• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gittik kapı süsü Vs alırız diye ama hiç istediğim gibi bişeyler bulamadım.
Çekirdek aldık döndük :D
netten sipariş veririm diye düşünüyorum.

Kızlar gittik kapı süsü Vs alırız diye ama hiç istediğim gibi bişeyler bulamadım.
Çekirdek aldık döndük :KK70:
netten sipariş veririm diye düşünüyorum.
Instagramda çok güzel süsler var. Ben instagramdan aldım. Çok da memnun kaldım. Bunlar hallolur hemen yeter ki beğen.
Ben de sonunda bir lohusa takımı beğenebildim ve bugün geldi artık doğurabilirim diyorum😀

hastane kapisi icin mi
Yok , evimizin dış kapısı için. kızıma komşum süpriz yapmıştı eve geldik kapı süslü çok hoş bir anı oldu. bu kez ben yapayım dedim :D
çok güzek oluyor.
bu cuma oğlumun Kurân merasimi var onun içinde aldık baya bişeyler, oda çok heves ediyor. kapımız hep bİ süslü bizim .

Yok , evimizin dış kapısı için. kızıma komşum süpriz yapmıştı eve geldik kapı süslü çok hoş bir anı oldu. bu kez ben yapayım dedim :KK70:
çok güzek oluyor.
bu cuma oğlumun Kurân merasimi var onun içinde aldık baya bişeyler, oda çok heves ediyor. kapımız hep bİ süslü bizim .
ne guzelmis. Kolay gelsin o.zam.canim.😊

Instagramda çok güzel süsler var. Ben instagramdan aldım. Çok da memnun kaldım. Bunlar hallolur hemen yeter ki beğen.
Ben de sonunda bir lohusa takımı beğenebildim ve bugün geldi artık doğurabilirim diyorum😀
çok pahalılar yavrum ya. bakarım gene teşekkür ederim.

Kızlar ben doğurdum..
Sabah kontrolümde bebeğim çok hareketsizdi. Bir türlü hareket ettiremedik. Kordonda boynuna dolanmış. Acil 15 dk içinde sezeryana alındım.
Çok şükür Ömerim iyi..
Korkuttu bizi ama kavuştuk sağlıkla..
Hepinizi öpüyoruz..
Canım gözün aydın olsun sağlıcakla büyüt bebişini 🙏

Kızlar herkese günaydın bizim dün kontrolümüz vardı malum hatırlarsınız suyumuz azalmaya başlamıştı bizim dün isteseydim öğleden sonra sezeryana alınacaktım ama ben normal doğum istiyordum doktorumda Perşembe’ye kadar mühlet verdi Perşembe’ye kadar gelmezse Perşembe günü yatışımız yapılacak 🙈

Kızlar ben doğurdum..
Sabah kontrolümde bebeğim çok hareketsizdi. Bir türlü hareket ettiremedik. Kordonda boynuna dolanmış. Acil 15 dk içinde sezeryana alındım.
Çok şükür Ömerim iyi..
Korkuttu bizi ama kavuştuk sağlıkla..
Hepinizi öpüyoruz..
Çok sevindim iyi olmanıza. Allah uzun mutlu ömürler versin.

Kızlar herkese günaydın bizim dün kontrolümüz vardı malum hatırlarsınız suyumuz azalmaya başlamıştı bizim dün isteseydim öğleden sonra sezeryana alınacaktım ama ben normal doğum istiyordum doktorumda Perşembe’ye kadar mühlet verdi Perşembe’ye kadar gelmezse Perşembe günü yatışımız yapılacak 🙈
Suni sancı ile doğumu başlatmayı önermediler mi canım? Ben de normal istiyorum alan kısmet ederse...

Canım Allah im en hayırlısı nasılsa öyle nasip etsin 🤗 sağlıkla gelsin bebişin inşallah sağlıkla kucağına al 🤗❤️

Suni sancı ile doğumu başlatmayı önermediler mi canım? Ben de normal istiyorum alan kısmet ederse...
canım benim durum biraz karışık ya doktor istersek hormonlu ip yada fitil falanda söyledi ama onu yapıp sezeryana dönme ihtimalide var beni kararsız bıraktı çünkü bu sefer hem aşağıda uğraşıp yırtılma olup hem sezeryana dönmesi iyileşme süresini uzatacak o da benim gözümü korkutuyor biraz :işsiz:
Canım Allah im en hayırlısı nasılsa öyle nasip etsin 🤗 sağlıkla gelsin bebişin inşallah sağlıkla kucağına al 🤗
amin canım inşallah :dua:

KEVOK KEVOK canım gözün aydın. Allah anneli babalı büyütsün hayırlı bereketli bir ömrü olsun inşallah Ömer kuzusunun. Doğum hikayemiz birbirine çok benzemiş. Ben de kordon dolanması nedeniyle o gün içinde sezaryene alınmıştım çok şükür kavuştuk evlatlarımıza sorunsuz. Darısı bekleyen arkadaşlarımızın başına.

Nilaycım uyku hali bendede çok var öyle böyle değil
Demek ki normal bu haftalarda ben de kansızlıktan mı acaba diye düşünmüştüm. Daha yeni demir serumu aldım bir işe yaramadı mı acaba diyordum.
canım benim kansızlıkta uyku hali + halsizlik +yorgunluk +tükenmişlik hissedilir.
bitmiş gibi hissetmiştim ben :D
Allah korusun bundan sonra yaşamayalım öyle şeyler.

Kızlar uyku hali çok normalde hele ilk gebeliğiniz.
sonrakilerde sanki aşılıyor vucut hele üst üste olunca.

Back