Ben 39+0 bekleyemem gibime geliyor. 38+ olsa bile kardir diyorum :))) cok sabirsizim

Belki iri oldugu icin 39+0 beklemez..
Sezaryende iri bebek olması bir şeyi değiştirmiyor bebek beklerse doktor zaten bekler. 38+Lara kadar sabredersen zaten 39+0 a bir şey kalmıyor. Allah sağlıkla kavuştursun

Sezaryende iri bebek olması bir şeyi değiştirmiyor bebek beklerse doktor zaten bekler. 38+Lara kadar sabredersen zaten 39+0 a bir şey kalmıyor. Allah sağlıkla kavuştursun
Oda var evet. Bi yandan diyorum ki sabredeyim, normal vaktine yaklassin bir yandan da kakasini yaparda yer diye korkuyorum.

ben biliyorum topuk çünkü o an bacağıda değiyor
yerim onu ben.
çıldırmayız inşallah tatlım.
Allah verir bi kolaylık.
leylunehar ellerine sağlık. Allah kabul etsin canım. yorulmuşsundur trileçe uğraş istiyor.

Oh ellerine sağlık kuzum valla bende misafir ağırlıyorum sabahtan beri gün vardı gündüz hanımlar oturduk akşam erkekler geldi hala oturuyoruz şükür

Oda var evet. Bi yandan diyorum ki sabredeyim, normal vaktine yaklassin bir yandan da kakasini yaparda yer diye korkuyorum.
Allah korusun aklına kötüyü getirme. Kakasını yeme durumu daha çok kırk haftayı aşan doğumlarda yaşanıyor 39+0da bu olasılık çok düşük

İki gebelik geçirdim hala bilmiyorum ayağı bacağı eli kolu nerede başı aşağıda onu biliyorum bir tek . Yukarıya bir şeyleri dayiyor bazen ayak mı diz mi popişimi anlamıyorum hala

İki gebelik geçirdim hala bilmiyorum ayağı bacağı eli kolu nerede başı aşağıda onu biliyorum bir tek . Yukarıya bir şeyleri dayiyor bazen ayak mı diz mi popişimi anlamıyorum hala

genellikle sağ tarafta oluyor kasığa doğru aşağıda. yukarda midemin orda top gibi bişey oluyor oda poposudur herhalde

Oh ellerine sağlık kuzum valla bende misafir ağırlıyorum sabahtan beri gün vardı gündüz hanımlar oturduk akşam erkekler geldi hala oturuyoruz şükür

ooo sabahtan akşama kadar, iyi yorulmuşsundur. kolay gelsin muhabbetiniz daim olsun.

Hamilelikte daha da endişeli oluyor insan ama sen yine de iyiyi düşünmeye çalış bebeğine güzel enerjiler gönder

Pesimist, aceleci ve sabirsiz bir yapiya sahiptim zaten. Hamilelik hormonlariyla hersey tavan yapti zaten. %300 katlandi dayanilmazligim. Ben bile kendime katlanamiyorum

Bu arada aşırı halsizlik vardı, meğer tiroid az çalışmaya başlamış tembellik olmuş,ilaç verdi , dermanim olmuyordu biraz kendime gelirim ilacla, ben tansiyona bagliyodum ama degilmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…