• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geriden geliyordur sorun yok bence. benimki 1 hafta önde gidiyor o yüzden olması gerekenden kilolu ve uzun
Eski ultrason çiktılarına baktım 26 haftada boyu 33.74 büyük ihtimal doktor yanlış hesapladı..yada ultrason yanlış hesapladı..yoksa 26 haftadan buyana bu bebek hiçmi uzamadı..

Eski ultrason çiktılarına baktım 26 haftada boyu 33.74 büyük ihtimal doktor yanlış hesapladı..yada ultrason yanlış hesapladı..yoksa 26 haftadan buyana bu bebek hiçmi uzamadı..

yanlış ölçmüş olabilir. tekrar kontrole gittiğinizde bakın yine yanı civarda çıakrsa doktorunuza bi sorun derim

93E53411-CC7E-4894-B0E1-14BF84A6B321.webp

Canım elinde kağıt vardır bunlara göre bi daha bak için rahat olsun aksi durumda doktor söylerdi zaten...

Kızlar selamlar son dönemde hiç giremedim aile içinde koşuşturmacalar vardı hep...
Ben de zaman yaklaştıkça doğumu merak etmeye başladım, hem sezeryanden hem normalden korkuyorum ama normal doğum yapabilmeyi istiyorum ... bakalım nasıl olacak. Benim kontrolüm cuma , umarım kızım büyümüştür ve artık baş aşağı dönmüştür. Gitgide merak etmeye başladım, sanki artık gelsin istiyorum. Ama daha hazır da değilim ne lohusa geceliğim tam ne bebek yatağım pusetim var...hayırlısı :eek:

olur ya hele bebek gelsin herşey hallolur.
inşallah herşey yolundadır cuma günü güzel haberlerle gelirsin.

R rkndmt benim kız hep aşağıda konakladığı için midemde sıfır şişlik baskı . hep aşağıda bakalım Son haftalrımda nasıl olacak
mevlid bebek şekeri kapı süsü hepsini gitmişken hallederim diye düşünüyorum canım .

@asitane161719 çok haklısın en kisa zamanda kendi düzenine geçersin inşallah .

Hifaa Hifaa gözün aydın canım benim.
net sonucu sorunlu olsaydı kalp atımı sende sancı Vs doktor muhakkak bir tavsiyede tedavide bulunurdu. demek herşey yolunda ve pek yorum yapmamış. maşallah Size .

@leylunehar evet senin heyecan dorukta , ay sizlere sıra geldikçe benim zmanaımm yaklaşıyor 😌😌😌

Nilayyy Nilayyy bende çok merak ediyorum kime benzeyecek diye bizde iki büyük var ikiside çok farklı. biri baba tarafı biri tıpkı anne tarafı. gerçi ikisini ikiz gibi benzetende var ama :KK66:
sağ salim gelsinler inşallah.

gez toz eşinle yemeklere git ne bileyim ya . sonrası çok güzel duygu dolu ama sorumluluk alıyor insan. Ha tek bebekle tatil herşey daha kolay . birde mevsim harika. az ele ayağa geldimi gene özgür olursun. Allah korusun sağlıklı olduktan sonra herşey kolaylaşıyor insana .
karapisso karapisso bugünlerde niyeyse sürekli bir uyku hali var üzerimde gezmeye enerji bulamıyorum evden çıkasım gelmiyor. Eşim de yoğun çalışıyor anca yürüyüşe çıkabiliyoruz arada akşamları. Dün gece bir sıcakladım uyuyamadım terlemişim sırılsıklam. Niye böyle oluyorum anlamadım. Tatile daha var ama göreceğiz, bu sene niyetim var biraz toparlayınca bebeğim gitmek istiyorum bakalım nasıl olacak 😀

Kizlar en son gittifim ultrason kagidinda (3 lu kagit)
birinde haftasi 36 hafta 5 gun
Digerinde 39 hafta
digerinde 37 hafta 5 gun yaziyor😨
Bu ne.simdi anlamadi ben

Kızlar ben doğurdum..
Sabah kontrolümde bebeğim çok hareketsizdi. Bir türlü hareket ettiremedik. Kordonda boynuna dolanmış. Acil 15 dk içinde sezeryana alındım.
Çok şükür Ömerim iyi..
Korkuttu bizi ama kavuştuk sağlıkla..
Hepinizi öpüyoruz..

Kızlar ben doğurdum..
Sabah kontrolümde bebeğim çok hareketsizdi. Bir türlü hareket ettiremedik. Kordonda boynuna dolanmış. Acil 15 dk içinde sezeryana alındım.
Çok şükür Ömerim iyi..
Hepinizi öpüyoruz..

Aaa canım gözün aydın, sürpriz oldu valla, Allahım analı babalı ve sağlıkla büyümesini nasip etsin kucuk kuzunun:)

Kızlar ben doğurdum..
Çok şükür Ömerim iyi..
Hepinizi öpüyoruz..
Canım Allah beterinden esirgemis gözün aydın inşallah alalım sağlık sıhhat versin hayırlı evlat olsun inşallah Ömer'imiz ❤️ ay bir garip oldum ben 😅

Back