Ya işte bir türlü sonuçlarımı almaya gitmedim en azından görünürdü orda kan değerlerim. Gerçi kanım çok düşükken bende uyku olmamıştı ama bir günü bir gününü tutmuyor hamilenin. Hayırlısı diyelim önemli bir şey olmasında uykulu uykulu dolanmaya razıyım.canım benim kansızlıkta uyku hali + halsizlik +yorgunluk +tükenmişlik hissedilir.
bitmiş gibi hissetmiştim ben
Allah korusun bundan sonra yaşamayalım öyle şeyler.
Kızlar uyku hali çok normalde hele ilk gebeliğiniz.
sonrakilerde sanki aşılıyor vucut hele üst üste olunca.
al bence sonucunu ihmal etme. merak ettim sonucunu . ablam baya toparladı kanı 13 é yükselmiş maşallahYa işte bir türlü sonuçlarımı almaya gitmedim en azından görünürdü orda kan değerlerim. Gerçi kanım çok düşükken bende uyku olmamıştı ama bir günü bir gününü tutmuyor hamilenin. Hayırlısı diyelim önemli bir şey olmasında uykulu uykulu dolanmaya razıyım.
Canım ben de özlüyorum sizleri buraları. Misafirler gidip de kendi düzenimi kurunca zamanım bereketlenir inşallah diye umuyorum. Daha çok yazarım o zaman nasipse.Güzel günler diliyorum kızlar nasılsınız ?
A asitane161719 kuzum yokluğu çok belli. özlüyorum seni. minik kızın nasıl emmesi daha sıklaştımı?
Benim fıstık kızımın keyfi yerinde maşallah, o minik elleri ayakları çok hareketli.
Artık gün sayıyor oğlum.
ne zaman gelecek bebeğimiz deyip duruyor
bakalım biz ne zaman kavuşacağız
KEVOK hastaneden çıktınmı, ayrıntı bekliyoruz kilosu boyu , ilk sezeryan tecrüben?
şimdi nasılsınız ana oğul
leylunehar nasılsın tatlım. evde olmak iyi geldimi sana
geri sayımà başladıkaz kaldı sıra sende
Hifaa sen nasılsın kuzum
Ay ne güzel ben de senin gibiyim işte gece bazen sıcaklıyorum uyandığım oluyor ama çok büyük bir problem yok hatta bıraksalar bütün gün uyurum.al bence sonucunu ihmal etme. merak ettim sonucunu . ablam baya toparladı kanı 13 é yükselmiş maşallah
hiç unutmam ilk gebeliğimde çok uyumuştum Son haftalarda. hatta çoğu kişi geceleri uyuyamıyorum diyordu ben maşallah sabaha kadar deliksiz uyurdum. kahvaltımı yer öğlen bi güzellik uykusuna dalardım
öyle yata yata geçti ilk ve Son haftalarım. ilk gebelik çok normal yat valla.
Canım kaçıncı haftada doğdu ki kızın ? Birde emzirdikten sonra kaç saat uyuyor..Canım ben de özlüyorum sizleri buraları. Misafirler gidip de kendi düzenimi kurunca zamanım bereketlenir inşallah diye umuyorum. Daha çok yazarım o zaman nasipse.
Kızımın ilk banyosunu yaptık az önce. Dün göbeği düştü. Emmesi sıklaştı ama hala uykuyu daha çok seviyor. Birazcık erken geldiği için hala anne karnında gibi hissediyor sanki kendini çok sakin bir bebek şimdilik. Zamanla nasıl olur bilmiyorum . Senin de zamanın daraldı iyice eğer benim kızım gibi sabırsız çıkarsa miniğin zaman kalmadı bile diyebilirizsağlıkla huzurla gelsin inşallah kuzucuk. Hanenize bereket getirsin
37+1 de doğdu. Bir iki saat uyuyor sonra biraz aralanıyor uykusu ama çok canlı olmuyor uykulu oluyor yinede.Canım kaçıncı haftada doğdu ki kızın ? Birde emzirdikten sonra kaç saat uyuyor..
Sağol canım ben iyiyim inşallah sizde iyisinizdir ❤ mübarek ramazan ayına az kaldı hazırlıklar hızlandı resmen kosturmacayla geçiyor günlerimizGüzel günler diliyorum kızlar nasılsınız ?
A asitane161719 kuzum yokluğu çok belli. özlüyorum seni. minik kızın nasıl emmesi daha sıklaştımı?
Benim fıstık kızımın keyfi yerinde maşallah, o minik elleri ayakları çok hareketli.
Artık gün sayıyor oğlum.
ne zaman gelecek bebeğimiz deyip duruyor
bakalım biz ne zaman kavuşacağız
KEVOK hastaneden çıktınmı, ayrıntı bekliyoruz kilosu boyu , ilk sezeryan tecrüben?
