Günaydııın kızlar 💕
leylunehar leylunehar amin . inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım ❤️
luckyfish_2019 luckyfish_2019 en isabetli kararı almışsın canım ❤️ ölçümler zaten hiç bir zaman %100 sonuc vermiyor o yüzden stres yapmana gerek yok sen ye iç güzel beslenme kızın sağlıklı bir şekilde gelecek dünyaya buna emin ol içini ferah tut iyi düşün iyi olsun herşey ❤️

Merhaba kızlar pek bakamadım buraya karın ağrım bugün de devam ediyor. Doktorum tansiyonunu ölç dedi inşallah bir an önce düzelirim. Ben her seferinde kendimi yormamaya karar versem de dayanamıyorum. Ama bugün biraz korktum açıkçası. Allah korusun hepimizi.

hayırlı sağlıklı günler görelim Allahım.

kızlar gittim , kan Dvitamini B12 eksik çıktı. ilaçları alıp geldim. eğer kısa sürede toparlamazsam, umarım toparlarım , kendi doktoruma gideceğim. eczacıda kısa sürede etkisini görürsün dedi. hala halsizlik uyku hali devam ediyor. Şifa Allahtan, kısa zamanda toparlamaya çalışacağım.

Merhaba kızlar pek bakamadım buraya karın ağrım bugün de devam ediyor. Doktorum tansiyonunu ölç dedi inşallah bir an önce düzelirim. Ben her seferinde kendimi yormamaya karar versem de dayanamıyorum. Ama bugün biraz korktum açıkçası. Allah korusun hepimizi.

naylon hamile kadın olduk çıktık..hepimizde bi haller :(
btün gece kasıldım durdum. ne yapsak fayda etmiyor.
birde benim. 3.gebelik ve vucudumda vitamin hal enerji kalmadı. 8.ayın etkiside var.bebek daha çok emecek bundan sonra.
merhaba kızlar benim de dün ve bugün dişim kırılıyor kökünden parça parça çürüdü sanırım :KK43:

gitmedinmi doktora Estağfurullah. hepimize bişeyler ordu 8.ayda.

Canım boşver bırak kalsın işi gücü kendini değilse bile miniğini düşün kaç hafta kaldı ki zaten şurada. Ben de bazen dayanamıyorum ama sonra da ödüm kopuyor senin gibi ya bir şey olursa diye. Şimdi bıraktım artık sakince doğumu bekleyeceğim. Her iş hallolur. Burada en kıymetli olan bebişler :KK66:
merhaba kızlar benim de dün ve bugün dişim kırılıyor kökünden parça parça çürüdü sanırım :KK43:
Geçmiş olsun canım bir doktora mı gitsen ? Belki yapılacak bir şey vardır.

kızlar gittim , kan Dvitamini B12 eksik çıktı. ilaçları alıp geldim. eğer kısa sürede toparlamazsam, umarım toparlarım , kendi doktoruma gideceğim. eczacıda kısa sürede etkisini görürsün dedi. hala halsizlik uyku hali devam ediyor. Şifa Allahtan, kısa zamanda toparlamaya çalışacağım.
Geçmiş olsun canım vitamin eksikliği yaşadıklarına sebep olmuş demekki. Aman ihmal etme artık doğuma kadar toparla kendini inşallah en kısa zamanda etkisini görürsün.

Canım boşver bırak kalsın işi gücü kendini değilse bile miniğini düşün kaç hafta kaldı ki zaten şurada. Ben de bazen dayanamıyorum ama sonra da ödüm kopuyor senin gibi ya bir şey olursa diye. Şimdi bıraktım artık sakince doğumu bekleyeceğim. Her iş hallolur. Burada en kıymetli olan bebişler :KK66:

Geçmiş olsun canım vitamin eksikliği yaşadıklarına sebep olmuş demekki. Aman ihmal etme artık doğuma kadar toparla kendini inşallah en kısa zamanda etkisini görürsün.

