Ben de denedim şimdi çok zor oldu ama başardım bilmiyorum daha ne kadar zamanım kaldı ama içimden bir ses bu hafta son diyor benim 37 yarın tamamlanacak inşallah. Kontrolüm de Çarşamba günü. İnşallah bu hafta herkes güzel haberler alır bebişlerinden bizi de haberdar et canım inşallah güzel gelişmelerle döneceksin

dakikalarca aynı ritim sürüyor benimki. vurma değilde titriyor sanki .
Benimki de hıçkırıyor günde birkaç kez hoşuma gidiyor özleriz bu günleri kesin... Bazen videoya almaya çalışıyorum hareketlerini sanki hissediyormuş gibi pat diye duruyor 9.aya girdik adamakıllı bir video çekemedim

ben elime fırsat geçtikçe foto çekiyorum . çok hoşuma gidiyor. ay olduk 35 haftalık senolsun 37. daha nooolllsun.

Ben tam olarak anlamadim, nasil bacak ustunr bacak atacaz

Sezaryan mi yapacaksiniz?
Benimde kontrolum sali gunu, 38 haftaya girdim

o zaman benim doğum yakın desene bacağımı gram oynatamadım desem yeridir

Kızlar maşallah herkesler iyi.
Eşimyoktu bende o temizliği sevmiyor diye yokken giriştim ile güce
tertemiz olduk. çamaşır bulaşık derken.
bayadır oğlumla bişeyler yapmadığımı fark ettim
birlikte boyadık çizdik sadık yazdık çok eğlenceli geçti. akşama yemek yapacağım. Maşallah bana yaaaaa
şükürler olsun iyiyim artıkkkkk yatak döşek yok
darısı inşallah doğumdan sonrasına olsun dua ediyorum Allahım hepimiz sağlıklı olalım yetelim bebelerimize.

R rkndmt sağ salim hep.güzel haberlerle gel tatlım.
Hifaa kızzz de tamam telefonunda geldi niye yazmıyorsun. ne alemdesin öpüyorum seni Konya güzeli
A asitane161719
leylunehar
Nilayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…