• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam kızlar. Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun. Sağlıkla bereketle büyüsünler inşallah. Bugün dr randevum vardi. Çok şükür her şey yolunda. Artık daha fazla daha çabuk yoruluyorum :KK43: hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah ❤

ve aleyküm selam
Allah yardımcın olsun.
Bendede doğum öncesi bir enerji var maşallah diyeyim. ara ara oluyor yorgunluk tabi. yolun sonuna geldik sayılır. Allah doğumdan sonra bize güç kuvvet nasip etsin.

Kızlar sut sağma manudl yada elektrıklı pompa onerıyor musunuz ılla alınmalı mı normal dogum dusunuyorum
Etrafımdaki çoğu kişi philips avent in elektirikli göğüs pompasını önerdi. Kızkardeşimin vardı ben onunkini aldım. Eltim bebeğini emziremedi ona da aynısını aldırdım çok memnun.

maşallah o doktora. ne güzel sana destek olmuş cesaret vermiş. ben 2 sezeryan sonra normal doğum için doktorumla görüştüm. durumuna göre neden olmasın dedi. gün almadık haftaya perşembe çatı muayenesi yapıp duruma göre yol alacağız. zaten durumun müsait olmasaydı doktorun asla sana normalde olabilir demezdi değilmi?
emin ol 2.sezeryan ilkinden daha riskli.s
hayırlı olsun.
Bakalım inşallah böyle bi durum olursa bende sıcak bakıyorum artık gelişmeleri yazarım inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar sut sağma manudl yada elektrıklı pompa onerıyor musunuz ılla alınmalı mı normal dogum dusunuyorum
Bence Doğumdan sonra al derim belki de hiç emzirme sıkıntın olmayacak ben öyle yapmıştım Philips Avent elektrikli pompa almıştım memnundum da ama arkadaşımda da lansinohun ikili olanı vardı onu görünce pişman olmuştum zamandan baya tasarruf ediyorsun çalışanlar için daha iyi bence

Arkadaşlar herkese selamlar bügün Dr randevum vardı Doğumu önümüzdeki salı için kararlaştırmıştık önceden bu ikinci doğumum da sezaryen olucak diye tabi ama bu sefer Dr bebeğin başı nerdeyse kanala girmiş kese incelmiş, Salı’yı beklemeyebilir de dedi, eğer sancın olur 4-5 cm de açık ile gelirsen istersen normal Doğum da yaptırabilirim dedi...eşimle öylece kaldık, Dr önceki dikişlerin yırtılma olasılığı %1 dedi, yani sezaryen berbat bişey ama bebeğimi de da tehlikeye atamam, böyle bir durumla karşılaşanınız oldu mu
Merhaba, ben 1 mayısta yüksek sancı ve incelme yüzünden apar topar 1 saate sezaryene girdim. Şükür sağlıkla doğdu. Erken sayılır ama kuvöze girmeden atlattık şimdilik...

Almaktan ziyede kiralamak daha mantıklı.
Oğlumda almıştım şarjlı ama belli bı zaman sonra tam cekmemeye başladı.
Daha sonra kiraladık hastanede olanlardan çok rahat ettim.

Kizlar iyi geceler ben geldim 🙊 bu ban bana hem iyi oldu hem kötü 😁 evin boyasını yaptık halılar yıkamaya gitti yarın gelecek bugün de düğün vardı gittim iki kurtlarımı döktüm geldim şimdi de dinleniyorum 😊 sizler nasılsınız
leylunehar leylunehar haberini bekliyorum canım inşallah çok çok iyisinizdir ❤️

Arkadaşlar merhaba. Ben de 1 mayısta kızıma kavuştum. Kontrole giderken, kızımı kucağıma almak nasip oldu.37+3 te doğdu. Geride kalanlara sağlıklı, hayırlı bir şekilde evlatlarına kavuşmayı diliyorum. Inşallah en güzel şekilde bebeklerimizi büyütürüz .Allaha emanet olun....😊
Maşallah canım hayırlı evlat olsun hep mutlu sağlıklı olun inşallah ❤️

38 haftam bitti bebek doğum kanalına girmedi. Bu işlemi nasıl hızlandırabiliirm. Bebem neden girmiyor girsin istiyorum çünkü 1 hafta içinde doğum yapmam lazım. Kayınvalidem gelicek yurtdışından ve sadece 10 gün türkiyede. Görmesini istiyorum bebeği.

Back