Canım sana yazık değil mi ya, duvar cam dolap falan ya niye kendine eziyet ediyorsun ki, asıl eşinin yapması lazim, ha yapmiyorsa birini bulsun yaptirsin hem karnın burnunda hemde ağır iş güç olacak işmi ya kendine dikkat et canim, valla erkekler bizim yaptıklarımızın 5 de birini yapamıyorlar, biz bedenen yorup kendimizi ileride hastalıklarla uğraşıyoruz, ve onlardan daha erken yaslanıp, tam rahata erecekken menopoz,kemik erimesi,fıtık o bu birsurü şeyle uğraşıyoruz. Bu yazdıklarım çevremde gördüğüm 50 yaş civarı kadınların hali. Annem de hep yapmış sanki madalya mi verdiler yo şimdide heryeri hasta sürekli tedavi vs ugrasiyo babam taş gibi. Yakinlarimda gördüğüm için, kendimi hicbisey için yormamaya karar verdim yıllar önce, ve herkesten daha çok kendimi severim bedenimi de hicbisey için yoramam. Bırak duvar silinmesin nolacak, kendini bebeğini yorma canım, rutin işleri zaten yapıyoruz öyle böyle. Doğumdan sonra ziyarete gelen evinin kirine bakıp kiniyorsa alsın eline bez temizlesin:)
Ben doğum için börek falan yapayım buzluğa atayım diyodum, sonra dedim ya delimisin ne ugrascaksin,eşim diyomu biri gelirse ikram ederiz börek saricam diye? Demiyor. O demiyosa benmi bu halimle ugrascam, siparişi veririm gitsin hazır bulsun alsın parasiyla, doğumdan sonra gelenler olur deyip cam siliyomu silmiyo erkekler,ben kadınım diye mecburmuyum, deyip umursamiyorum valla,önceden gece yarılarına kadar ne çok şey yapardım,şimdiki aklım olsa yapmazdım:)
Hamilelik zaten zor iş doğumu sancisi emzirmesi vs , başlı başına mucizevi bir şey yasiycaz,onlar da bizim sayemizde baba olacak,hemde acı ağrı bulantı hicbisey yaşamadan , birde üstüne kalkıp kendimizi heba etmeye gerek yok:)
Çok şey yazdım cenem düştü, kusura bakma:)
her harfine katılıyorum 🤗

umarım senin gibi değişirim bende.

Selam kızlar Nasılsınız?
Herşey yolundadır inşallah..
Son düzlüğe girdik. Nasipse Nisan sonu gibi benim yavruda gelir büyük ihtimal.
Çok şükür Erken doğum riskini atlattım..
Bebeğin gelişimi kilosu yolunda çok şükür..
Sizleri özledim.. Bir türlü yazamadım size..

leylunehar leylunehar daim olusun sağlığınuz hep güzel haberlerle gelelim inşallah.
çok sevindim senin adına. .herşeyinde hazır paşanında keyfi yerinde ohh mis.
A asitane161719
Pisikedii Pisikedii
Hifaa Hifaa
kızlar halsizlik tabi hala yataktayım modum çok düştü. bidiğiniz dünyanın sonu gelmiş gibi hissediyorum. Allah iyi etsin. ilaçları kullanıyorum tabi. bakalım inşallah kısa zamanda toparlarım. kimseye tahammülüm kalmadı kendime bile :(

yarınn çoook önceden planlanmış bir kahvaltı programı var. evde olacak. araba ile gidip geleceğim. oda moral olur diye iptal etmedim. çok sağolsun iyiki varsınız.

Selam kızlar Nasılsınız?

hoşgeldin özlettin kendini. çok şükür atlattın, döndünmü bursa ya.

