geçecek inşallah sağlığımıza dikkat edelim , Allah korusun. benim kan değeri 8 , bakalım birdaha gidişimde serum ile takviye gerekirse alırım. inşallah gerek kalmaz .
Umarım seruma gerek kalmadan toparlarsın ben ferrum fort kullandım belki serum almama gerek kalmaz dedim ama pek işe yaramadı.Bünyeden bünyeye değişiyor. Ne kadar da olsa hastanelerin serumu bu kadar ciddiye almaları biraz ürkütüyor insanı. Ama şifa olsun da önemli olan o. İkinci dozumu alacağım yarın tekrar. 3 dozdan sonra kan vereceğim bakalım nasıl olacak depolar.

Canım sana yazık değil mi ya, duvar cam dolap falan ya niye kendine eziyet ediyorsun ki, asıl eşinin yapması lazim, ha yapmiyorsa birini bulsun yaptirsin hem karnın burnunda hemde ağır iş güç olacak işmi ya kendine dikkat et canim, valla erkekler bizim yaptıklarımızın 5 de birini yapamıyorlar, biz bedenen yorup kendimizi ileride hastalıklarla uğraşıyoruz, ve onlardan daha erken yaslanıp, tam rahata erecekken menopoz,kemik erimesi,fıtık o bu birsurü şeyle uğraşıyoruz. Bu yazdıklarım çevremde gördüğüm 50 yaş civarı kadınların hali. Annem de hep yapmış sanki madalya mi verdiler yo şimdide heryeri hasta sürekli tedavi vs ugrasiyo babam taş gibi. Yakinlarimda gördüğüm için, kendimi hicbisey için yormamaya karar verdim yıllar önce, ve herkesten daha çok kendimi severim bedenimi de hicbisey için yoramam. Bırak duvar silinmesin nolacak, kendini bebeğini yorma canım, rutin işleri zaten yapıyoruz öyle böyle. Doğumdan sonra ziyarete gelen evinin kirine bakıp kiniyorsa alsın eline bez temizlesin:)
Ben doğum için börek falan yapayım buzluğa atayım diyodum, sonra dedim ya delimisin ne ugrascaksin,eşim diyomu biri gelirse ikram ederiz börek saricam diye? Demiyor. O demiyosa benmi bu halimle ugrascam, siparişi veririm gitsin hazır bulsun alsın parasiyla, doğumdan sonra gelenler olur deyip cam siliyomu silmiyo erkekler,ben kadınım diye mecburmuyum, deyip umursamiyorum valla,önceden gece yarılarına kadar ne çok şey yapardım,şimdiki aklım olsa yapmazdım:)
Hamilelik zaten zor iş doğumu sancisi emzirmesi vs , başlı başına mucizevi bir şey yasiycaz,onlar da bizim sayemizde baba olacak,hemde acı ağrı bulantı hicbisey yaşamadan , birde üstüne kalkıp kendimizi heba etmeye gerek yok:)
Çok şey yazdım cenem düştü, kusura bakma:)

Kızlar kasılma olurken aşağı doğru sancı ile beraber sanki idrar gelmiş gibi bir his oluyomu, bende kasılma olurken sanki idrarın gelmiş gibi de oluyo, kasılma geçince o his te geciyo

Kızlar kasılma olurken aşağı doğru sancı ile beraber sanki idrar gelmiş gibi bir his oluyomu, bende kasılma olurken sanki idrarın gelmiş gibi de oluyo, kasılma geçince o his te geciyo

Evet canım oluyor ama özellikle ayaktayken oluyor. Dediğin gibi kasılma geçince geçiyor o his. Otururken öyle hissetmiyorum . Sadece karnım sertleşiyor ve yamuluyor.

Evet canım oluyor ama özellikle ayaktayken oluyor. Dediğin gibi kasılma geçince geçiyor o his. Otururken öyle hissetmiyorum . Sadece karnım sertleşiyor ve yamuluyor.

Bende tereddütle kalıyordum , bende otururken de oluyo , ayaktayken de, Allah ne verdiyse:) karnım yamuluyo taş gibi de oluyo her çeşit var bende de:) acayip heyecanlıyım, bebekle ilk bulusmamiz hepimizin güzelliklerle olsun, Allah hicbirimize sıkıntı göstermesin kızlar, dogumlarimiz kolay,gozyaslarimiz sevinçten aksın inşallah, sutumuz bol olsun ve yarasın :)

Malesef ben hiç-bir zaman salamıyorum. Evim her zaman temiz ve düzenli. Ucunu bırakırsam sonra toparlamak için daha çok caba sarfetmek gerek. Takıntılıyım biraz ve bu halimden şikayet etmiyorum. Evim kirli ve dağınık olunca mutsuz oluyorum.
Evi darmadağın olup amaan deyip tv izleyen-sanki çok önemli bir şey öğrenecek- evi günlerdir silinip supurulmeyip tozların sağa sola uçuştuğu halde noolacak deyip elişi işleyen-sanki kocaya gidecek çeyiz işliyor- mutfak tezgahi boş yer kalmayacak şekilde bulaşık dolu,wc-banyo hiç demiim durumda olup her şey yolundaymış gibi davranan ve vaktim yok diyen-sanki evinde küçük bebek ya da hastası var- bi dünya tanıdığım var yapacak bir şey yok. Halinden memnunsa kendi bilir!
Sürekli okuyoruz çok şükür faydasını görüyoruz. Temizligimi sirkeyle yapıyorum, çamaşırları yıkarken de katıyorum. Allah'ım hepimizi ve sevdiklerimizi korusun inşallah ❤

