- 30 Aralık 2015
- 4.837
- 11.561
- 208
- 31
Dur şimdi onun da açıklamasını bulan olurAma 3 tane farkli.
Hadi biri sat digeri olcu
Peki oteki ne
Simdi ben kac haftaligim kafam allak bullak oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dur şimdi onun da açıklamasını bulan olurAma 3 tane farkli.
Hadi biri sat digeri olcu
Peki oteki ne
Simdi ben kac haftaligim kafam allak bullak oldu
Canım gözünz aydın rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inş...darısı başımıza yarabbim amin aminKızlar ben doğurdum..
Sabah kontrolümde bebeğim çok hareketsizdi. Bir türlü hareket ettiremedik. Kordonda boynuna dolanmış. Acil 15 dk içinde sezeryana alındım.
Çok şükür Ömerim iyi..
Korkuttu bizi ama kavuştuk sağlıkla..
Hepinizi öpüyoruz..
Hayırlı olsun . Geçmiş olsun.Kızlar ben doğurdum..
Sabah kontrolümde bebeğim çok hareketsizdi. Bir türlü hareket ettiremedik. Kordonda boynuna dolanmış. Acil 15 dk içinde sezeryana alındım.
Çok şükür Ömerim iyi..
Hepinizi öpüyoruz..
Gozunaydin canimcim .Kızlar ben doğurdum..
Çok şükür Ömerim iyi..
Hepinizi öpüyoruz..
kiz bu çok iyi oldu du bakiim bir
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün...Kızlar ben doğurdum..
Çok şükür Ömerim iyi..
Hepinizi öpüyoruz..
Karnım bayağı gerildi sertleşti doğum belirtisi olabilir mi?
Geçici bişey mi
Tamm canım.Ilık duş alıp uzan sol yanına canım, geçiyor mu bak
Birde kaç dakikada bir kasılma oluyor ? Ritmik olması lazım, yani 20 dk bir 30 saniye , 10 dk bir 60 saniye gibi bu şekilde olmalı, hiç durmadan devam etmez, bence en iyi yöntem ılık duş ve solyana yatmak,zaten gerçek bir doğum kasılması yoksa duştan sonra geciyo. Bende çok yaşıyorum ama artık anlıyorum ne olduğunu, belim ağrıyordu bugün uzandım geçti mesela, ritmik değildi mesela.
şimdi nasılsın ?Karnım bayağı gerildi sertleşti doğum belirtisi olabilir mi?
Geçici bişey mi
canım uyumlu bir isim ama bana ağır geldi.Bebeğimin ismini şühedâ rânâ diye düşünüyoruz sizce nasıl arkadaşlar
amin canım amin. isimleri ile geliyorlar , gelsinler bakalım şirinlerimiz.hayirlisi olsun canim
karapisso bugünlerde niyeyse sürekli bir uyku hali var üzerimde gezmeye enerji bulamıyorum evden çıkasım gelmiyor. Eşim de yoğun çalışıyor anca yürüyüşe çıkabiliyoruz arada akşamları. Dün gece bir sıcakladım uyuyamadım terlemişim sırılsıklam. Niye böyle oluyorum anlamadım. Tatile daha var ama göreceğiz, bu sene niyetim var biraz toparlayınca bebeğim gitmek istiyorum bakalım nasıl olacak
evet ama ben artik sabirsizlaniyorum . Tbaiki saglikla.sihhatle gelsin ama artik gelsin istiyorumamin canım amin. isimleri ile geliyorlar , gelsinler bakalım şirinlerimiz.
Ev kalabalikken o düzen oturmaz canım insan lohusalığını bile anlamıyor en güzeli bebekle başbaşa kalıp düzenini oturtmak Allah'ım gönlüne göre versin inşallah abisi kardeşine çabuk alışır minik kızımız da çok çabuk toparlanır inşallah kaynaşır giderler abi kız
Allah'ım gönlüne göre süsler nasip etsin canım evet sorun da söylerdi çok şükür sağlıklı bebeğim Allah'ım en sağlıklı şekilde dogmalarini nasip etsin inşallah
rahat batıyor demiiievet ama ben artik sabirsizlaniyorum . Tbaiki saglikla.sihhatle gelsin ama artik gelsin istiyorum
3470 kg olmus. Biraz daha durursa kilo.alcakrahat batıyor demiii
şaka bir yana gelecek o istediği zamanda
İnşallah canım mecbur yanımda olacak o zamanlar. Uyumaya çalışıyorum bakalım.amanın şimdi çok çalışıyor diyosun sonra nolacak, böyle yoğun olmaz inşallah en çok eşine ihtiyacın olacak.
Uyku hali var uyu dinlen annesi sen uyudukça bebişin büyür gelişir inşallah , demek vucudunun ihtiyacı var.