Hayırlı olsun iki cihanda göz aydınlığı bir evlat olsun inşallah. Sağlıkla büyüsün

Ben Göğüs ucu kremine başladıktan sonra o kabuk gibi duran beyazliklar kendiliğinden yumuşadı ve duşta gitti. Belki sizde de işe yarayabilir

Lansinoh mu kullanıyorsunuz

Herkese hayırlı cumalar, hayırlı günler olsun inşallah..Biz geldik hamileliğin sonuna..8 gibi doğuma gireceğim,dualarınızı eksik etmeyin bizden.Biraz heyecanlıyım biraz da korkuyorum.Rabbim sen bizi sağ salim kavuştur inşallah.Her sabah zevkle okuduğum hamilelik takvimimizi ve sizlerle olan hamilelik muhabbetimizi çok özleyeceğim.Tabi yerini başka şeyler alacak.Rabbime şükürler olsun herşey güzel geçti,darısı doğuma ve sonrasına olsun..

Sağlıkla hayırla kucağına almak nasip olsun inş...

Gözün aydın hayırlı evlat olsun inş

Karapisso canım tansiyon yüksekliğinden yatıyorum 37 haftaya gircez yarın rabbim nasip ederse..4 gün sonrada sezaryen.

Rabbim sağ salim kavuştursun canım. Çok güzel bir an o kavuşma anı doya doya yaşa... Ömürde kaç kere daha yaşayacaksın ki böyle bir anı. Belki de son kez.. İnşallah doğumun ve sonrası kolay, güzel ve rahat geçer.

Allhm sag salim dogurmayi sag salim yavrunu kucagina almayi nasip etsin insLlh.

Lansinoh mu kullanıyorsunuz
Ilk bebeğime daha hamileyken başlamıştım lansinoh a. Ama 50 gün göğüs yarasi çektim. Bu sefer farkli birşey arayışına girdim. En iyi yorumlar mumsy natural içindi. Onun da 30 ml si 100 tl olunca önümde vakit var deneyeyim diye lanoway diye bir kreme başladım faydasi şimdilik yumuşatma yönünden oldu. Inşallah ilerisi icinde olur. Belki biraz da bünye meselesi. Çünkü lansinoh için mucize gibi diyen de var. Size en iyi geleceği tek seferde bulursunuz umarım

Gözünüz aydın. Saglikla büyütün inşallah. Mayıs bebekleri de başlamış gelmeye ne güzel darısı bekleyen herkesin başına inşallah

Hayırlı olsun gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün.

Sağlıkla al kucağına inşallah. Hayırlı olsun

Ben arama motoruna numune ısteme yazdım orda ornek sıtelerı gordum onlardan ıatedım. Bu sıteler bebek bezı ıslak mendıl vs gıbı sıtelerdı.

kızlar nasılsınız .
ben dün çok yoruldum bugun yataktan çıkamadım. ütü yapmam lazım ama halim kalmadı
yemek yaptım çok şükür.
sizlerde durumlar nasıl ?
Hamilelikte bır gun dıger gunu tutmuyor. Ben dun bısey yapasım yoktu sadece yemek salata mutfak toplama onları yaptım. Mecbur yaptım. Yemek lazımdı. Bugun enerjım oldugunu gorunce camasırlara basladım. Bır tane battanıyem vardı onu attım guneste kurutup kaldırcam. Pesınden esımle benım kase kabanları bırlıkte makıneye atacagım sonrada acıklar ve koyulara sıra gelecek annem gelecek bırazdan oda devamına yardım eder bana. Plan bu kadar . Oglen de mercımeklı kofte planımda var

Bende aldım ama daha kullanmaya başlamadım doğumdan sonra başlıcam

Canım bu benim ikinci bebeğim. İkisinde de bir kere bile krem kullanmadım. Sadece avent göğüs kalkanı kullandım doğumdan itibaren ve hiç yara olmadı.
Şuanda bebeğim 11 günlük ve emzirme sürecim yara olmadığı için çok rahat geçiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…