- 15 Ağustos 2015
- 491
- 614
- 103
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşaşşah çok teşekkür ederim ben de hep öyle dua ediyorum bizim için hayırlısı neyse o olsun.İnşallah sağlıklı sıhhatli en hayırlı zamanda gelsin canım en hayırlı şekil nasıl olacaksa o şekilde olsun doğumun inşallah
Hamdolsun canım güzel bir başlangıç oldu Ramazan'a bizim için de. Gelip gidip çocukları seviyoruz. Allah kederlerini göstermesin. Sizlere de nasip olsun inşallahYa ne güzel evde bebek kokulariyla nasıl guzeldir o sahur ❤
Her şey umduğundan güzel yaşanır inşallah Rabbim ikinize de sağlık selamet versin hayırlı evlat olsun miniğin Allah'ın izniyleKızlar yarın bu saatlerde sezeryana gireceğim Allah izin verirse. Inşallah sağlıkla kucağıma alırım ikinci yavrumu da. Sizlerden dua bekliyorum inşallah. Hepiniz Allah'a emanetsiniz. Rabbim cümlemizi evlatlarımıza Sağlıkla huzurla kavuştursun inşallah
İnşallah en hayırlı şekilde gelir canım keyfi yeter de paşa'nınMerhaba kızlar, hayırlı ramazanlar. Bugun benim de kontrol vardı, 40 bittiği için gün aşırı gidiyorum zaten, bekliyoruz rahim ağzı yumuşamış, cumaya kadar gelmezse suni sanciyla normal doğumu deniycez inşallah cuma günü, tabi sürpriz yapıp gelirse daha iyi
Gözün aydın canımKizlar ben geldim şükür sıkıntı yokmuş gelişimi de güzelmiş 10 gün sonra kontrol dedi o zaman tarih verecek o zaman a kadar bir sıkıntı çıkmazsa inşallah hadi sizlerde hayırlı haberlerle gelin inşallah
İnş sürpriz yapıp doğal sancılarla gelirMerhaba kızlar, hayırlı ramazanlar. Bugun benim de kontrol vardı, 40 bittiği için gün aşırı gidiyorum zaten, bekliyoruz rahim ağzı yumuşamış, cumaya kadar gelmezse suni sanciyla normal doğumu deniycez inşallah cuma günü, tabi sürpriz yapıp gelirse daha iyi
Hadi bakalım guzel haberlerini bekliyoruz. İnşallah suniye gerek kalmadan kendi sancınla gidersin canım daha kolay yürür süreç. Bir de ilk doğumda beni bilgilendirmediler malesef bilgim olsaydı denerdim. Sancılar dayanılmaz gelirse sana hiç korkma epidural iste derim . Bu hem seni sakinleştirir hem de bebeğin strese girmesini önler doktorunla bu konuyu konuşmadıysanız konuş mutlaka dört beş cm den sonra epidural için geç oluyor çünkü ben geç kalmıştım.Merhaba kızlar, hayırlı ramazanlar. Bugun benim de kontrol vardı, 40 bittiği için gün aşırı gidiyorum zaten, bekliyoruz rahim ağzı yumuşamış, cumaya kadar gelmezse suni sanciyla normal doğumu deniycez inşallah cuma günü, tabi sürpriz yapıp gelirse daha iyi
İnş canımİnş sürpriz yapıp doğal sancılarla gelir
Hadi bakalım guzel haberlerini bekliyoruz. İnşallah suniye gerek kalmadan kendi sancınla gidersin canım daha kolay yürür süreç. Bir de ilk doğumda beni bilgilendirmediler malesef bilgim olsaydı denerdim. Sancılar dayanılmaz gelirse sana hiç korkma epidural iste derim . Bu hem seni sakinleştirir hem de bebeğin strese girmesini önler doktorunla bu konuyu konuşmadıysanız konuş mutlaka dört beş cm den sonra epidural için geç oluyor çünkü ben geç kalmıştım.
