana kocaman bi tane daha :KK70:

ben bugün istedim aslında erken dedi. doğrayın artıkınnn ver uyarıyı dedim ,40 haftan dolmadan asla didiiiı :KK66:

Muhtemelen uyarıdır o yaptığı , baya derinleri kurcalıyor, kanaman gelebilir bu işlemlerden sonra, suyun gelebilir vs diye söylüyor. Uyariyodur muhtemel,söylemiştir belki de ben stresten o anlari hatırlamıyorum 😀

Muhtemelen uyarıdır o yaptığı , baya derinleri kurcalıyor, kanaman gelebilir bu işlemlerden sonra, suyun gelebilir vs diye söylüyor. Uyariyodur muhtemel,söylemiştir belki de ben stresten o anlari hatırlamıyorum 😀

kız o zaman uyarıdır o uyarı 🤗

Back