• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Mayıs’ın ilk haftası geçti:) kimler doğurdu haftası gelip doğurmayan var mı yanı 40. Haftasını geçiren falan. Özellikle normal doğuranlar. 1 hafta öncesinden filan bir belirti oldu mu? Yoksa ancak nişan sancı su gelince mi Doğumun olacağını anladınız😌 ikinci kez anne olanlar da var aramız da tecrübelerinizi bizimle paylaşın hanımlar :) 38. Haftamda, aşırı sabırsız ve ilk kez anne olacağım da üzerinize afiyet:)

Merhaba 🤗 ben 38+4 teyim. Bebeğim başı doğum kanalına inmedi, sancım filan da yok. Ne suyum geldi ne akıntım ne karnın inmim muhabbeti duymuşsundur inmedi de. Öyle beklemedeyim ben

Hayırlı sabahlar 🤗
Bütün gece oğlum öksürdü ağladı durdu kabus gibi bir geceydi kızlar :(
kurban olayım ,Allah beterinden korusun
Ramazan ayı güzel başlamadı bizde
hastalıkalarla :(
Kızlar öksürük bulaşıcımıdır?
Bende fenayım kızımda .
Sizler nasılsınız ?
bütün gece wc yolunda giden gelen varmı benim gibi. uyku hayal oldu geceleri w gündüz uyuyorum bu kez karıştı gecem gündüzüm .

Hayırlı sabahlar 🤗
Bütün gece oğlum öksürdü ağladı durdu kabus gibi bir geceydi kızlar :KK43:
hastalıkalarla :KK43:
Bende fenayım kızımda .
Sizler nasılsınız ?
bütün gece wc yolunda giden gelen varmı benim gibi. uyku hayal oldu geceleri w gündüz uyuyorum bu kez karıştı gecem gündüzüm .
Hayırlı Sabahlar canım 💗
Çok geçmiş olsun Paşaya ve size 💕
Dikkat edin kendinize bir an önce toparlanmaya bakın canım doğumdan sonra insan daha bir korkuyor evde minik bebek var bulaşır diye 😣
Ramazan ayı hemen hepimiz için pek düzenli geçemeyecek canım doğumlar lohusalık bebişler vs düzene girmemiz zaman alır Allah bereketinden mahrum bırakmasın yine de 😊
Geceleri uyuyamaman da normal aslında doğum sonrasına hazırlık gibi düşün. Ben de hamilelikte son zamanlarda hiç uyuyamadım ama hala gece uykusunu deliler gibi seviyorum kızıma geçen gün meme verdim sanıyorum meğer çocuk elbisemi emiyormuş 😪😥 o geceden sonra daha dikkatli olmaya çalıştım ama hala uyku vazgeçilmezim 😔

Hayırlı sabahlar 🤗
Bende fenayım kızımda .
Sizler nasılsınız ?
Günaydın geçmiş olsun canım. Öksürüğe dikkat etmek lazım bir doktora görünün hemen. Ben de gece su içmeye korkuyorum en ufak şeyde hemen tuvalete çıkmak zorunda kalıyorum senin gibi. Gece uykusunu ben de severim az kaldı geçecek bunlar da😍

Hayırlı sabahlar 🤗
Bende fenayım kızımda .
Sizler nasılsınız ?
Geçmiş olsun canım öksürük bulaşır mı hiç bilmiyorum bir aile hekimine felan gidin yada hastaneye doğum yaklaştı evdekileri bir tedavi et bebiş geliverirse daha panik olma
Bende çok tuvalete çıkıyorum uykunun en güzel yerinde bide öyle aniden yattigim yerden kalkınca ayağımın üstüne basamiyorum yerli azap oluyor bende inat ediyorum tutuyorum tutabildigim kadar 😅

Kızlar sezeryan günü belli olanlar ve daha önce planlı sezeryan olanlar kaçıncı haftada olacak ya da oldu tam 39+0 mı daha erken mi daha geç mi?
Canım bana doktorum 39+0 da alırım dedi ama son kontrolde şikayetlerime göre 38+3 ya da 38+4 de alırım dedi Duruma göre sanırım ama 39 un içinde alıyorlar sanırım...

Benim de sezeryan günüm belli oldu bugün 13 mayısta inşallah Rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım yavrularımızı. Geri sayım başladıkça heyecan arttı. Bu arada 13 mayısta doğum yapacak baya kişi var aramzda.

Benim de sezeryan günüm belli oldu bugün 13 mayısta inşallah Rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım yavrularımızı. Geri sayım başladıkça heyecan arttı. Bu arada 13 mayısta doğum yapacak baya kişi var aramzda.
Evet canım senle birlikte 4 kişi olduk sanırım 😍 Rabbim hepimize kolay Doğum nasip etsin inşallah...

Hayırlı Sabahlar canım 💗
Çok geçmiş olsun Paşaya ve size 💕
Dikkat edin kendinize bir an önce toparlanmaya bakın canım doğumdan sonra insan daha bir korkuyor evde minik bebek var bulaşır diye 😣
Ramazan ayı hemen hepimiz için pek düzenli geçemeyecek canım doğumlar lohusalık bebişler vs düzene girmemiz zaman alır Allah bereketinden mahrum bırakmasın yine de 😊
Geceleri uyuyamaman da normal aslında doğum sonrasına hazırlık gibi düşün. Ben de hamilelikte son zamanlarda hiç uyuyamadım ama hala gece uykusunu deliler gibi seviyorum kızıma geçen gün meme verdim sanıyorum meğer çocuk elbisemi emiyormuş 😪😥 o geceden sonra daha dikkatli olmaya çalıştım ama hala uyku vazgeçilmezim 😔