Doktorun işinin ehliymiş çok şanslısın canım. Benim kasap dükkanından mezun ebeler doğumdan sonra yediğim darbenin ardından keşke epidural alsaydın dediler. Gelip gidip açılmayı kontrol eden ve dayanamadığımı gören de onlar. Ben nereden bileyim böyle bir imkan var şu kadar cm iken yapılmalı vs. Bilgilendirmediler resmen ne doktor ne ebe. Neyse inşallah senin her şey çok çok yolunda gider canım. Diyelim ki sezaryene döndü doğum hiç mi hiç endişe etme her işte bir hayr vardır de bilemeyiz belki de öyle bir durumda başka bir bela def oluyordur başından. Önemli olan sağlıkla kavuşman. Onun yanında sağlıkla var olması unutturur sana çektiğin sıkıntıları emin olDoktorum epudralsiz normal doğum yaptirmiyo, bana baya detaylı anlattı süreci, suni olursa nasıl olacak, açılma olmazsa nasıl olacak doğumun bütün evrelerini detayıyla anlattı, ben epudralsiz normal doğum yaptıran bir doktorla süreci devam ettiremezdim çok korkuyorum, birde ne gerek var ,böyle bir imkan varsa değerlendirilmeli sana çok katılıyorum merdaneli makine yerine otomatik çamaşır makinesi kullanmak gibi
Dua et canım acilmam olsun, açılma olmayınca sezeryan olucak cunku. Ben de Allah'a dua ediyorum hayırlısını nasip et diye
Evet canım kesinlikle, doktorda öyle dedi, suni sancı ile açılma olsun diye deneriz,olmazsa bir gece dinlendirir,ertesi gün yine deneriz acilman buna rağmen olmazsa vardır bir hayır deyip sezeryan olur dedi, süreci anlattı sağolsun, bana en iyi den en kötu ihtimale kadar anlattı, bende hiç öyle olsun böyle olsun demiyorum önemli olan sağlıkla kucağıma almam, şuan okadar ağrılarım oluyo, hareket ediyorum hurma yiyorum vs hala açılma olmadı, kısmet nasip olursa olucak, zaten bı şekilde kucakliycaz yavruyu:) benim de keskin fikirlerin yok doğumla ilgili,bebeğim ve benim için travma olmayacak doğum şekli hangisiyse Allah onu nasip etsin, çok teşekkürler pozitif yazın içinDoktorun işinin ehliymiş çok şanslısın canım. Benim kasap dükkanından mezun ebeler doğumdan sonra yediğim darbenin ardından keşke epidural alsaydın dediler. Gelip gidip açılmayı kontrol eden ve dayanamadığımı gören de onlar. Ben nereden bileyim böyle bir imkan var şu kadar cm iken yapılmalı vs. Bilgilendirmediler resmen ne doktor ne ebe. Neyse inşallah senin her şey çok çok yolunda gider canım. Diyelim ki sezaryene döndü doğum hiç mi hiç endişe etme her işte bir hayr vardır de bilemeyiz belki de öyle bir durumda başka bir bela def oluyordur başından. Önemli olan sağlıkla kavuşman. Onun yanında sağlıkla var olması unutturur sana çektiğin sıkıntıları emin ol
Sağol canım inşallah sende sağlıkla kavuşursun az kaldı senindeGözün aydın canım
Canım hareketsizliği devam ederse ihmal etme git kesinlikle inşallah güzel haberler alacaksın miniğinden.. Benim de doğumdan önceki gün çok hareketsizdi o sebeple erken gitmiştim doktora. Anneler bir tuhaflık olduğunda hissediyorlar zaten hislerine güvenmen yeterliHifaa Nilayyy R rkndmt
kızlar maşallah güzel geçmiş kontrolleriniz, darısı sağ salim kucağınıza almaya olsun.
bende hazırlanıp çıkacağım 4 gibi ancak orda olurum.
A asitane161719
maşallah kuzum Allah sizlere bağışlasın.
benim bebeğimm dünden beri hareletsizdi biraz evvel maşallah kendine geldi. bi kere niyet ettim gideyim dedim,eşim erken gelecek kıZa bakacak
acayip uyku hali var bende. sen doğurdun geçtimi o haller
Karapisso canım uzanınca karnına dokununcadamı hiç hareket etmiyor ?Hifaa Nilayyy R rkndmt
kızlar maşallah güzel geçmiş kontrolleriniz, darısı sağ salim kucağınıza almaya olsun.
A asitane161719
benim bebeğimm dünden beri hareletsizdi biraz evvel maşallah kendine geldi. bi kere niyet ettim gideyim dedim,eşim erken gelecek kıZa bakacak
Canım çok teşekkür ederim darısı başına inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Benim bebiş de öyle yapıyor bazen korkutuyor beni sonra yine hareketleniyor. Doktora gitmekle iyi yaptın ne olur ne olmaz hiç olmazsa kafan rahatlar.Hifaa Nilayyy R rkndmt
A asitane161719
Hadi bakalım hayırlısıyla gelsin. Kesinlikle sizin için en iyisi neyse onu istemek gerek. Ben de hep öyle diyorum bu saatten sonra sağlıkla gelsin de nasıl gelirse gelsin önemli olan travma yaşamamak. Yine de eğer normal olacaksa inşallah suni sancıya gerek kalmadan gelir bebiş.Evet canım kesinlikle, doktorda öyle dedi, suni sancı ile açılma olsun diye deneriz,olmazsa bir gece dinlendirir,ertesi gün yine deneriz acilman buna rağmen olmazsa vardır bir hayır deyip sezeryan olur dedi, süreci anlattı sağolsun, bana en iyi den en kötu ihtimale kadar anlattı, bende hiç öyle olsun böyle olsun demiyorum önemli olan sağlıkla kucağıma almam, şuan okadar ağrılarım oluyo, hareket ediyorum hurma yiyorum vs hala açılma olmadı, kısmet nasip olursa olucak, zaten bı şekilde kucakliycaz yavruyu:) benim de keskin fikirlerin yok doğumla ilgili,bebeğim ve benim için travma olmayacak doğum şekli hangisiyse Allah onu nasip etsin, çok teşekkürler pozitif yazın için