R rkndmt benim yolum uzun desene
eğlencesini yaptım hemen L oldu. hiç zorlanmadım. annem diyor ramaznın sonu olsa iyi olur gelirim yanına. bende diyorum öyle görünüyor. kızım 41.haftada geldi. buda kız belki ablası gibi bekleyecek. benim sabrımı zorlayacak

R rkndmt gözün aydın canım sırayı iyiden iyiye bana verdin hayırlısı olsun inşallah

karapisso maşallah kız ne gayretlisin gerçi ağrılarıma rağmen ben de yatamıyorum yaa ille de bir işin ucundan tutacağım. Sabahtan beri evin içinde kıyıda köşede ne kadar iş varsa giriştim daha da bitmedi. Biraz dinlendim devamı akşama inşallah

Senin kızlar sabırlı da benimkinin derdi ne anlamadım iki haftadır içimde tutmanın savaşını veriyorum ama çok şükür kritik haftaları aştık artık ne vakit isterse gelebilir kuzum

valla ya, artık gelebilir
alışmış kudurmuştan beterdir diye bi deyim var bizde
biz alışmışız iş görmeye. bence bu nedenlede lohusalık zor geçiyor
yapmak istiyorsun ama bebek izin vermiyor
ortalık derli toplu değil gelde dellenme

iki üç gündür kızımın minik topuklarını hissediyorum. çok şeker ya

Ben birsey soracam. Dr a sezaryan tarihini kacinci haftaya vereceksiniz dedim 39.hafta da aliriz dedi. Merak ettigim 39 derken 38+larda mi (mesela 38+1) yoksa 39+0 da mi alacak? Sali gunu kontrolum var ama sabredemiyorum.

Hiç sorma canım yarın kv'm gelecek bana yardıma gelecek sözde ama ben ona iş kalmasın diye didiniyorum sabahtan beri lohusalıkta inşallah herşey yolunda gider de çıldırmam. Kendi kendime yetemediğimde çok kötü hissediyorum kendimi ama bütün bunlara rağmen her şeyin başı sağlık. Tek derdimiz bunlar olsun değil mi

Benim kızım da çok şükür iğnelerin etkisi geçince kendine geldi bazen ben de hissediyorum sivri bir şeyler ama topuk mu yoksa totosu mu bilemedim

Ben birsey soracam. Dr a sezaryan tarihini kacinci haftaya vereceksiniz dedim 39.hafta da aliriz dedi. Merak ettigim 39 derken 38+larda mi (mesela 38+1) yoksa 39+0 da mi alacak? Sali gunu kontrolum var ama sabredemiyorum.
Aslında her ikisi de .. genellikle doktorlar 38+larda alıyor bebeği ama daha fazla bekleyen de oluyor. Benim doktorum da 39.haftada alıyoruz demişti ve bana verdiği tarih 39+0 a karşılık geliyor .

Hayırlı geceler canım Annemin misafirleri vardı bugün ona trileçe ve browni kurabiye yaptım biraz da yardım ettim yorgunum azcık.Şimdi dinlenme zamanı

Aslında her ikisi de .. genellikle doktorlar 38+larda alıyor bebeği ama daha fazla bekleyen de oluyor. Benim doktorum da 39.haftada alıyoruz demişti ve bana verdiği tarih 39+0 a karşılık geliyor .

Ben 39+0 bekleyemem gibime geliyor. 38+ olsa bile kardir diyorum :))) cok sabirsizim

Belki iri oldugu icin 39+0 beklemez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…