Günaydın arkadaşlar. Zor bir sabah yaşıyorum. 1 numarayı alemli kullemli gönderdim kresine 2 numara abinin bıraktığı yerden başladı. Beynim aktı resmen :KK43: allah'ım yardim etsin inşallah
Kuzum Rabbim kolaylık versin ecrini bol bol versin inşallah. İnşallah üçüncüsü mihenk taşı gibi dengeyi sağlar iki abi arasında sen de bütün bunların mükâfatını dünyada da erersin biraz. 💗

Günaydın hayırlı kandiller kızlar. Bugün ağrım biraz daha azaldı dün sadece yattım. Bir an önce geçer umarım. mesajları okuyunca heyecan yaptım henüz hiç hazırlığım yok mayısı bekler inşallah oğlum:)

Çok sevindim canım demekki dinlenmeyi ihmal etmeyeceksin ;) daha da iyi olursun inşallah. Bu arada sana da hayırlı kandiller 💕 yavaş yavaş hazırlıklara başla annesi herkes bir olmaz ama haftalar ilerledikçe enerji düşüyor ben iki hafta öncesiyle aynı değilim mesela ;)

Kızlar bende iki gündür mide bulantısı var. Ama çok şiddetli değil . İştahsızlık da var. Geçen haftaki o açlığım kayboldu birden. Bebek yukarılara vuruyor mideye baskı mı yapıyor acaba bilemedim. Çok az da olsa koku hassasiyetim de var. Normalde hiç etkilenmeyeceğim şeyler biraz rahatsız ediyor beni. Bu haftalarda normaldir sanırım ilk gebeliğimde yaşamış mıydım hatırlamıyorum. Doktoruma soracağım bunu haftasonu.

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Ben temmuz annesi olucam inşallah. Siz yatak beşik ayarlamissinizdir.
Ben park yatak tavsiyesi istiyorum. Aldığınız kullandığınız memnun kaldığınız markalar hangileri oldu?

Çok sevindim canım demekki dinlenmeyi ihmal etmeyeceksin ;) daha da iyi olursun inşallah. Bu arada sana da hayırlı kandiller 💕 yavaş yavaş hazırlıklara başla annesi herkes bir olmaz ama haftalar ilerledikçe enerji düşüyor ben iki hafta öncesiyle aynı değilim mesela ;)
Sağol canım evet kesinlikle 💕Bu sefer anladım ki en ufak bir yorulma beni hemen yatağa atıyor o yüzden yavaş hareket etmem gerekecek. Hazırlıklara nereden başlayacağımı bilemiyorum oda yapacağım derken odadaki tüm eşyaları başka odalara sıkıştırdım her şey alt üst oldu😀 Eşim de odayı boyarken ıvırı zıvırı hep açık balkona atmış onları görünce ağlayasım geldi sinirden tekrar tek tek hepsini temizleyip öyle içeri koymam gerekecek. Bir düzen ayarlamadan hazırlıklara başlayamıyorum. O yüzden bebeğime tembihliyorum zamanında gel yoksa yetiştiremeyeceğim diye😀 Hayırlısı bakalım biz ne düşünürsek düşünelim o ne zaman isterse o zaman gelecek.

Kızlar bende iki gündür mide bulantısı var. Ama çok şiddetli değil . İştahsızlık da var. Geçen haftaki o açlığım kayboldu birden. Bebek yukarılara vuruyor mideye baskı mı yapıyor acaba bilemedim. Çok az da olsa koku hassasiyetim de var. Normalde hiç etkilenmeyeceğim şeyler biraz rahatsız ediyor beni. Bu haftalarda normaldir sanırım ilk gebeliğimde yaşamış mıydım hatırlamıyorum. Doktoruma soracağım bunu haftasonu.
Geçmiş olsun sana da canım son haftalarda mide bulantısı oluyor diye okumuştum ama yine de bir doktora danışmakta fayda var tabii.