inşallah çok dikkat edeceğim. sen nasılsın

inşallah çok dikkat edeceğim. sen nasılsın
Hamdolsun canım. Benim de kasilmalarim çoğaldı iki gündür . Günlük yaşamıma devam ediyorum ama rahatsız ediyor ister istemez. Rabbim hepimizin işini gücünü rast getirsin sağlık sıhhat versin. 💕

geçmiş olsun canım dinlenmeye geç artık yorma kendini
benimde dolgularim dökülüyor sanırsam devamlı bir çıtırtı var ağzımda biseyler kırılıyor da ne bilemedim 😣 bu ay daha fazla dökülmeyiz inşallah

geçmiş olsun canım ilaçlarını ihmal etme topalanirsin inşallah hemen

son aya kadar sürüne sürüne geldik ama enerjimiz bitti herhalde kızlar vucüd artık patlak veriyor hepimizde başka bir şekilde ;yine de çok şükür bin şükür her halimize az kaldı minişlere kavuşmamıza ALLAHIM hepimize ve miniklerimize şifa versin ,sağlık versin ,hayırlısyla kavuştursun inş vaktine ...

naylon hamile kadın olduk çıktık..hepimizde bi haller :(
btün gece kasıldım durdum. ne yapsak fayda etmiyor.
birde benim. 3.gebelik ve vucudumda vitamin hal enerji kalmadı. 8.ayın etkiside var.bebek daha çok emecek bundan sonra.

gitmedinmi doktora Estağfurullah. hepimize bişeyler ordu 8.ayda.
Ne doğru söyledin canım ben özellikle naylon olmuşum. Tahlillerini alman iyi olmuş daha beterinden korusun dediği gibi kısa zamanda vitaminleri alırsan toparlarsın inşallah.

Canım bıraktım zaten bugün hep yattım soğuk ter döküyorum anlamadım tansiyonum hep normal çıkıyor şükür. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bundan sonra daha dikkatli olmak lazım demek ki en ufak bir yormaya gelmiyor onu anladım. 1 ay bile ne kadar fark ediyormuş.

geçmiş olsun canım dinlenmeye geç artık yorma kendini

benimde dolgularim dökülüyor sanırsam devamlı bir çıtırtı var ağzımda biseyler kırılıyor da ne bilemedim 😣 bu ay daha fazla dökülmeyiz inşallah
geçmiş olsun canım ilaçlarını ihmal etme topalanirsin inşallah hemen
Sağol canım dinleneceğim artık sana da geçmiş olsun az kaldı dayanalım da sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi inşallah.

son aya kadar sürüne sürüne geldik ama enerjimiz bitti herhalde kızlar vucüd artık patlak veriyor hepimizde başka bir şekilde ;yine de çok şükür bin şükür her halimize az kaldı minişlere kavuşmamıza ALLAHIM hepimize ve miniklerimize şifa versin ,sağlık versin ,hayırlısyla kavuştursun inş vaktine ...
Sorma benim vücut isyan ediyor en ufak bir koşturmaya gelmiyor bu rüzgarlı havalar da kötü etkiledi beni. Aminnn vaktinde kavuşalım inşallah.

Cidden Nisan itibariyle 8 .aya girdik şikayetler arttı kalkıp ilaçları içmeye usenir hale geldim resmen hepimizde bir şikayet son aylarda bebek gelişimi hızlandığı için bizim depoları sömürüyor resmen o yüzden galiba bu çökmüşlük ki ne yapabiliriz bir düşünmemiz lazım

Amin inşallah Canım Benimde kontrolüm vardı senin gibi kan B12 düşük çıktı bi de kum döküyormuşum galiba ilaçları arttırdı yeni ilaç ekledi Rabbim şifa versin hepimize sağlıkla kavuşalım kuzucuklarımıza inşallah..

Aynen canım şimdi yazdım çok halsiz ve yorgundum ellerim kasılıyordu değerlerim düşük çıktı Hamdolsun halimize... Bu arada doktora iğne ve aspirini sordum 37 haftaya kadar ikisini de kullanıyorsun dedi

Amin inşallah Canım Benimde kontrolüm vardı senin gibi kan B12 düşük çıktı bi de kum döküyormuşum galiba ilaçları arttırdı yeni ilaç ekledi Rabbim şifa versin hepimize sağlıkla kavuşalım kuzucuklarımıza inşallah..
Geçmiş olsun canım kum dökmek de zor cidden rabbim şifa versin

Ne doğru söyledin canım ben özellikle naylon olmuşum. Tahlillerini alman iyi olmuş daha beterinden korusun dediği gibi kısa zamanda vitaminleri alırsan toparlarsın inşallah.
geçecek inşallah sağlığımıza dikkat edelim , Allah korusun. benim kan değeri 8 , bakalım birdaha gidişimde serum ile takviye gerekirse alırım. inşallah gerek kalmaz .

Back