• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözün aydın canım bak doktorunda çok güzel şeyler söylemiş, artık içini rahat tut. Güzel düşün çok şükür her şey iyi. Hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alacağız. Şu an ki duygu yoğunluğun endişen hormonlarından kaynaklanıyor, bunu kendine tekrar et ve stres yapmamaya çalış canım.
Çok sağol canım benim, umarım gelip geçmiştir her şey yolundadır, o kadar ani kesildi ki hassasiyet, hala korkum geçmedi ama ben korkayım da her şey yolunda olsun sorun değil :
Sen de tedirgin olma her şeyin mis gibi ilerliyor işte, stres çok etkiliyormuş sakin olumlu kalmak önemli diyeceğim, kelin mehremi olsa diyeceksin :)

Ben ayın 21ine randevu aldım canım 6+2 oluyor kalp atışını ve keseyi birlikte göreyim diye ilk randevuyu geç aldım biraz. Döllenmeye göre değişir canım aslında geç döllenme olduysa görünmeyebilir kese tekrar ne zaman randevu verdi?

15 gün sonra gel dedi doktor. Vajinal baksak görünürdü dedi ama istemedim. Artık bekliycem mecbur. Ya yoksa diye korkuyorum:110:

Çok sağol canım benim, umarım gelip geçmiştir her şey yolundadır, o kadar ani kesildi ki hassasiyet, hala korkum geçmedi ama ben korkayım da her şey yolunda olsun sorun değil :
Sen de tedirgin olma her şeyin mis gibi ilerliyor işte, stres çok etkiliyormuş sakin olumlu kalmak önemli diyeceğim, kelin mehremi olsa diyeceksin :)
Canım eksik olma sağ ol. Ama şu süreçte böyle hissetmemiz, stres yapmamız bebeğimizi merak etmemiz çook normal. Daha yolun çok başındayız, endişe , aman ne olacak, bu ne demekten kendimizi alamıyoruz ve annelik böyle bir şeymiş :) Yeter ki bu düşünceleri çok içimizde büyütmeden yaşayalım, kendimize ve bebeğimize zarar vermeden. Yoksa bence bunlarda hamişlik belirtilerinden :) Dediğin gibi bebeklerimiz sağlıklı iyi olsunlar da, hayırlısıyla doğdukları günü görüp kucağımıza allaımda gerisi gerçekten boş.

Kızlar, doktorla sabahtan konuştum, öğlen 12'de gel bakalım dedi, gittim her şey yolunda gözüküyor rahat ol, ikincil belirtilere takılma dedi. Ama ben hala, henüz dün gitti göğüs hassasiyetim bundan sonra mı kötü durum yansıyacak acaba diye düşünmeden edemiyorum.

Bugün 5+2'ydim, kese boyutunu da ölçtü 8.2 mm, gayet olması gerektiği gibi dedi. Normalde randevum tam 6. haftadaydı, 18 Eylül'de, onu da 20 Eylül'de gel daha zaman geçsin öyle bakalım dedi.

Güzel mesajlarınız, destekleriniz için teşekkür ederim. Hala kendime gelemedim, bu ani belirti gitmesine rağmen hala güzel ilerler mi korkum ne zaman geçer bilmiyorum ama umarım her şey yolundadır ve yolunda da devam edecektir. Tekrar sağolun :KK200:
ayy ne güzel haberler veriyorsun öyle :anneadayı:ama ben hiç şaşırmadım ki biliyordum bebitonun çok iyi olduğunu :KK76:korkma artık dediğim gibi bebeğini kucağına aldığında neler yapacağınızı hayal et birlikte :anne: çalışıyor musun bu arada?

Kızlar, doktorla sabahtan konuştum, öğlen 12'de gel bakalım dedi, gittim her şey yolunda gözüküyor rahat ol, ikincil belirtilere takılma dedi. Ama ben hala, henüz dün gitti göğüs hassasiyetim bundan sonra mı kötü durum yansıyacak acaba diye düşünmeden edemiyorum.

Bugün 5+2'ydim, kese boyutunu da ölçtü 8.2 mm, gayet olması gerektiği gibi dedi. Normalde randevum tam 6. haftadaydı, 18 Eylül'de, onu da 20 Eylül'de gel daha zaman geçsin öyle bakalım dedi.

Güzel mesajlarınız, destekleriniz için teşekkür ederim. Hala kendime gelemedim, bu ani belirti gitmesine rağmen hala güzel ilerler mi korkum ne zaman geçer bilmiyorum ama umarım her şey yolundadır ve yolunda da devam edecektir. Tekrar sağolun :KK200:
Kafani takarsan iyice kotu olursun iyiye yor hersey iyi olsun canim.herkesin hamilelik belirtileri farklidir . Bi bakarsin hic bisey yok bi bakarsin yataktan kalkamazsin;) hersey gonlunce olsun

Kızlar kimsede yerleşme kanaması olmadı dimi ? implantasyon
Ben yaşadıım canım, ovulasyondan sonraki 10. ve 11. günlerde kahverengi akıntım oldu. Sonra durdu, hatta ben benzer şeyleri önceden de yaşadığım için gene düşük diye düşündüm ama öyle olmadı her şey yolunda gitti, doktor da yerleşme kanamasıdır dedi.
ayy ne güzel haberler veriyorsun öyle :anneadayı:ama ben hiç şaşırmadım ki biliyordum bebitonun çok iyi olduğunu :KK76:korkma artık dediğim gibi bebeğini kucağına aldığında neler yapacağınızı hayal et birlikte :anne: çalışıyor musun bu arada?
Keseyi ölçtük kuzum da bebeği de kalp atışını da görsem hatta doğursam anca rahatlayacağım :)
Aksilik oldu da sonuçlara mı yansımadı, daha erken mi belirti vermesi için falan diye düşünüyorum şimdi de :/
Çalışıyorum canım, sen?

