kahvaltida yumurta ve sute agirlik verdim buhafta yumurta da hergun hergun biktiriyor insani
Bende daha inanırmısın yumurta yiyemedim doğru düzgün bi soğuma geldi öyle :) ama süt iyi arada içiyorum gündüz akşam. Genelde akşamları yatmadan önce daha iyi diyolar süte.

Bana da beyinle alakalı bişey dedi, zararlı falan diye ya baya konuştuk unuttum biraz:) B12 fazlalığının iyi olmadığından falan baya biseyler bahsetti.bende zaten çok takviye vitamin alma taraftarı değilim,boşuna kilo olmasın ben diyetisyen gitmiyorum,doktor sormuştu,ben kendime yemek yeme düzeni kurmuştum.ama mide bulantim okadar zorluyoki bikac gundur,bulantim bastiracak şeyleri yemeye çalışıyorum üç tane köfteyi zor yedim sırf halsiz kalmiyim diye, tuhaf bişey bu hamilelik,gün güne uymuyo

Kızlar çin ve Rus takvimlerine baktınız mı, biliyoruz ki bilimsel değil ama eğlence olarak güzel oluyo, bana bütün takvimlerde hep kız çıkıyor, sizlerde nasıl,kafa dağıtmak için güzel oluyo,rahat olun huzurlu olun Allah en güzelini nasip etsin hepimize:)

Hepimize inşallah canım saol seninde Allah tamamına ulaştırsın. :) Ben çin takvimine baktım banada kız diyor. ama rus takvimi ilk defa duyuyorum :)

bana da kiz diyor . icimden gecen de kiz :)

Hepimize inşallah canım saol seninde Allah tamamına ulaştırsın. :) Ben çin takvimine baktım banada kız diyor. ama rus takvimi ilk defa duyuyorum :)

Rus da var:) nisan annelerinde bişey gördüm geçenlerde onu yaptım ondada kız diyodu, merak ediyorum arada acaba evdeki çoğunluğu sağlayabilecek miyim diye:)

Rus da var:) nisan annelerinde bişey gördüm geçenlerde onu yaptım ondada kız diyodu, merak ediyorum arada acaba evdeki çoğunluğu sağlayabilecek miyim diye:)
İnşallah gönlüne göre verir rabbim kızmı istiyorsun :) bende erkek istiyorum öyle hissediyorum sanki ama inşallah hepimizin bebeği sağlıkla sihatla olsun Allah gönlünüze göre versin :)

İnşallah gönlüne göre verir rabbim kızmı istiyorsun :) bende erkek istiyorum öyle hissediyorum sanki ama inşallah hepimizin bebeği sağlıkla sihatla olsun Allah gönlünüze göre versin :)

Tek isteğim sağlıklı olduğunu bilmek, bir kızım olsun cok isterim ben tek çocuk düşünüyorum çünkü, ama içime erkek olacak gibi doğuyor, sağlıklı olsun,doğsun uzun hayırlı ömrü olsun tek duam bu.allah kız nasip ederse tabiki çok mutlu olurum,ama sağlıklı bir oğlum da olsa yine mutlu olurum, önceden çok kız kız derdim , ama hamile olunca sadece sağlık diyorsun. Bütün takvimler kız diyo eşim kız hissediyorum diyo,herkes kız olacak diyo, bana da erkek gibi geliyo bakalım tam sürpriz olacak.
İns senin sağlıklı bir oğlum benimde sağlıklı bir kızım olsun o zaman:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…