Hifaa Hifaa A asitane161719 karapisso karapisso çok sağolun.İyi ki varsınız. Kontrolümüz güzel geçti çok şükür. Sonra nst çektirdik o da iyiydi. 2 hafta sonra kontrol dedi. Herşey yolunda çook şükür🙏🏻Hepimize hayırlı geceler🌸🌸
Canım gözlerin aydın sonuna kadar böyle gider inşallah hep güzel haberlerinizi almak istiyoruz ;)
Selam kızlar Nasılsınız?
Canım hoşgeldin her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. Maşallah senin paşa dirayetli çıktı birkaç hafta daha dayansın sana kavuşmak için. 💕👍

leylunehar leylunehar daim olusun sağlığınuz hep güzel haberlerle gelelim inşallah.
çok sevindim senin adına. .herşeyinde hazır paşanında keyfi yerinde ohh mis.
A asitane161719
Pisikedii Pisikedii
Hifaa Hifaa
kızlar halsizlik tabi hala yataktayım modum çok düştü. bidiğiniz dünyanın sonu gelmiş gibi hissediyorum. Allah iyi etsin. ilaçları kullanıyorum tabi. bakalım inşallah kısa zamanda toparlarım. kimseye tahammülüm kalmadı kendime bile :KK43:

yarınn çoook önceden planlanmış bir kahvaltı programı var. evde olacak. araba ile gidip geleceğim. oda moral olur diye iptal etmedim. çok sağolsun iyiki varsınız.

Canım çok yakında kendini çok çok daha iyi hissedeceksin inşallah. Tebdil-i mekanda ferahlık vardır derler iyi gelir inşallah yarınki program sana. 💕💕💕

Canım gözlerin aydın sonuna kadar böyle gider inşallah hep güzel haberlerinizi almak istiyoruz ;)

Canım hoşgeldin her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. Maşallah senin paşa dirayetli çıktı birkaç hafta daha dayansın sana kavuşmak için. 💕👍
Evet çok şükür canım..
Nisan 15 kadar dayansın inşallah..

Bazen bana da şaka gibi geliyor ama gerçek 😂 günleri sayıyorum hayaller de kuruyorum ama sanki gerçekleşeceğine tam inanmıyor gibiyim. Günleri saymaya devam o zaman. Maksimum 4 haftam kaldı kızlar 😂😂😂
Bende 6 hafta 😅😅😅 ya rabbim sağ salim sağlıkla kucagimiza alıp evimize dönmek nasip etsin Allah'ım evlatlarımiza bizi bize evlatlarımızı bağışlasın ❤️🤗

Yok canım doğumu İzmirde yapacağım artık.
Bu arada geçmiş olsun canım.
Dikkat et kendine doğum öncesi kan ilaçları çok önemli. İnşallah sağlıkla geçicez bu günlerden..
inşallah kuzum zor oldu benim için aniden çöktüm. inşallah sap salim alırsın kucağına , az kaldı zaten. bundan sonrası daha kolay olur. riskli dönem geçti gitti.
Ya şaka gibi ayları sayarken 15 gün den 4 haftadan felan bahsediyoruz ne kadar az kaldı resmen 😍
karapisso karapisso A asitane161719 leylunehar leylunehar R rkndmt kızlar demi ya 😍

ya aynen öyle kasılmalar arttıkça zamanın yaklaştığını fısıldıryor sanki.
Canım çok yakında kendini çok çok daha iyi hissedeceksin inşallah. Tebdil-i mekanda ferahlık vardır derler iyi gelir inşallah yarınki program sana. 💕💕💕

inşallah tatlım , şimdi daha iyiyim elhamdülillah çok şükür. yarına sohbet hazırlıyorum miraç hadisesi. kandil hürmetine ya şafi ente şafi.

Bende 6 hafta 😅😅😅 ya rabbim sağ salim sağlıkla kucagimiza alıp evimize dönmek nasip etsin Allah'ım evlatlarımiza bizi bize evlatlarımızı bağışlasın ❤🤗
benim Son 7 hafta ama 40ı doldurursa belki erken belki geç gelir . sağlıkla anasının depoları doku iken gelsin teyzesi .

Bol istifadeli olsun inşallah canım sohbetin 💗👍
Niye ter basıyor 😂 beni biraksalar her hafta giderim 🤭 merak ediyorum içeride neler oluyor 😂

tembel biri olduğumu hala anlamadınmı gızzzz, yoksa bu hallere düşermiydim :(

içerde bir lady hıçkırıyor bazen tur atıyor biliyorz neler dönüyor :D

amin Allah kabul etsin dualarımızı biz görmeden iman ettik 😍💗💗💖💖
bize bu nimeti nasip eden Yüce Allahımıza şükürler olsun.

Back