Malesef ben hiç-bir zaman salamıyorum. Evim her zaman temiz ve düzenli. Ucunu bırakırsam sonra toparlamak için daha çok caba sarfetmek gerek. Takıntılıyım biraz ve bu halimden şikayet etmiyorum. Evim kirli ve dağınık olunca mutsuz oluyorum.
Evi darmadağın olup amaan deyip tv izleyen-sanki çok önemli bir şey öğrenecek- evi günlerdir silinip supurulmeyip tozların sağa sola uçuştuğu halde noolacak deyip elişi işleyen-sanki kocaya gidecek çeyiz işliyor- mutfak tezgahi boş yer kalmayacak şekilde bulaşık dolu,wc-banyo hiç demiim durumda olup her şey yolundaymış gibi davranan ve vaktim yok diyen-sanki evinde küçük bebek ya da hastası var- bi dünya tanıdığım var
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
yapacak bir şey yok. Halinden memnunsa kendi bilir!
Sürekli okuyoruz çok şükür faydasını görüyoruz. Temizligimi sirkeyle yapıyorum, çamaşırları yıkarken de katıyorum. Allah'ım hepimizi ve sevdiklerimizi korusun inşallah ❤
Canım kanın çok düştüğü için b12 de otomatik olarak düşmüş o da sinirlerinin bozulmasına neden olmuş işte
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
D Vitamini artık moda gibi bir şey. Bütün hamilelere takviye veriyorlar. Rabbim şifasını versin inşallah.
Ayyyy diş deme
Benim dişimde yine şişti gibi, çok şükür agrım yok. Doğurunca cektirecem inşallah.
Sancıda daha çok büyük tuvaletin varmış gibi olur. Aşağıya baskı hissedersin.