Canım kanın çok düştüğü için b12 de otomatik olarak düşmüş o da sinirlerinin bozulmasına neden olmuş işte D Vitamini artık moda gibi bir şey. Bütün hamilelere takviye veriyorlar. Rabbim şifasını versin inşallah.
merhaba kızlar benim de dün ve bugün dişim kırılıyor kökünden parça parça çürüdü sanırım
Ayyyy diş deme Benim dişimde yine şişti gibi, çok şükür agrım yok. Doğurunca cektirecem inşallah.
Sancıda daha çok büyük tuvaletin varmış gibi olur. Aşağıya baskı hissedersin.

Benim 2 gebeligimde hiç bu kadar çok kasilmam olmamıştı. Bu 3 numara mahvetti beni sürekli kasiliyor karnım taş gibi oluyor, nefesim kesiliyor karnım geriliyor
1 saatte 3-4-5 kere olabiliyor..sizde durum nasıl?

Aynı bu dusuncedeyim canım bende kendimi yormayı sevmem iş yaparken kendimi korur dinlenerek yaparım gelen evim dağınık gözükür ama kıyı köşe hep temizdir sadece kızımın dağıttıkları olur. Ama çalışırken evi temizleyemedim temizletemedim de bu sefer mecbur yapmak zorunda kaldım kimseyi bulamadım kardeşimin de bebeği bar 9 aylık yardıma gel diyemedim eşim yardım edecekti son anda yan çizdi piss:) o sinirle dedigin gibi nasıl yaptım naptim bilemedim
Yalnız sinirliyken acayip güzel iş yapılıyor , durmuyosun bedenini hissetmiyosun:)

Benim 2 gebeligimde hiç bu kadar çok kasilmam olmamıştı. Bu 3 numara mahvetti beni sürekli kasiliyor karnım taş gibi oluyor, nefesim kesiliyor karnım geriliyor
Kasılmalar bende de aynı durumda daha 1 defa nst ye girdim onda da birşey çıkmadı ama akşamları daha yoğun gün içinde yoruldugum için galiba

İkinirken de büyük tuvalet yapar gibi ikinin diyordoktorlar, çok ilginç:)

Bend de oluyor ara ara,saate hiç bakmadım ama bazen bir kaç saat hiç olmuyor o yuzd n düzensiz diye umursamiyorum, üç defa nst ye girdim üçünde de çıktı, hele çok çıkan sabah yorgun değildim ayakta falan da kalmamistim ona rağmen çıktı , yorulunca daha fena oluyo bende, yürüyüş yapmıyorum o yuzd n

Bende de kıyı köşe hep temiz,daginiklik ve günlük toz oluyo, bazen süpürüp silmiyorum bir hafta gelen ev ne kadar temiz diyo, mutfak temiz banyo temiz olunca toz göze batmiyo sanırım. Camları balkonu 3 hafta önce eşim sildi, camlar da çok temiz duruyo evde böyle bir temiz hava var:) ama dağınıklık çok oluyo bende dağınık olunca sinirleniyorum, ama yaşanılan ortam dağınık oluyor mecbur. Birde ben kimse yokken temizlik yapmayı seviyorum, elime dolaşıyor gibi geliyo biri varsa, eşim yapınca da ben evde durmak istemiyorum çünkü benim gibi yapamadığını görünce çok söyleyip uyarıyorum hoş olmuyor,hamilelikle özellikle bir aydır iş yapamıyorum ağrım aşırı oluyo, evde ne yapılsa harika diyorum, didik didik etmiyorum ,yapılmış çok şükür iyi kötü diyorum,arada annem de geliyo ev parliyo resmen o gelince. İlk çocuk benim o yüzden kimse bişey yaptirmiyo, sen yat sen dinlen sen otur diyorlar:) ikinci çocuk olsa bu konforum olamaz tabi. O yüzden ikinci üçüncü gebelikleri olanlara Allah kolaylık versin ne sor iş valla,onlarda küçük ilgi bekliyorlar

İşte benim annem ilk hamileliğimde herşeyimi yaptı saolsun kardeşim de öyle ama bu sefer annem hasta iyice kötüleşti kardeşimin bebeği oldu kıyamıyorum ona da kendi kendime debeleniyorum asıl iş olarak oturma odam kaldı orayı mecbur eşim yapacak çünkü o oda boyanacak onun için kılımı kıpırdatmam

Ben de çok heyecanlıyım canım zaman hem geçiyor hem geçmiyor sanki bir an önce o gün gelsin istiyorum. Ama her şeyden önce sağlık güzellik istiyorum Rabbimden.

Canım benim de düzensiz bir şekilde bir saat içinde beşten fazla olduğu bile oluyor. Bazen günde beşi geçmediği de oluyor. Yorgunluk en büyük sebep sanırım kendimde gördüğüm kadarıyla. Ama işte çocuk sayısı arttıkça dinlenme oranı da o derece düşüyor .

bazen oluyor. bazende sadece taş gibi.oluyor çok rahatsız oluyorum yerimde kalıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…