Kızlar kimsede yerleşme kanaması olmadı dimi ? implantasyon

Galiba ben de yaşadım. Galiba diyorum çünkü aşırı küçük bir damlaydi. Pirinç tanesi kadar. Hamile olduğumu öğrenmeden bir hafta önceydi. Peçetede farkettim. Dikkatsiz olsam kesinlikle yaşamadım yerleşme kanaması derdim.

ben omegayi hamile kalma suresinde kullandim 2 ay kadar. su anda folikasit kullaniyorum . daha dr a gitmedim erken diye . bakalim o devam et diyecwk mi
Evet hamile kalmadan önce 3 ay boyunca folibol kullandım şimdi farklı imom verdi sadece folik asit değil içinde hepsi var omega çinko b c d vitaminler içeriyor onu önce kalp atışı duyayım ondan sonra başlamayı düşünüyorum

Doktor önermeden ek vitamin kullanmayın derim genelde 12. Haftaya kadar folik sonrası vitaminlere geçilir. Ağır gelebilir eğer bariz bir vit düşüklüğü yoksa
evet haklısın bende öyle düşünüyorum birde b12 vitamin ve demir hep düşük çıkıyor onu kan yapan hapı içiyorum şimdilik

Galiba ben de yaşadım. Galiba diyorum çünkü aşırı küçük bir damlaydi. Pirinç tanesi kadar. Hamile olduğumu öğrenmeden bir hafta önceydi. Peçetede farkettim. Dikkatsiz olsam kesinlikle yaşamadım yerleşme kanaması derdim.
Herkes öncesinde yada adet günüde yaşamış , ben yaşamadım belkide yaşamam

ben omegayi hamile kalma suresinde kullandim 2 ay kadar. su anda folikasit kullaniyorum . daha dr a gitmedim erken diye . bakalim o devam et diyecwk mi

OMEGA açısından arada balık tüketiyorsaniz,ceviz fındık vs omega açısından zengin yiyecekler yiyebiliyosaniz, fazladan aldığınız vitamin yağlar kilo yapar kızlar,bende OMEGA kullanmalıyım vitamin vs diye sordum da,doktoruma , bana ayda bir balık ye günlük ceviz ye iki üç tane,fındık ye daha iyi,kilo alımını hızlanır gerek yok dedi,bende kilo alacağız zaten bide ekstra almiyim diye haftada bir balık yiyorum,hergun en az üç ceviz yiyorum,zaten normal beslenebilen insanlarda çokta vitamin eksikliği olmuyor,yoğun bir kusma ve yiyememe durumu yoksa tabi.

Mimaroba'da oturuyorum ben. miyom durumum var cerrahpaşada kontrollerine gidiyorum. Arada cerrahpaşaya da giderim herhalde. Özel hastane olarak karar verdiniz mi? Biz bakıyoruz ama bir türlü emin olamıyoruz. Esenyurt Reyap'a karar verdik en son. Orada hemşire bir arkadaşım var doktor önerisinde de bulundu ayrıca orada daha önce doğum yapan arkadaşım çok memnunmuş. Tek aklımıza takılan şey size komik gelebilir ama çocuğun doğum yeri esenyurt olacak :110: buna takmış durumdayız eşimle :KK17:
aaa bende reyapa gidiyorum canım çok ama çok memnunum ordan doktorun kim canım

Zaten çok yaygın değil yerleşme kanaması, belki bizim yorduklarımız bile eski kan
Kız kardeşim yaşadı da , bende merak ettim sizlerde yaşadınız mı diye ? Çok az bir şey gelirmiş zaten canım, kahve yada açık pembe gibi. Neyse sorun olmasında sorun değil yerleşme kanaması :)

Ben yaşadıım canım, ovulasyondan sonraki 10. ve 11. günlerde kahverengi akıntım oldu. Sonra durdu, hatta ben benzer şeyleri önceden de yaşadığım için gene düşük diye düşündüm ama öyle olmadı her şey yolunda gitti, doktor da yerleşme kanamasıdır dedi.

Keseyi ölçtük kuzum da bebeği de kalp atışını da görsem hatta doğursam anca rahatlayacağım :)
Aksilik oldu da sonuçlara mı yansımadı, daha erken mi belirti vermesi için falan diye düşünüyorum şimdi de :/
Çalışıyorum canım, sen?

ben de çalışıyorum işim de çok stresli bir iş. Bütün hormonlarımın verdiği asabiyeti işe yansıtıyorum istemeden :KK43: belki ilerde ağrım olacak ya son aylar heyet raporu verir belki doktor evde bütün gün yatarım oh misss bebitonun odasını hediyelerini falan hazırlarım :spor:pazartesi görürüz inşallah ikimizde belki ben dayanamayıp giderim bu cumartesi başka bi doktora:dondurma:

Kız kardeşim yaşadı da , bende merak ettim sizlerde yaşadınız mı diye ? Çok az bir şey gelirmiş zaten canım, kahve yada açık pembe gibi. Neyse sorun olmasında sorun değil yerleşme kanaması :)
Aynen keşke bende de olmasaydı aklım gitmişti leke görünce, değerler normal yükselince kendime gelmiştim. Benim kalbim dayanamayacak galiba bu hamileliğe :)

Back