her harfine katılıyorumCanım sana yazık değil mi ya, duvar cam dolap falan ya niye kendine eziyet ediyorsun ki, asıl eşinin yapması lazim, ha yapmiyorsa birini bulsun yaptirsin hem karnın burnunda hemde ağır iş güç olacak işmi ya kendine dikkat et canim, valla erkekler bizim yaptıklarımızın 5 de birini yapamıyorlar, biz bedenen yorup kendimizi ileride hastalıklarla uğraşıyoruz, ve onlardan daha erken yaslanıp, tam rahata erecekken menopoz,kemik erimesi,fıtık o bu birsurü şeyle uğraşıyoruz. Bu yazdıklarım çevremde gördüğüm 50 yaş civarı kadınların hali. Annem de hep yapmış sanki madalya mi verdiler yo şimdide heryeri hasta sürekli tedavi vs ugrasiyo babam taş gibi. Yakinlarimda gördüğüm için, kendimi hicbisey için yormamaya karar verdim yıllar önce, ve herkesten daha çok kendimi severim bedenimi de hicbisey için yoramam. Bırak duvar silinmesin nolacak, kendini bebeğini yorma canım, rutin işleri zaten yapıyoruz öyle böyle. Doğumdan sonra ziyarete gelen evinin kirine bakıp kiniyorsa alsın eline bez temizlesin:)
Ben doğum için börek falan yapayım buzluğa atayım diyodum, sonra dedim ya delimisin ne ugrascaksin,eşim diyomu biri gelirse ikram ederiz börek saricam diye? Demiyor. O demiyosa benmi bu halimle ugrascam, siparişi veririm gitsin hazır bulsun alsın parasiyla, doğumdan sonra gelenler olur deyip cam siliyomu silmiyo erkekler,ben kadınım diye mecburmuyum, deyip umursamiyorum valla,önceden gece yarılarına kadar ne çok şey yapardım,şimdiki aklım olsa yapmazdım:)
Hamilelik zaten zor iş doğumu sancisi emzirmesi vs , başlı başına mucizevi bir şey yasiycaz,onlar da bizim sayemizde baba olacak,hemde acı ağrı bulantı hicbisey yaşamadan , birde üstüne kalkıp kendimizi heba etmeye gerek yok:)
Çok şey yazdım cenem düştü, kusura bakma:)
umarım senin gibi değişirim bende.