Sağol canım evet kesinlikle 💕Bu sefer anladım ki en ufak bir yorulma beni hemen yatağa atıyor o yüzden yavaş hareket etmem gerekecek. Hazırlıklara nereden başlayacağımı bilemiyorum oda yapacağım derken odadaki tüm eşyaları başka odalara sıkıştırdım her şey alt üst oldu😀 Eşim de odayı boyarken ıvırı zıvırı hep açık balkona atmış onları görünce ağlayasım geldi sinirden tekrar tek tek hepsini temizleyip öyle içeri koymam gerekecek. Bir düzen ayarlamadan hazırlıklara başlayamıyorum. O yüzden bebeğime tembihliyorum zamanında gel yoksa yetiştiremeyeceğim diye😀 Hayırlısı bakalım biz ne düşünürsek düşünelim o ne zaman isterse o zaman gelecek.

Kesinlikle canım bebişlerimizin keyfine kaldık 💕😍 ben de senin gibi birden çok iş yapamıyorum artık her gün küçük bir iş halletmeye çalışıyorum. Küçük gibi görünüyor ama zaman geçince bir bakıyorsun bir sürü yol almışsın.

Canım ilk fırsatta soracağım doktoruma. Son haftalara girdik artık normaldir diye düşünüyorum ama yine de ihmale gelmez. İçimde kıpırdadıkça bulantım çoğalıyor. Onun iyi olduğunu bileyim de bu dert değil benim için. 👍💕

Miraç kandilimiz mübarek olsun ❤

Sabah 2 numara tam 40dk ağladı :( yüreğim şişti artık! Aşırı gerildim..sonrasında yavaş yavaş sakinleşti. Hiç bir şey yapmayacaktım sözde evde yine bi güzel sil süpür giriştim. 3 numaranın giysilerini yeniden bi düzenledim,eksiği nedir bi daha baktım 🤭
2 numarayı öğlen uykusuna yatırınca bende onunla yattım. Biraz dinlendim..biradan 1 numara kreşten gelir. Koşturmaca ses-görüntü hiç kesilmiyor çok şükür 🤪 3 çocuk olunca du bakiim nasıl bi kafa yasayacam 🤔

İştahsızlık değil de Mide bulantısı ve koku hassasiyeti ben de de var şu ara .

Miraç kandilimiz mübarek olsun ❤

Sabah 2 numara tam 40dk ağladı :( yüreğim şişti artık! Aşırı gerildim..sonrasında yavaş yavaş sakinleşti. Hiç bir şey yapmayacaktım sözde evde yine bi güzel sil süpür giriştim. 3 numaranın giysilerini yeniden bi düzenledim,eksiği nedir bi daha baktım 🤭
2 numarayı öğlen uykusuna yatırınca bende onunla yattım. Biraz dinlendim..biradan 1 numara kreşten gelir. Koşturmaca ses-görüntü hiç kesilmiyor çok şükür 🤪 3 çocuk olunca du bakiim nasıl bi kafa yasayacam 🤔
Sizi tebrik ediyorum birden çok çocuklu hamileler😍 ben daha karnımdakine nasıl bakacağım diye düşünürken sizinki gerçekten büyük bir fedakarlık. Sevgisi her şeye bedeldir eminim.

İştahsızlık değil de Mide bulantısı ve koku hassasiyeti ben de de var şu ara .
Hamileliğin başlarına dönmüş gibiyim. Şiddetli olmadığı sürece normaldir sanırım. Açlık hissetmiyorum iki gündür ama sırf ayakta kalmak için istemeden de olsa yemeye çalışıyorum.

Sizi tebrik ediyorum birden çok çocuklu hamileler😍 ben daha karnımdakine nasıl bakacağım diye düşünürken sizinki gerçekten büyük bir fedakarlık. Sevgisi her şeye bedeldir eminim.
Ah canım ah.. Kafa kalmadı :( motora bağlamış şekilde devam ediyorum. Insan alışınca zor gelmiyor sanırım.
Yeni annelere çok acıyorum biliyor musun 😔 herkes bise söylecek,akıl verecek,işini begenmicek..ne kadar umursamasan da insanın içini sisiriyorlar 😒 en fenası da tecrübesizlik :( allah'ım yardim etsin. Hızlıca alışıp rahata kavuşursun inşallah 😚

Back