ay çok hoşsun kıza elbisenimi verdin emmiş oda baksana :D
ay benimkiler başka neremi bulsa emerdi ne acırdı ama :D
inşallah geçer teyzesi. cumadan beri yeni yeni ateşi düştü ama ciğerini üşütmüş, bende aynı şekilde ve hala canım buz yemek istiyorum zor tutuyorum kendimi.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Geçmiş olsun canım öksürük bulaşır mı hiç bilmiyorum bir aile hekimine felan gidin yada hastaneye doğum yaklaştı evdekileri bir tedavi et bebiş geliverirse daha panik olma
Bende çok tuvalete çıkıyorum uykunun en güzel yerinde bide öyle aniden yattigim yerden kalkınca ayağımın üstüne basamiyorum yerli azap oluyor bende inat ediyorum tutuyorum tutabildigim kadar 😅

aynı ben ben tutuyorum ama en fazla 5 dk. benim kız gam mesannein üzerinde konaklıyor mümkün yok yani en iyi ihtimal altımı ıslatırım :D

kız ilaç ilaç ilaç bıktık valla. Alternatiftıp ile yenmeye çalışıyoruz, şifa Allahtan. daha iyice ama inşallah bebek doğmadan tamamen iyileşiriz.
Günaydın geçmiş olsun canım. Öksürüğe dikkat etmek lazım bir doktora görünün hemen. Ben de gece su içmeye korkuyorum en ufak şeyde hemen tuvalete çıkmak zorunda kalıyorum senin gibi. Gece uykusunu ben de severim az kaldı geçecek bunlar da😍

he kuzum he, bunlar gececek tamamen uykusuz gecelere geçiş yapacağız. iştevar bundada bir hikmet. alıştırma yaptırıyor bizlere Mevlamiz . sonra bi kereden uykusuz geceler zor olur diye .
nasılsın tatlım?

ay çok hoşsun kıza elbisenimi verdin emmiş oda baksana :KK70:
ay benimkiler başka neremi bulsa emerdi ne acırdı ama :KK70:
inşallah geçer teyzesi. cumadan beri yeni yeni ateşi düştü ama ciğerini üşütmüş, bende aynı şekilde ve hala canım buz yemek istiyorum zor tutuyorum kendimi.

aynı ben ben tutuyorum ama en fazla 5 dk. benim kız gam mesannein üzerinde konaklıyor mümkün yok yani en iyi ihtimal altımı ıslatırım :KK70:

kız ilaç ilaç ilaç bıktık valla. Alternatiftıp ile yenmeye çalışıyoruz, şifa Allahtan. daha iyice ama inşallah bebek doğmadan tamamen iyileşiriz.

he kuzum he, bunlar gececek tamamen uykusuz gecelere geçiş yapacağız. iştevar bundada bir hikmet. alıştırma yaptırıyor bizlere Mevlamiz . sonra bi kereden uykusuz geceler zor olur diye .
nasılsın tatlım?
O kısmı düşünmemeye çalışıyorum en azından göbek olmayacak uyansam da daha rahat hareket edeceğim diye kendimi avutuyorum.😀Çünkü gece yatakta öbür tarafıma dönmek yataktan kalkmak beni çok zorluyor artık. Gerçi dün yaptığım işleri saysam gece dönemememi normal karşılarsın. Halıları kaldırdım evi baştan ayağa tekrar süpürdüm sildim yürüyüşe çıktım yemek yaptım çamaşır bulaşık vs. gece anca bitti işlerim. 😀 Çok şükür ben iyiyim bebeğimin suyunun azalması endişelendiriyor beni onu da doktor daha sık aralıklarla kontrol ediyor cumartesi yine gideceğim bakalım hiç belli olmaz belki bir anda sezaryende bulurum kendimi. Hayırlısı olsun diyorum inşallah suyu yeter.

ay çok hoşsun kıza elbisenimi verdin emmiş oda baksana :KK70:
ay benimkiler başka neremi bulsa emerdi ne acırdı ama :KK70:

aynı ben ben tutuyorum ama en fazla 5 dk. benim kız gam mesannein üzerinde konaklıyor mümkün yok yani en iyi ihtimal altımı ıslatırım :KK70:

nasılsın tatlım?
Ya valla sıkıldım tuvalete taşınmaktan yoruluyorum resmen eşimde dalga geçiyor olmazsa oraya taşıyalım yatağını diye 🙄 bende olur mu aşkım o zor olur gel gidip sonda taktiralim daha pratik dedim 😅ikimizde cin gibiyiz maşallah bize 😁
Allah'a çok şükür biz çok hastalanmadik bu yıl ama sanki bana doğumdan sonra çok hastalanacak gibi geliyor kızım çünkü sıkıntıya girdiğinde daha çok hastalanıyor Allah'ım korusun inşallah korktuğum olmaz

Ya ben korkuyorum ya 13 ünden önce nişan ya da suyumuz gelirse diye sizde de var mı
Hemen hastaneye gidip acil sezeryan olur o zaman da ben pazartesi hastanede sancı başlamasını isterim en azından bebiş kendi isteğiyle gelmiş olur🙂 öyle olunca sütün gelmesi vs daha kolay oluyormus

Ya ben korkuyorum ya 13 ünden önce nişan ya da suyumuz gelirse diye sizde de var mı
Bende de var o korku belim çok ağrıyo 2 gündür fakülte olduğu için doktorun numarası falan yok doktor hafta sonu yok...Doktorum sadece suyun gelirse gel bana haber verirler dedi ama gidince nasıl olur bilemiyosun... Rabbim kararlamıştır diyorum ama endişelenmiyo da değilim canım...

Back