• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hemen hastaneye gidip acil sezeryan olur o zaman da ben pazartesi hastanede sancı başlamasını isterim en azından bebiş kendi isteğiyle gelmiş olur🙂 öyle olunca sütün gelmesi vs daha kolay oluyormus
Seninki de mantıklı canım süt gelicek mi falan düşünüyorum mama alcakmısınız yanınıza ben biberon falan koydum ama süt gelmezse eşim hemen gidip mama alır diye düşündüm...

O kısmı düşünmemeye çalışıyorum en azından göbek olmayacak uyansam da daha rahat hareket edeceğim diye kendimi avutuyorum.😀Çünkü gece yatakta öbür tarafıma dönmek yataktan kalkmak beni çok zorluyor artık. Gerçi dün yaptığım işleri saysam gece dönemememi normal karşılarsın. Halıları kaldırdım evi baştan ayağa tekrar süpürdüm sildim yürüyüşe çıktım yemek yaptım çamaşır bulaşık vs. gece anca bitti işlerim. 😀 Çok şükür ben iyiyim bebeğimin suyunun azalması endişelendiriyor beni onu da doktor daha sık aralıklarla kontrol ediyor cumartesi yine gideceğim bakalım hiç belli olmaz belki bir anda sezaryende bulurum kendimi. Hayırlısı olsun diyorum inşallah suyu yeter.

helal sana. ben boşuna demiyotum bizim topikal hamarat anneler topiği diye. Alan can sağlığı ile kucağına almayı nasip etsin , ay benide c.tesi çağıraydı ya. haftaya p.tesi dedi
gelde bekle. çok şükür bebeğimin hareketleride normale döndü. benimde suyu fazla sınırın üstünde. 8.7 dedi
sende bol su iç

Ya valla sıkıldım tuvalete taşınmaktan yoruluyorum resmen eşimde dalga geçiyor olmazsa oraya taşıyalım yatağını diye 🙄 bende olur mu aşkım o zor olur gel gidip sonda taktiralim daha pratik dedim 😅ikimizde cin gibiyiz maşallah bize 😁
Allah'a çok şükür biz çok hastalanmadik bu yıl ama sanki bana doğumdan sonra çok hastalanacak gibi geliyor kızım çünkü sıkıntıya girdiğinde daha çok hastalanıyor Allah'ım korusun inşallah korktuğum olmaz
ayyy iyiyi çağırsana kuzum. herşey Güzel olacak hiçbişey olmaz doğumdan sonra tam yaz mevsimi olacak sıcaklarda park Ev Vs derken kızın darlanmaz hiç.merak etme.
artık doğuma kadar gidip geleceğiz o yolda :D
bebekler sağolsun.

Seninki de mantıklı canım süt gelicek mi falan düşünüyorum mama alcakmısınız yanınıza ben biberon falan koydum ama süt gelmezse eşim hemen gidip mama alır diye düşündüm...
Ben alıcam canım her ihtimale karşı benim doğum yapacagım hastanede mama vermemişler çocuk aç kalmış yorumlarda okumustum eşim de o an yanımda olacağı için ben yanımda bulundurcam beni bırakıp gidemez bakacak kimse yok başka en küçüğünden alcam şimdilik

ayyy iyiyi çağırsana kuzum. herşey Güzel olacak hiçbişey olmaz doğumdan sonra tam yaz mevsimi olacak sıcaklarda park Ev Vs derken kızın darlanmaz hiç.merak etme.
artık doğuma kadar gidip geleceğiz o yolda :KK70:
bebekler sağolsun.
Aynen canım annemde olcam ilk bir hafta zaten sonra da bayram ama eğer kıskanır sıkıntıya girerse o sıkıntıyla daha çok hastalanıyor nazlı kuzum 😊 Allah esirgesin bütün evlatlarımızı ❤️

Ya kizlar dudagimda uçuk çıktı 3 gündür ne yapsam geçmedi sizde var mı uçuk geçirecek yöntem

Ben alıcam canım her ihtimale karşı benim doğum yapacagım hastanede mama vermemişler çocuk aç kalmış yorumlarda okumustum eşim de o an yanımda olacağı için ben yanımda bulundurcam beni bırakıp gidemez bakacak kimse yok başka en küçüğünden alcam şimdilik
Canım ben fakültede olucam annem ablam falan olucak e bebek yakın hastaneye hemen gidip alır diye düşündüm bakalım ne gösterecek zaman sende haklısın yalnız kalma...

Ya kizlar dudagimda uçuk çıktı 3 gündür ne yapsam geçmedi sizde var mı uçuk geçirecek yöntem

Canım limon sur üstüne, ben bunu denedim iki ay falan önce ve iki günde tamamen gecmisti, mutfağa gittikçe sürdüm bir dilim kesip koymuştum kenara, bir dene

helal sana. ben boşuna demiyotum bizim topikal hamarat anneler topiği diye. Alan can sağlığı ile kucağına almayı nasip etsin , ay benide c.tesi çağıraydı ya. haftaya p.tesi dedi
gelde bekle. çok şükür bebeğimin hareketleride normale döndü. benimde suyu fazla sınırın üstünde. 8.7 dedi
sende bol su iç
Sağolasın amin inşallah. Bebeğin iyi olsun da pazartesi gitsen de olur. Son zamanlarda pimpirikleniyoruz tabii. Su içmenin bebeğin suyuna bir etkisi yokmuş canım keşke fark etse damacananın başından ayrılmam😀. Ben yine dikkat ediyorum tabii. Senin maşallah suyun çok iyiymiş. 💕

Ben aldım çantasına koydum ,emzirmekten de korkuyorum çok karışığım ya Allahım sağlıkla kavuştursun inş

Canım tahta kaşık ısıtıp korkutsan ben yapınca geçiyodu bi de uçuk kremi var ama sakıncalı mı değil mi bilemiyorum onun için bişey demiyim...
Su minik yuvarlak kremler var ya ondan sürüyorum canım yeni yeni geçecek gibi oldu da başka yöntem varsa deneyim diye düşündüm limon surcem bakalım

Back