• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de kontrolden çıktım. Bebeğim 3400 gr olmuş. Suyu biraz azalmaya başlamış dedi doktorum. Cumartesi tekrar kontrol edecek şimdilik başka bir sorun yok. Benimki kanala girmemiş hala. 40 a kadar gelmezse bebeğin suyunun durumuna göre bekleme ya da sezaryene alma kararı vereceğiz. Hayırlısı bakalım.
Hayrlisi olsun cnm senn adina.bnmki de 3400 dedi kilosuna.persembe gunu sezeryana alacak

Kızlar yarın bu saatlerde sezeryana gireceğim Allah izin verirse. Inşallah sağlıkla kucağıma alırım ikinci yavrumu da. Sizlerden dua bekliyorum inşallah. Hepiniz Allah'a emanetsiniz. Rabbim cümlemizi evlatlarımıza Sağlıkla huzurla kavuştursun inşallah En Büyük KK:KK200::anne::nazar:
maşallah , sağ salim inşallah annesi

kızlAr geldim şükür. muayene oldum şimdi nst'deyim. herşey normal doğuma uygun sana bi uyarı versem 24 saate burda olursun dedi ama erken uyarı içinn inşallah kendi sancın açıklığınlâ gelir doğurursun dedi.
inşallah nst sonucunu gösterince söyler ne zaman geleceğim tekrar.
ama bendeki şu mutsuzluk hali geçmedi gitti
:KK43:
A asitane161719 çok haklısın canım benim. hep yeteriz inşallah yuvamıza her daim ayakalrımızın üzerinde durmayı nasip etsin Rabbim.
R rkndmt sana uyarı verdimi doktorun ?
belki uyarı verse suni sancılar gerek bile kalmaz :KK66:
senle ben bekleyeceğiz artık Nilayyy Nilayyy galiba benm doktor 40 hafta dolmadan uyarı yapmıyor, konuşacağım birazdan . bana kalsa yap gitsin diyorum ama :KK70:
Canım iyi olmasına sevindim bebişinin daha zaman var gelmesine. İnşallah kendi sancınla gelir bebeğin. Bu kadar sabrettik biraz daha bekleyebilir bir sıkıntı olmadığı sürece içini ferah tut. Her şey yolunda olur inşallah. Bu uyarı dediğin nasıl bir şey oluyor bu arada, alttan çatı muayenesi gibi bir muayeneyi mi kastediyorsun?

kızlAr geldim şükür. muayene oldum şimdi nst'deyim. herşey normal doğuma uygun sana bi uyarı versem 24 saate burda olursun dedi ama erken uyarı içinn inşallah kendi sancın açıklığınlâ gelir doğurursun dedi.
inşallah nst sonucunu gösterince söyler ne zaman geleceğim tekrar.
ama bendeki şu mutsuzluk hali geçmedi gitti
:KK43:
A asitane161719 çok haklısın canım benim. hep yeteriz inşallah yuvamıza her daim ayakalrımızın üzerinde durmayı nasip etsin Rabbim.
R rkndmt sana uyarı verdimi doktorun ?
belki uyarı verse suni sancılar gerek bile kalmaz :KK66:
senle ben bekleyeceğiz artık Nilayyy Nilayyy galiba benm doktor 40 hafta dolmadan uyarı yapmıyor, konuşacağım birazdan . bana kalsa yap gitsin diyorum ama :KK70:
Uyarı dediğin nasıl oluyo, uyarı veriyodur doktor, cunku kanaman olabilir, nisan gelebilir su gelebilir bunlardan sonra diyo, rahim ağzına baskı gibi bişey yapiyo onu oluyo uyari

Kızlar dün Son hazırlıkları tamamladı inşallah.
valiz hazır. ev temiz. ramazanda geldi Son sayılı günler artık.
leylunehar leylunehar sen nasılsın taze annecik. burakhakkı né alemde erkek kardeşi ile arası nasıl ?
@Saglikliyasamgunlugumm canım benim Allah yardımcın olsun. nasılsın şimdi 3. sezeryanın etkisi değilde yapışıklıktan dolayı zor geçti demi ameliyat..ondan sonda kaldı bu zamana kadar. Rabbim şifa versin kısa zamanda kalk ayağı inşallah.
@karapissocum çok sağol canım ben toparlanmaya minik büyümeye çalışıyor.Abisi çok mutlu,sevindirik bi halde geziyo ortalarda.Ağlamasına falan dayanmıyo hiç.Şimdilik durumlar böyle bizde.Sen nasılsın canım??
Ya ne güzel evde bebek kokulariyla nasıl guzeldir o sahur ❤
Hifacımm tarifi yok🥰Çok şükür veren Allaha

ekzıalr tekrar nstye girdim bebeğin hareketleri çok zayıf diye.
R rkndmt Nilayyy Nilayyy uyarı demek rahim sıyırmak demek. sancıyı nişanı başlatıyor sonra açılma oluyor işte. 40 hafta dolmadan yapmıyor doktorum.

