• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba. Ben de 1 mayısta kızıma kavuştum. Kontrole giderken, kızımı kucağıma almak nasip oldu.37+3 te doğdu. Geride kalanlara sağlıklı, hayırlı bir şekilde evlatlarına kavuşmayı diliyorum. Inşallah en güzel şekilde bebeklerimizi büyütürüz .Allaha emanet olun....😊

Hayırlı olsun iki cihanda göz aydınlığı bir evlat olsun inşallah. Sağlıkla büyüsün 💗

Ben Göğüs ucu kremine başladıktan sonra o kabuk gibi duran beyazliklar kendiliğinden yumuşadı ve duşta gitti. Belki sizde de işe yarayabilir

Lansinoh mu kullanıyorsunuz

Herkese hayırlı cumalar, hayırlı günler olsun inşallah..Biz geldik hamileliğin sonuna..8 gibi doğuma gireceğim,dualarınızı eksik etmeyin bizden.Biraz heyecanlıyım biraz da korkuyorum.Rabbim sen bizi sağ salim kavuştur inşallah.Her sabah zevkle okuduğum hamilelik takvimimizi ve sizlerle olan hamilelik muhabbetimizi çok özleyeceğim.Tabi yerini başka şeyler alacak.Rabbime şükürler olsun herşey güzel geçti,darısı doğuma ve sonrasına olsun..

Herkese hayırlı cumalar, hayırlı günler olsun inşallah..Biz geldik hamileliğin sonuna..8 gibi doğuma gireceğim,dualarınızı eksik etmeyin bizden.Biraz heyecanlıyım biraz da korkuyorum.Rabbim sen bizi sağ salim kavuştur inşallah.Her sabah zevkle okuduğum hamilelik takvimimizi ve sizlerle olan hamilelik muhabbetimizi çok özleyeceğim.Tabi yerini başka şeyler alacak.Rabbime şükürler olsun herşey güzel geçti,darısı doğuma ve sonrasına olsun..
Sağlıkla hayırla kucağına almak nasip olsun inş...

Arkadaşlar merhaba. Ben de 1 mayısta kızıma kavuştum. Kontrole giderken, kızımı kucağıma almak nasip oldu.37+3 te doğdu. Geride kalanlara sağlıklı, hayırlı bir şekilde evlatlarına kavuşmayı diliyorum. Inşallah en güzel şekilde bebeklerimizi büyütürüz .Allaha emanet olun....😊
Gözün aydın hayırlı evlat olsun inş

canımsın sarılıyorum sana 🤗
Allah yardımcın olsun . hormonların etkisiyle çok duygusal oluyoruz. kaç haftalıksın neden hastanedesin. inşallah güzel şeyler düşün 5 gün sonra kuzun kollarında olacak...
Karapisso canım tansiyon yüksekliğinden yatıyorum 37 haftaya gircez yarın rabbim nasip ederse..4 gün sonrada sezaryen.

Rabbim sağ salim kavuştursun canım. Çok güzel bir an o kavuşma anı doya doya yaşa... Ömürde kaç kere daha yaşayacaksın ki böyle bir anı. Belki de son kez.. İnşallah doğumun ve sonrası kolay, güzel ve rahat geçer. 😉

Allhm sag salim dogurmayi sag salim yavrunu kucagina almayi nasip etsin insLlh.

Lansinoh mu kullanıyorsunuz
Ilk bebeğime daha hamileyken başlamıştım lansinoh a. Ama 50 gün göğüs yarasi çektim. Bu sefer farkli birşey arayışına girdim. En iyi yorumlar mumsy natural içindi. Onun da 30 ml si 100 tl olunca önümde vakit var deneyeyim diye lanoway diye bir kreme başladım faydasi şimdilik yumuşatma yönünden oldu. Inşallah ilerisi icinde olur. Belki biraz da bünye meselesi. Çünkü lansinoh için mucize gibi diyen de var. Size en iyi geleceği tek seferde bulursunuz umarım

Gözünüz aydın. Saglikla büyütün inşallah. Mayıs bebekleri de başlamış gelmeye ne güzel darısı bekleyen herkesin başına inşallah

Hayırlı olsun gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün.

