Bize de eğlence olsun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bize de eğlence olsun :)
Hıçkırık şumu acaba, kafasının olduğu yerde dakikalarca sabit şekilde bişey ufak ufak vuruyo gibi oluyo, ben ona hıçkırık diyorum ama bilemedim
Ben de denedim şimdi çok zor oldu ama başardım bilmiyorum daha ne kadar zamanım kaldı ama içimden bir ses bu hafta son diyor benim 37 yarın tamamlanacak inşallah. Kontrolüm de Çarşamba günü. İnşallah bu hafta herkes güzel haberler alır bebişlerinden bizi de haberdar et canım inşallah güzel gelişmelerle döneceksinBişey öğrendim, yere oturuyorsun ve ayaklarını düz sekilde uzatiyorsun, sonra bir ayağını diğer ayağının üstüne atıyorsun, yine L şeklinde düz oluyo bağdaş değil. Eğer ayağını diğerine atabiliyorsan doğumuna biraz daha varmış, atamiyorsan doğum yakinmis,ne kadar doğru bilemem ama buna göre bakanlar oluyormuş,tabi herşey yolunda giden gebelikler için, erken doğum vs falan onlarda değil. Bende denedim, atabiliyorum ama biraz zor oluyo ,attığımı görünce ay iyi bari daha var dedim:) 37 bitti çok şükür,bugünde iyi haberler alırım insallah
Benimki de hıçkırıyor günde birkaç kez hoşuma gidiyor özleriz bu günleri kesin... Bazen videoya almaya çalışıyorum hareketlerini sanki hissediyormuş gibi pat diye duruyor 9.aya girdik adamakıllı bir video çekemedimdakikalarca aynı ritim sürüyor benimki. vurma değilde titriyor sanki .
Benimki de hıçkırıyor günde birkaç kez hoşuma gidiyor özleriz bu günleri kesin... Bazen videoya almaya çalışıyorum hareketlerini sanki hissediyormuş gibi pat diye duruyor 9.aya girdik adamakıllı bir video çekemedim
Zaman çabuk geçti gerçekten de müjdeli haberlere çok çok az kaldı inşallahben elime fırsat geçtikçe foto çekiyorum . çok hoşuma gidiyor. ay olduk 35 haftalık senolsun 37. daha nooolllsun.
Kızlar sizin bebeklerde çok hıçkırıyormu?
benim kızım çok hareketlideğil artık ama sürekli.hıçkırıyor
Ben tam olarak anlamadim, nasil bacak ustunr bacak atacazBişey öğrendim, yere oturuyorsun ve ayaklarını düz sekilde uzatiyorsun, sonra bir ayağını diğer ayağının üstüne atıyorsun, yine L şeklinde düz oluyo bağdaş değil. Eğer ayağını diğerine atabiliyorsan doğumuna biraz daha varmış, atamiyorsan doğum yakinmis,ne kadar doğru bilemem ama buna göre bakanlar oluyormuş,tabi herşey yolunda giden gebelikler için, erken doğum vs falan onlarda değil. Bende denedim, atabiliyorum ama biraz zor oluyo ,attığımı görünce ay iyi bari daha var dedim:) 37 bitti çok şükür,bugünde iyi haberler alırım insallah
Sezaryan mi yapacaksiniz?Ben de denedim şimdi çok zor oldu ama başardım bilmiyorum daha ne kadar zamanım kaldı ama içimden bir ses bu hafta son diyor benim 37 yarın tamamlanacak inşallah. Kontrolüm de Çarşamba günü. İnşallah bu hafta herkes güzel haberler alır bebişlerinden bizi de haberdar et canım inşallah güzel gelişmelerle döneceksin
o zaman benim doğum yakın desene bacağımı gram oynatamadım desem yeridirBişey öğrendim, yere oturuyorsun ve ayaklarını düz sekilde uzatiyorsun, sonra bir ayağını diğer ayağının üstüne atıyorsun, yine L şeklinde düz oluyo bağdaş değil. Eğer ayağını diğerine atabiliyorsan doğumuna biraz daha varmış, atamiyorsan doğum yakinmis,ne kadar doğru bilemem ama buna göre bakanlar oluyormuş,tabi herşey yolunda giden gebelikler için, erken doğum vs falan onlarda değil. Bende denedim, atabiliyorum ama biraz zor oluyo ,attığımı görünce ay iyi bari daha var dedim:) 37 bitti çok şükür,bugünde iyi haberler alırım insallah
Canimyere otur bacaklarını uzatarak, sonra bir ayağını diğerinin üstüne atiyosunBen tam olarak anlamadim, nasil bacak ustunr bacak atacaz
o zaman benim doğum yakın desene bacağımı gram oynatamadım desem yeridir
Evet sezaryen olacak kısmetse. Benim kontrolüm de Çarşamba günü inşallah.Sezaryan mi yapacaksiniz?
Benimde kontrolum sali gunu, 38 haftaya girdim
canım doğuma hazırlık kasılmaları bunlar dün benimde bütün gün kasılma vardı bi ara iyiden iyiye doğurucam sandımBnm cocuk da surekli saga sola toplaniyo kasiliyo karnm ama skintili bi durummu bu.
canım bende şimdi merak ettim internetten baktım bacak bacak üstüne atamayınca doğumun yakın olmasının nedeni bebek tam kanala girdiği zaman üst üste atılmıyormuşValla bana da arkadaş söyledi artık ne kadar doğru bilemiyorum:)
canım bende şimdi merak ettim internetten baktım bacak bacak üstüne atamayınca doğumun yakın olmasının nedeni bebek tam kanala girdiği zaman üst üste atılmıyormuş
gözün aydın canım hadi bakalım herkes güzel haberlerle gelir inşKizlar kontrolum iyi geçti, herşey yolunda,herkese hayırlı haberler diliyorum:)