@leylunehar Genel olarak iyiyim canım . Sadece evin bu kadar kalabalık olması bazen çok bunaltıcı oluyor. Çocuklar üşümesin diye yatak odasından çıkarmıyorum havalar tam ısınmadı daha buralarda da. Ama bu kez de herkes odaya doluşuyor. Küçücük odada bir bakıyorum yedi sekiz kişiyiz. Gurbetteyim zaten çok görüşemiyoruz diye bir şey dememeye çalışıyorum ama zorlanıyorum. Çok şükür üç günüm kaldı üç gün sonra çekirdek ailemle hayatıma yeniden başlayacağım. Sizlere de tavsiyem doğum şekliniz ne olursa olsun kendinizi iyi hissettiğiniz ilk fırsatta yalnız kalmaya bakın. Her anlamda rahat edersiniz emin olun.
Bu dediklerini annem söylüyor bana:) o da hep kalabalıkta çocuk büyütmüş bıkmış usanmış kadın lohusalık yasayamadim kaynanamlar yüzünden der aklına gelince ağlar falan.ilk günler annem yanımda olur, sonra bende yalnız takilicam ara ara,eşim ben ve bebiş, sağolsun kayinvaldemler belki bayrama gelir ya da bayramdan sonra gelirler görmeye, zaten kimseyi de istemiyorum 40 in çıkana kadar uğraşamam evde birileriyle. Annem arada destek olsa yeter.allahtan esimde kalabalığı sevmiyo kimseyi cagirmiyo annen olsa yeter diyo, çünkü hakkaten insan farklı psikoloji de oluyo, anneye nazın geçer seni her halinle anlar, ama başkası alınır, birde lohusalık yasamayinca tecrubesizlik haliyle, emzirme bebeğe alışma vs bu süreçlerde basım agrisin istemiyorum bende. Zaten en ufak şeyde stres olup ağlıyorum ,en güzeli sakinlik az insan ve huzur:)
Birde doğuran bizler olduğumuz için biz kimi istiyorsak o yanımızda olmalı diye düşünen biriyim, bizlerin fikirlerine göre birileri gelmeli ya da gelmemeli. Deneyimli olan herkes böyle söylüyor demekki var bir bildikleri:)