Sağlıkla al kucağına inşallah. Hayırlı olsun 😍

aynen öyle. aman kuzum ya canım sağ olsun yapıyorumherşeyi böyle mutluyum artık.
sen nasılsın durumlar nasıl ?

canımsın 🤗
ben ıslak mendil olarak ilk pamuk ılık su z.yağı üçlüsünü kullanıyorum sanada tavsiye ederim. sonrasında ebebek, babayandme kesinlikle çok iyi. ilk aylar bu şekilde sonra bim'den lilalı ambalajı olan sensetive ıslak mendile geçiyorum. Pişik Vs yapmaz. birde yaza geliyor ya ben çokça yıkarım poposunu. .hatta kışın bile. ıslak mendil kullanmak içime sinmiyor sanki poposu hala kirli gibi geliyor.
Nelerden neler aldın ücretsiz numune olarak bende alayım.
can sağlığı ile gelsin kuzularımız 😍
bu arada yazmasan bile bizimle olduğumu bilmek beni mutlu etti. selamet
aynen öyle. aman kuzum ya canım sağ olsun yapıyorumherşeyi böyle mutluyum artık.
sen nasılsın durumlar nasıl ?

canımsın 🤗
ben ıslak mendil olarak ilk pamuk ılık su z.yağı üçlüsünü kullanıyorum sanada tavsiye ederim. sonrasında ebebek, babayandme kesinlikle çok iyi. ilk aylar bu şekilde sonra bim'den lilalı ambalajı olan sensetive ıslak mendile geçiyorum. Pişik Vs yapmaz. birde yaza geliyor ya ben çokça yıkarım poposunu. .hatta kışın bile. ıslak mendil kullanmak içime sinmiyor sanki poposu hala kirli gibi geliyor.
Nelerden neler aldın ücretsiz numune olarak bende alayım.
can sağlığı ile gelsin kuzularımız 😍
bu arada yazmasan bile bizimle olduğumu bilmek beni mutlu etti. selametle 🤗

ikinci annelik tecrüben olacak. ben hep yalnız baktım bebeklerime eşim ve ben
3.bebeğimiz olacak... tatlım bebek ve sen sağlıklı olursunuz inşallah, kolay olur gerisi. hiç düşünme şimdiden.

yaaa inanmak istemiyorum :KK70:
ne keyifmiş ya hu :KK70:
Ben arama motoruna numune ısteme yazdım orda ornek sıtelerı gordum onlardan ıatedım. Bu sıteler bebek bezı ıslak mendıl vs gıbı sıtelerdı.

kızlar nasılsınız .
ben dün çok yoruldum bugun yataktan çıkamadım. ütü yapmam lazım ama halim kalmadı :KK66:
yemek yaptım çok şükür.
sizlerde durumlar nasıl ?
Hamilelikte bır gun dıger gunu tutmuyor. Ben dun bısey yapasım yoktu sadece yemek salata mutfak toplama onları yaptım. Mecbur yaptım. Yemek lazımdı. Bugun enerjım oldugunu gorunce camasırlara basladım. Bır tane battanıyem vardı onu attım guneste kurutup kaldırcam. Pesınden esımle benım kase kabanları bırlıkte makıneye atacagım sonrada acıklar ve koyulara sıra gelecek annem gelecek bırazdan oda devamına yardım eder bana. Plan bu kadar . Oglen de mercımeklı kofte planımda var :dondurma::kk77::hamarat:

Bende de neredeyse 3. Aydan beri göğüslerimde oluyordu tabaka gibi. Bu ay silverette gümüş göğüs kapağını takmaya başladım göğüs uçlarımı öyle yumuşattı ki onları pamuğu ıslatıp temizledim hemen çıktılar. Daha önce sürekli kabuk bağlamış gibi görünüyordu beni çok rahatsız ediyordu sanki göğüs uçlarım hava almıyor gibiydi. Bu gümüş kapaklar gerçekten çok iyiymiş. Tavsiye ediyorum.
Bende aldım ama daha kullanmaya başlamadım doğumdan sonra başlıcam

Ilk bebeğime daha hamileyken başlamıştım lansinoh a. Ama 50 gün göğüs yarasi çektim. Bu sefer farkli birşey arayışına girdim. En iyi yorumlar mumsy natural içindi. Onun da 30 ml si 100 tl olunca önümde vakit var deneyeyim diye lanoway diye bir kreme başladım faydasi şimdilik yumuşatma yönünden oldu. Inşallah ilerisi icinde olur. Belki biraz da bünye meselesi. Çünkü lansinoh için mucize gibi diyen de var. Size en iyi geleceği tek seferde bulursunuz umarım
Canım bu benim ikinci bebeğim. İkisinde de bir kere bile krem kullanmadım. Sadece avent göğüs kalkanı kullandım doğumdan itibaren ve hiç yara olmadı.
Şuanda bebeğim 11 günlük ve emzirme sürecim yara olmadığı için çok rahat geçiyor..

Back