- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
Estağfirullah ben hiç de tembel biri olarak algılamadım seni bilakis gayet aktif bir insansın.tembel biri olduğumu hala anlamadınmı gızzzz, yoksa bu hallere düşermiydim
içerde bir lady hıçkırıyor bazen tur atıyor biliyorz neler dönüyor
amin Allah kabul etsin dualarımızı biz görmeden iman ettik
bize bu nimeti nasip eden Yüce Allahımıza şükürler olsun.
Sanirim bende çok yoruluyorumkendimi dinlemeye pek vaktim olmuyor tam sakince oturacam muhakkak bi vukuat oluyor
kontrol konusunda tembellik var kuzum. merakta etmiyorum. ben bende değilim çağırın doktor gelsin derdime yanan gelsinEstağfirullah ben hiç de tembel biri olarak algılamadım seni bilakis gayet aktif bir insansın.
Benim lady de yapıyor bir şeyler ama yine de merak ediyorum kordonuyla arası nasıl pozisyonu değişti mi kaç kilo oldu vs
Aynen öyleİkinirken de büyük tuvalet yapar gibi ikinin diyordoktorlar, çok ilginç:)
Yürüyüş bende hiç yapmıyorumBend de oluyor ara ara,saate hiç bakmadım ama bazen bir kaç saat hiç olmuyor o yuzd n düzensiz diye umursamiyorum, üç defa nst ye girdim üçünde de çıktı, hele çok çıkan sabah yorgun değildim ayakta falan da kalmamistim ona rağmen çıktı , yorulunca daha fena oluyo bende, yürüyüş yapmıyorum o yuzd n
Aynen bende de öyle. Bu durum canımı sıkıyorCanım benim de düzensiz bir şekilde bir saat içinde beşten fazla olduğu bile oluyor. Bazen günde beşi geçmediği de oluyor. Yorgunluk en büyük sebep sanırım kendimde gördüğüm kadarıyla. Ama işte çocuk sayısı arttıkça dinlenme oranı da o derece düşüyor .
Mekan değişikliği ve arkadaşlar iyi gelir. Keyfin yerine gelir@leylunehar daim olusun sağlığınuz hep güzel haberlerle gelelim inşallah.
çok sevindim senin adına. .herşeyinde hazır paşanında keyfi yerinde ohh mis.
A asitane161719
Pisikedii
Hifaa
kızlar halsizlik tabi hala yataktayım modum çok düştü. bidiğiniz dünyanın sonu gelmiş gibi hissediyorum. Allah iyi etsin. ilaçları kullanıyorum tabi. bakalım inşallah kısa zamanda toparlarım. kimseye tahammülüm kalmadı kendime bile
yarınn çoook önceden planlanmış bir kahvaltı programı var. evde olacak. araba ile gidip geleceğim. oda moral olur diye iptal etmedim. çok sağolsun iyiki varsınız.
Al benden de o kadar. 2 numara hep tepemde. Bazen bunaltıyor beni O derece tepemde yani. Bu akşam 1 numara karnımı seviyor ayyy nasıl hareket etti,bana çak yaptı sanırım diyor..hadi ama ne zaman geleceksin bak seni çok özledik diye konuştu kardeşiyle ☺ rabbime şükürler olsun ❤❤❤hele sen ve ben. iki çocuk 3 . kasılmasında naapsın garibim. ben uzanınca ikiside tepembe. oğlum anlıyor ama kız asla izin vermiyor. şimdi uuyudu.
Evet aynen öyle canım. Bu ay doğum haberleri almaya başlarız.Ya şaka gibi ayları sayarken 15 gün den 4 haftadan felan bahsediyoruz ne kadar az kaldı resmen❤
karapisso A asitane161719 @leylunehar @rkndmt kızlar demi ya
Erken doğumun riskleri fazla inşallah hepimiz vaktinde doğururuz..İnşallah canım ne kadar kalırlarsa o kadar iyi ama mümkünse 36 dan önce gelmesinler
Üçüncü diye mi ki acepkontrol konusunda tembellik var kuzum. merakta etmiyorum. ben bende değilim çağırın doktor gelsin derdime yanan gelsin
Canım ben de rahat hareket edememekten dolayı muzdaribim biraz. Özellikle oğlumla yeteri kadar ilgilenemiyorum bu şekilde. Onun dışında çok şükür idare ediyorum . Rabbim bu günlerimizi aratmasın.Aynen öylesancılarda insanın nefesi kesiliyor ve ister istemez nefes tutuluyor. Nefes tutmak yok! Filmlerdeki gibi hızlı hızlı nefes vermek hele hiç hiç yok! Normal şekilde alll veeeeer
Yürüyüş bende hiç yapmıyorumvaktim yok..onu geçtim zaten çok yoruluyorum ev işi çocuklar bir de yürüyüş yapsam yattığım yerleri tanımam heralde
Aynen bende de öyle. Bu durum canımı sıkıyorzaten hamile olmaktan aşırı bi sıkıldım! Uyuyamiyorum, rahat hareket edemiyorum..bunaldim. Allah'ım yardımcımız olsun.
