• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bişey öğrendim, yere oturuyorsun ve ayaklarını düz sekilde uzatiyorsun, sonra bir ayağını diğer ayağının üstüne atıyorsun, yine L şeklinde düz oluyo bağdaş değil. Eğer ayağını diğerine atabiliyorsan doğumuna biraz daha varmış, atamiyorsan doğum yakinmis,ne kadar doğru bilemem ama buna göre bakanlar oluyormuş,tabi herşey yolunda giden gebelikler için, erken doğum vs falan onlarda değil. Bende denedim, atabiliyorum ama biraz zor oluyo ,attığımı görünce ay iyi bari daha var dedim:) 37 bitti çok şükür,bugünde iyi haberler alırım insallah
Ben de denedim şimdi çok zor oldu ama başardım 😂 bilmiyorum daha ne kadar zamanım kaldı ama içimden bir ses bu hafta son diyor 😉🤭 benim 37 yarın tamamlanacak inşallah. Kontrolüm de Çarşamba günü. İnşallah bu hafta herkes güzel haberler alır bebişlerinden 😍 bizi de haberdar et canım inşallah güzel gelişmelerle döneceksin :KK66:

dakikalarca aynı ritim sürüyor benimki. vurma değilde titriyor sanki .
Benimki de hıçkırıyor günde birkaç kez hoşuma gidiyor 😍 özleriz bu günleri kesin... Bazen videoya almaya çalışıyorum hareketlerini sanki hissediyormuş gibi pat diye duruyor 😂 9.aya girdik adamakıllı bir video çekemedim 🤭

Benimki de hıçkırıyor günde birkaç kez hoşuma gidiyor 😍 özleriz bu günleri kesin... Bazen videoya almaya çalışıyorum hareketlerini sanki hissediyormuş gibi pat diye duruyor 😂 9.aya girdik adamakıllı bir video çekemedim 🤭

ben elime fırsat geçtikçe foto çekiyorum . çok hoşuma gidiyor. ay olduk 35 haftalık senolsun 37. daha nooolllsun.

Bişey öğrendim, yere oturuyorsun ve ayaklarını düz sekilde uzatiyorsun, sonra bir ayağını diğer ayağının üstüne atıyorsun, yine L şeklinde düz oluyo bağdaş değil. Eğer ayağını diğerine atabiliyorsan doğumuna biraz daha varmış, atamiyorsan doğum yakinmis,ne kadar doğru bilemem ama buna göre bakanlar oluyormuş,tabi herşey yolunda giden gebelikler için, erken doğum vs falan onlarda değil. Bende denedim, atabiliyorum ama biraz zor oluyo ,attığımı görünce ay iyi bari daha var dedim:) 37 bitti çok şükür,bugünde iyi haberler alırım insallah
Ben tam olarak anlamadim, nasil bacak ustunr bacak atacaz 🤔

Ben de denedim şimdi çok zor oldu ama başardım 😂 bilmiyorum daha ne kadar zamanım kaldı ama içimden bir ses bu hafta son diyor 😉🤭 benim 37 yarın tamamlanacak inşallah. Kontrolüm de Çarşamba günü. İnşallah bu hafta herkes güzel haberler alır bebişlerinden 😍 bizi de haberdar et canım inşallah güzel gelişmelerle döneceksin :KK66:
Sezaryan mi yapacaksiniz?
Benimde kontrolum sali gunu, 38 haftaya girdim

o zaman benim doğum yakın desene bacağımı gram oynatamadım desem yeridir :dua:

Kızlar maşallah herkesler iyi.
Eşimyoktu bende o temizliği sevmiyor diye yokken giriştim ile güce :D
tertemiz olduk. çamaşır bulaşık derken.
bayadır oğlumla bişeyler yapmadığımı fark ettim :olamaz:
birlikte boyadık çizdik sadık yazdık çok eğlenceli geçti. akşama yemek yapacağım. Maşallah bana yaaaaa 💗💖💞
şükürler olsun iyiyim artıkkkkk yatak döşek yok 😌😌😌
darısı inşallah doğumdan sonrasına olsun dua ediyorum Allahım hepimiz sağlıklı olalım yetelim bebelerimize. 💪💪💪

R rkndmt sağ salim hep.güzel haberlerle gel tatlım.
Hifaa Hifaa kızzz de tamam telefonunda geldi niye yazmıyorsun. ne alemdesin öpüyorum seni Konya güzeli 😘
A asitane161719 😘
leylunehar leylunehar 😘
Nilayyy Nilayyy 😘

Back