şimdi nasılsınız ana oğul
leylunehar nasılsın tatlım. evde olmak iyi geldimi sana
geri sayımà başladıkaz kaldı sıra sende
Hifaa sen nasılsın kuzum
Ya yerim37+1 de doğdu. Bir iki saat uyuyor sonra biraz aralanıyor uykusu ama çok canlı olmuyor uykulu oluyor yinede.
Allahım en kısa zamanda sana da bir evlat nasip etsin sağlıkla kucağına al inşallah. Aklıma geldikçe dua edeceğim.Doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın hayırlı evlat olurlar inşaallah. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Geri kalanlarda kendinize dikkat edin. Sağ salim gelir inşaallah sizin minklerde. Sizden bir ricam var doğuma giderken heycandan stresten unutmazsanız bana dua edin Allah rızası için. Allah bizede nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar benim yuvamdanda gelsin bebek çocuk sesleri. Fatih i kaybettiğim günden beri boynum bükük nasılsın sorusuna cevap veremiyorum. Allah rızası için dua edin
Canım ben de özlüyorum sizleri buraları. Misafirler gidip de kendi düzenimi kurunca zamanım bereketlenir inşallah diye umuyorum. Daha çok yazarım o zaman nasipse.
Kızımın ilk banyosunu yaptık az önce. Dün göbeği düştü. Emmesi sıklaştı ama hala uykuyu daha çok seviyor. Birazcık erken geldiği için hala anne karnında gibi hissediyor sanki kendini çok sakin bir bebek şimdilik. Zamanla nasıl olur bilmiyorum . Senin de zamanın daraldı iyice eğer benim kızım gibi sabırsız çıkarsa miniğin zaman kalmadı bile diyebilirizsağlıkla huzurla gelsin inşallah kuzucuk. Hanenize bereket getirsin
Merhaba kızlar bugün sabahtan kötü kalktım bütün kemiklerim sızlıyor evde dolanamıyorum Baş ağrısı da var, kulaklarım alev alev yanıyo sizce doktora gitmeli miyim Sancı falan yok ama çatı ağrısı fena...
Sağol canım ben iyiyim inşallah sizde iyisinizdir ❤ mübarek ramazan ayına az kaldı hazırlıklar hızlandı resmen kosturmacayla geçiyor günlerimizaz kaldı ama son günler geçmek bilmiyor
Doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın hayırlı evlat olurlar inşaallah. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Geri kalanlarda kendinize dikkat edin. Sağ salim gelir inşaallah sizin minklerde. Sizden bir ricam var doğuma giderken heycandan stresten unutmazsanız bana dua edin Allah rızası için. Allah bizede nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar benim yuvamdanda gelsin bebek çocuk sesleri. Fatih i kaybettiğim günden beri boynum bükük nasılsın sorusuna cevap veremiyorum. Allah rızası için dua edin
Allah tez vakitte gonlundekini yaşamayı nasip etsin canım.ederiz tabiki,inş çok güzel olur herseyDoğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın hayırlı evlat olurlar inşaallah. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Geri kalanlarda kendinize dikkat edin. Sağ salim gelir inşaallah sizin minklerde. Sizden bir ricam var doğuma giderken heycandan stresten unutmazsanız bana dua edin Allah rızası için. Allah bizede nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar benim yuvamdanda gelsin bebek çocuk sesleri. Fatih i kaybettiğim günden beri boynum bükük nasılsın sorusuna cevap veremiyorum. Allah rızası için dua edin
37+1 de doğdu. Bir iki saat uyuyor sonra biraz aralanıyor uykusu ama çok canlı olmuyor uykulu oluyor yinede.
Ya yerim onu ya, hayal ettim mışıl mışıl uyuyolar, melek gibi, savunmasız oluyolar,sana ihtiyacı oluyo,resmen Allah'ın mucizesi. Darısı bizlere inş, ve bebek isteyen herkese nasip olsun :)
amin amin aminAllah tez vakitte gonlundekini yaşamayı nasip etsin canım.ederiz tabiki,inş çok güzel olur hersey
Kız ben bu cumayı atlatayım bi gerisi gelir diyorum
geldİ mübarek ay der demez.
ne hazırlıklar yapıyorsunuz kız ramazan için banada yollayın
.
Ya bende özellik uyku hali hastaneye gittiğim gün aşırı oluyor yoruyor beni hastane normalde de var ama bu kadar değilKızlar son hazırlıklarımı yapıyorum.
aldığım yıkmaya vaktinin olmadığı bebeğimin kıyafetlerini yıkıyorum. sonra çanta hazır olacak inşallah.
Nilayyy bende uyuyorum ya kız yazmayı Unuttum. hergün öğlen muhakkak. her yemekten sonra illa uzanıyor dinleniyorum şükürler olsun. hele az iş güç yapayım hemen uykum dinlenesim geliyor. 2 saat uyumuşum missss
23 nisan bizde tatil evdeler benim yuvamın adamları
gittiler alışverişe baba oğul
sizlerde ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?