Mekan değişikliği ve arkadaşlar iyi gelir. Keyfin yerine gelirplanı iptal etmemekle iyi etmişsin.
Al benden de o kadar. 2 numara hep tepemde. Bazen bunaltıyor beni O derece tepemde yani. Bu akşam 1 numara karnımı seviyor ayyy nasıl hareket etti,bana çak yaptı sanırım diyor..hadi ama ne zaman geleceksin bak seni çok özledik diye konuştu kardeşiyle ☺ rabbime şükürler olsun ❤❤❤
Erken doğumun riskleri fazla inşallah hepimiz vaktinde doğururuz..
kız daha iki hafta var çatlıyorum günü gelsin diyeAmiiiiinkontrolün ne zaman kontrol günlerini de sabırsızlıkla bekliyor musun benim gibi
ay inşallah en hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inşallahbenim Son 7 hafta ama 40ı doldurursa belki erken belki geç gelir . sağlıkla anasının depoları doku iken gelsin teyzesi .
iki tatlı haydut var canım sende zor senin kendini dinlemenSanirim bende çok yoruluyorumkendimi dinlemeye pek vaktim olmuyor tam sakince oturacam muhakkak bi vukuat oluyor
kız daha iki hafta var çatlıyorum günü gelsin diye
ay inşallah en hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inşallah ❤
iki tatlı haydut var canım sende zor senin kendini dinlemenkarapisso da öyle rabbim işinizi kolaylaştırsin inşallah ❤
Dimi dimi bende öyle arada birşeyler dürtüyor al şu randevuyu erkene diyeBenim de haftaya nasipse. Dayanamayıp erkene alasım geliyor randevuyu sonra tutuyorum kendimi hele sabır diyorum
Benim de haftaya nasipse. Dayanamayıp erkene alasım geliyor randevuyu sonra tutuyorum kendimi hele sabır diyorum
al al alDimi dimi bende öyle arada birşeyler dürtüyor al şu randevuyu erkene diye
.sağolasın tatlım. demek halim yerinde bal uyku tutmadı . normalde her saniye uyurdum .Aynen öylesancılarda insanın nefesi kesiliyor ve ister istemez nefes tutuluyor. Nefes tutmak yok! Filmlerdeki gibi hızlı hızlı nefes vermek hele hiç hiç yok! Normal şekilde alll veeeeer
Yürüyüş bende hiç yapmıyorumvaktim yok..onu geçtim zaten çok yoruluyorum ev işi çocuklar bir de yürüyüş yapsam yattığım yerleri tanımam heralde
Aynen bende de öyle. Bu durum canımı sıkıyorzaten hamile olmaktan aşırı bi sıkıldım! Uyuyamiyorum, rahat hareket edemiyorum..bunaldim. Allah'ım yardımcımız olsun.
Mekan değişikliği ve arkadaşlar iyi gelir. Keyfin yerine gelirplanı iptal etmemekle iyi etmişsin.
Al benden de o kadar. 2 numara hep tepemde. Bazen bunaltıyor beni O derece tepemde yani. Bu akşam 1 numara karnımı seviyor ayyy nasıl hareket etti,bana çak yaptı sanırım diyor..hadi ama ne zaman geleceksin bak seni çok özledik diye konuştu kardeşiyle ☺ rabbime şükürler olsun ❤❤❤
Bak işte ona paşa paşa sabrederim kızım beklerse. İçeride ne kadar kalsa o kadar iyibirkaç güncükten heçbişe olmaz iyi yaptın. gitmişken sezeryan gününüde öne al
bir kaç gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?