Instagramda çok güzel süsler var. Ben instagramdan aldım. Çok da memnun kaldım. Bunlar hallolur hemen yeter ki beğen.
Ben de sonunda bir lohusa takımı beğenebildim ve bugün geldi artık doğurabilirim diyorum
Yok , evimizin dış kapısı için. kızıma komşum süpriz yapmıştı eve geldik kapı süslü çok hoş bir anı oldu. bu kez ben yapayım dedim
çok güzek oluyor.
bu cuma oğlumun Kurân merasimi var onun içinde aldık baya bişeyler, oda çok heves ediyor. kapımız hep bİ süslü bizim .
Yok , evimizin dış kapısı için. kızıma komşum süpriz yapmıştı eve geldik kapı süslü çok hoş bir anı oldu. bu kez ben yapayım dedim
çok güzek oluyor.
bu cuma oğlumun Kurân merasimi var onun içinde aldık baya bişeyler, oda çok heves ediyor. kapımız hep bİ süslü bizim .
Instagramda çok güzel süsler var. Ben instagramdan aldım. Çok da memnun kaldım. Bunlar hallolur hemen yeter ki beğen.
Ben de sonunda bir lohusa takımı beğenebildim ve bugün geldi artık doğurabilirim diyorum
Kızlar ben doğurdum..
Sabah kontrolümde bebeğim çok hareketsizdi. Bir türlü hareket ettiremedik. Kordonda boynuna dolanmış. Acil 15 dk içinde sezeryana alındım.
Çok şükür Ömerim iyi..
Korkuttu bizi ama kavuştuk sağlıkla..
Hepinizi öpüyoruz..
Kızlar herkese günaydın bizim dün kontrolümüz vardı malum hatırlarsınız suyumuz azalmaya başlamıştı bizim dün isteseydim öğleden sonra sezeryana alınacaktım ama ben normal doğum istiyordum doktorumda Perşembe’ye kadar mühlet verdi Perşembe’ye kadar gelmezse Perşembe günü yatışımız yapılacak
Kızlar ben doğurdum..
Sabah kontrolümde bebeğim çok hareketsizdi. Bir türlü hareket ettiremedik. Kordonda boynuna dolanmış. Acil 15 dk içinde sezeryana alındım.
Çok şükür Ömerim iyi..
Korkuttu bizi ama kavuştuk sağlıkla..
Hepinizi öpüyoruz..
Kızlar herkese günaydın bizim dün kontrolümüz vardı malum hatırlarsınız suyumuz azalmaya başlamıştı bizim dün isteseydim öğleden sonra sezeryana alınacaktım ama ben normal doğum istiyordum doktorumda Perşembe’ye kadar mühlet verdi Perşembe’ye kadar gelmezse Perşembe günü yatışımız yapılacak
canım benim durum biraz karışık ya doktor istersek hormonlu ip yada fitil falanda söyledi ama onu yapıp sezeryana dönme ihtimalide var beni kararsız bıraktı çünkü bu sefer hem aşağıda uğraşıp yırtılma olup hem sezeryana dönmesi iyileşme süresini uzatacak o da benim gözümü korkutuyor biraz
KEVOK
canım gözün aydın. Allah anneli babalı büyütsün hayırlı bereketli bir ömrü olsun inşallah Ömer kuzusunun. Doğum hikayemiz birbirine çok benzemiş. Ben de kordon dolanması nedeniyle o gün içinde sezaryene alınmıştım çok şükür kavuştuk evlatlarımıza sorunsuz. Darısı bekleyen arkadaşlarımızın başına.
canım benim kansızlıkta uyku hali + halsizlik +yorgunluk +tükenmişlik hissedilir.
bitmiş gibi hissetmiştim ben
Allah korusun bundan sonra yaşamayalım öyle şeyler.
Kızlar uyku hali çok normalde hele ilk gebeliğiniz.
sonrakilerde sanki aşılıyor vucut hele üst üste olunca.