ekzıalr tekrar nstye girdim bebeğin hareketleri çok zayıf diye.
R rkndmt Nilayyy Nilayyy uyarı demek rahim sıyırmak demek. sancıyı nişanı başlatıyor sonra açılma oluyor işte. 40 hafta dolmadan yapmıyor doktorum.
Canım benimde bugün yine bebek hareketleri zayıf sabahta şimdide serum verdiler hareketlensin diye..korkuyorum yaa hayırlısıyla şu iki geceyide bi atlatsam 😢

Kizlar iyi akşamlar 🤗 işlerimi bitirdim geldim artık hazırım ❤️🤪
karapisso karapisso nasılsın canım ikinci nst nasıl çıktı oruç tutmuşmuydun ?
leylunehar leylunehar A asitane161719 Allah'ım evlatlarınızı size bağışlasın canım ❤️ en güzel zamanlarında şimdi o tertemiz miss kokulu bebisler böyle konuştukça icim çekiyor resmen 🙊 Allah'ım nazardan esirgesin onları

Kizlar iyi akşamlar 🤗 işlerimi bitirdim geldim artık hazırım ❤🤪
karapisso karapisso nasılsın canım ikinci nst nasıl çıktı oruç tutmuşmuydun ?
leylunehar leylunehar A asitane161719 Allah'ım evlatlarınızı size bağışlasın canım ❤ en güzel zamanlarında şimdi o tertemiz miss kokulu bebisler böyle konuştukça icim çekiyor resmen 🙊 Allah'ım nazardan esirgesin onları

yok kız ne orucu. Allah kazasını sağ salim tutmayı nasip etsin. dünkü mide ağrısından sonra cesaret edemedim.

kızlar nst sonucu iyiydi 2.de
birde suyum en üst seviyede baya çok dedi. bebeğim aynı kiloda 2.900
haftaya p.tesi kontrol.
Allahım hepimize sağ salim kucaklamayı nasip etsin. doktora gidince içim rahatlıyor nasıl bekleyeceğim bir hafta :KK70:

buarada doğum fiyatı değişmiş ya laaaaaaaa :KK70: 😝
4 bin olmuş ya laaaaaaa
ilk haftalarda beri buraya gidiyorum. 2.700 flayat vermişlerdi , can sağlığı ile gelsin veririz napalım. Ha ben eski.hastayım diye bana bin lira indirim yapacaklar hey Allahım hey.

Kızlar yarın bu saatlerde sezeryana gireceğim Allah izin verirse. Inşallah sağlıkla kucağıma alırım ikinci yavrumu da. Sizlerden dua bekliyorum inşallah. Hepiniz Allah'a emanetsiniz. Rabbim cümlemizi evlatlarımıza Sağlıkla huzurla kavuştursun inşallah
allah yardımcın olsun canım😊
En Büyük KK:KK200::anne::nazar:
Merhaba kızlar, hayırlı ramazanlar. Bugun benim de kontrol vardı, 40 bittiği için gün aşırı gidiyorum zaten, bekliyoruz rahim ağzı yumuşamış, cumaya kadar gelmezse suni sanciyla normal doğumu deniycez inşallah cuma günü, tabi sürpriz yapıp gelirse daha iyi🙏😊
Canım senin de hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsınız inşallah. Bende bugün kontrole gittim cuma suni sancı demişti bana da ama bugünki kontrolde bebeğin başı 38, vücudu 41 çıktı. Kilosu 4200 çıktı. Normal doğum esnasında omzunun takılma riski var dedi doktor. Yarın sezaryene giriyorum. İçim bir tuhaf oldu.

Canım senin de hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsınız inşallah. Bende bugün kontrole gittim cuma suni sancı demişti bana da ama bugünki kontrolde bebeğin başı 38, vücudu 41 çıktı. Kilosu 4200 çıktı. Normal doğum esnasında omzunun takılma riski var dedi doktor. Yarın sezaryene giriyorum. İçim bir tuhaf oldu.
ölçümlere pek güvenim yok başla bir doktora görünsen?
benim 3.bebeğim hiçbir ölçüm %100 olmadı.

yok kız ne orucu. Allah kazasını sağ salim tutmayı nasip etsin. dünkü mide ağrısından sonra cesaret edemedim.

kızlar nst sonucu iyiydi 2.de
birde suyum en üst seviyede baya çok dedi. bebeğim aynı kiloda 2.900
haftaya p.tesi kontrol.
Allahım hepimize sağ salim kucaklamayı nasip etsin. doktora gidince içim rahatlıyor nasıl bekleyeceğim bir hafta :KK70:
Oh maşallah Hümeyra sultana 😍 bende aynı 10 gün sonra kontrol dedi az daha uzatayım dedim ama dayanabilecegimi zannetmiyorum 😁 hayırlısı inşallah ❤️

buarada doğum fiyatı değişmiş ya laaaaaaaa :KK70: 😝
4 bin olmuş ya laaaaaaa
ilk haftalarda beri buraya gidiyorum. 2.700 flayat vermişlerdi , can sağlığı ile gelsin veririz napalım. Ha ben eski.hastayım diye bana bin lira indirim yapacaklar hey Allahım hey.
Oyh maşallah 🤪 kız o değilde tıp fakültesi iyi güzel rahat da ! Birde ssvd ye cesaret edebilseler tadından yenmicek ama oda yok 🙄
Allah'ım enişteye bol kazanç versin bacım valla😅

Back