her harfine katılıyorum

umarım senin gibi değişirim bende.

Selam kızlar Nasılsınız?
Herşey yolundadır inşallah..
Son düzlüğe girdik. Nasipse Nisan sonu gibi benim yavruda gelir büyük ihtimal.
Çok şükür Erken doğum riskini atlattım..
Bebeğin gelişimi kilosu yolunda çok şükür..
Sizleri özledim.. Bir türlü yazamadım size..

leylunehar daim olusun sağlığınuz hep güzel haberlerle gelelim inşallah.
çok sevindim senin adına. .herşeyinde hazır paşanında keyfi yerinde ohh mis.
A asitane161719
Pisikedii
Hifaa
kızlar halsizlik tabi hala yataktayım modum çok düştü. bidiğiniz dünyanın sonu gelmiş gibi hissediyorum. Allah iyi etsin. ilaçları kullanıyorum tabi. bakalım inşallah kısa zamanda toparlarım. kimseye tahammülüm kalmadı kendime bile

yarınn çoook önceden planlanmış bir kahvaltı programı var. evde olacak. araba ile gidip geleceğim. oda moral olur diye iptal etmedim. çok sağolsun iyiki varsınız.

hoşgeldin özlettin kendini. çok şükür atlattın, döndünmü bursa ya.

Canım gözlerin aydın sonuna kadar böyle gider inşallah hep güzel haberlerinizi almak istiyoruz
Canım hoşgeldin her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. Maşallah senin paşa dirayetli çıktı birkaç hafta daha dayansın sana kavuşmak için.

Canım çok yakında kendini çok çok daha iyi hissedeceksin inşallah. Tebdil-i mekanda ferahlık vardır derler iyi gelir inşallah yarınki program sana.

Evet çok şükür canım..
Nisan 15 kadar dayansın inşallah..

Bazen bana da şaka gibi geliyor ama gerçek günleri sayıyorum hayaller de kuruyorum ama sanki gerçekleşeceğine tam inanmıyor gibiyim. Günleri saymaya devam o zaman. Maksimum 4 haftam kaldı kızlar
Bende 6 hafta ya rabbim sağ salim sağlıkla kucagimiza alıp evimize dönmek nasip etsin Allah'ım evlatlarımiza bizi bize evlatlarımızı bağışlasın

Yok canım doğumu İzmirde yapacağım artık.
Bu arada geçmiş olsun canım.
Dikkat et kendine doğum öncesi kan ilaçları çok önemli. İnşallah sağlıkla geçicez bu günlerden..
inşallah kuzum zor oldu benim için aniden çöktüm. inşallah sap salim alırsın kucağına , az kaldı zaten. bundan sonrası daha kolay olur. riskli dönem geçti gitti.
Ya şaka gibi ayları sayarken 15 gün den 4 haftadan felan bahsediyoruz ne kadar az kaldı resmen
karapisso A asitane161719 leylunehar R rkndmt kızlar demi ya

ya aynen öyle kasılmalar arttıkça zamanın yaklaştığını fısıldıryor sanki.
Canım çok yakında kendini çok çok daha iyi hissedeceksin inşallah. Tebdil-i mekanda ferahlık vardır derler iyi gelir inşallah yarınki program sana.

inşallah tatlım , şimdi daha iyiyim elhamdülillah çok şükür. yarına sohbet hazırlıyorum miraç hadisesi. kandil hürmetine ya şafi ente şafi.

Bende 6 hafta ya rabbim sağ salim sağlıkla kucagimiza alıp evimize dönmek nasip etsin Allah'ım evlatlarımiza bizi bize evlatlarımızı bağışlasın ❤
benim Son 7 hafta ama 40ı doldurursa belki erken belki geç gelir . sağlıkla anasının depoları doku iken gelsin teyzesi .

Bol istifadeli olsun inşallah canım sohbetin
Niye ter basıyor beni biraksalar her hafta giderim merak ediyorum içeride neler oluyor

tembel biri olduğumu hala anlamadınmı gızzzz, yoksa bu hallere düşermiydim

içerde bir lady hıçkırıyor bazen tur atıyor biliyorz neler dönüyor

amin Allah kabul etsin dualarımızı biz görmeden iman ettik
bize bu nimeti nasip eden Yüce Allahımıza şükürler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…