Kimi erkek sıkılıyor öyle temizlik vs deyince. Ben de sadece ufak yardımlar alabiliyorum gerisi senin gibi bana kalıyor. Bunu bulamayan da var deyip şükrediyorum ne yapayımeşinin hakkını yeme ayrıca ne güzel yemek hazırlamış bu da senin yorulduğunu gördüğünü gösterir değil mi ? Ayrıca hamilesin kuzum sen dört dörtlük temiz olmayıversin ya da ikiye böl temizliği yazık değil mi miniğine. Hem de bu kadar az zaman kalmışken.
Ben de onu diyecektim. Akşamdan beri öyle çok kasıldım ki... Neyse ki düzensizler ama can acıtıyor artık. Karnım yamuluyor birden. İnşallah bu kadarla kalır en az iki hafta daha içeride tutmalıyım hanım kızı
gerçekten baya yoğun kasıldım akşamdan beriKimi erkek sıkılıyor öyle temizlik vs deyince. Ben de sadece ufak yardımlar alabiliyorum gerisi senin gibi bana kalıyor. Bunu bulamayan da var deyip şükrediyorum ne yapayımeşinin hakkını yeme ayrıca ne güzel yemek hazırlamış bu da senin yorulduğunu gördüğünü gösterir değil mi ? Ayrıca hamilesin kuzum sen dört dörtlük temiz olmayıversin ya da ikiye böl temizliği yazık değil mi miniğine. Hem de bu kadar az zaman kalmışken.
ay inşallah şimdi vitaminleri içecem birde Parol içecem yatacam artık tertemizsabaha dinç uyanırsın umarım
İnşallah rabbim şifa versin canım komşu felan da yok mu valla ben yakın olsam bakarıminşallah annesi gelsin zamanında. bende yoruldum iki günde mahvoldum. yarın sağlık ocağına gideyim. km sonucumu alayım bi baksınlar bana. durumâ göre kendi doktoruma gideyim. eşimin işleri yoğun..çoluk çocuğa bakacak birileri yok. nasıl çıkacağım çok yakın ama göüzme geliyor . mecalim yok
Amiiiiin canım Allah razı olsun. Gününü bilince de insan daha heyecanlı oluyormuş yahuDaha mı iyi daha mı kötü bilemedim.
İnşallah rabbim şifa versin canım komşu felan da yok mu valla ben yakın olsam bakarım ❤ sen ilaçları da icmemissin ya ondan senin bu halsizligin
Hava güzel de olursa hava almış olur bebeklerBenimle gelsinler onlarada iyi gelir çıkarsam inşallah . yaşayacağım varmış bu hastalığı. en kısa zamanda toparlayacağım inşallah.
Hava güzel de olursa hava almış olur bebekler ❤ inşallah uzun sürmez bu halin
İnşallah rabbim şifa versin canım komşu felan da yok mu valla ben yakın olsam bakarım ❤ sen ilaçları da icmemissin ya ondan senin bu halsizligin
Temizlik sevmese de yemek yapmayı seviyormuş daha ne olsun. Tam şu anda sana yazarken kasılıyorum. Akşamdan beri kaçıncıgerçekten baya yoğun kasıldım akşamdan beriyoruldugumun farkında Allah'tan buna da şükür gerçekten kızımı doyurdu ya oda yeter bana sever Allah'tan yemek yapmayı ❤
ay inşallah şimdi vitaminleri içecem birde Parol içecem yatacam artık tertemiz❤bu bile dinlendiriyor insanı temiz odada yatmak mış gibi deterjan kokuyor oda
kansızlık bu durumlarda çok büyük etken canım Allah'ım gönlünün muradını versin sabah dinç uyanirsin inşallah hayırlı geceler olsundeğişik bir ruh Halim var. Estağfurullah sanki herşeyin sonu gelmiş. yemek yiyemiyorum, depresyona girdim iki günde. ne oldu bana halbuki ne güzel gidiyordu herşey yolundaydı. daha On gün önce bebeğimin güzel haberleriyle bayram ettim. nasıl birden çöktüm
aynen bende akşamdan beri baya kasıldım anne uzan artık diyor oğlum duş alıp yatacam inşallah sabaha dinç kalkarızTemizlik sevmese de yemek yapmayı seviyormuş daha ne olsun. Tam şu anda sana yazarken kasılıyorum. Akşamdan beri kaçıncıbedenlerimiz diyor ki dinlenin artık Gece hepimiz için mübarek olsun
Herkese günaydınlar hayırlı haftalar. Seçimler vatanımız için şehrimiz için hepimiz için hayırlı olur inşallah.Akşama doğru konrtolümüz var. Rabbim sağlıklı mutlu haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallah..Amin
günaydın herkese. hayırlı güzel bir hafta olsun inşallah. Kontrolü olanlar güzel haberler alsınlar. Ben cuma günkü kontrolden sonra çok kötü olmuştum ama haftasonunu eşimle birlikte geçirmek beni rahatlattı biraz. Kızıma güvenmeye karar verdim inşallah büyüyecek güçlenecek. Ayrıca daha çok yemek yemeye ve dinlenemeye başladım, suyu da epey arttırdım. Ben kilo alacağım ama olsun varsın belki bir faydası dokunur gerisi mühim değil. Alınan kilolar verilir....
Bir de bu hafta artık kıyafetlerini yıkayacağım minnoşumun hazır olsunlar da içim rahat etsin. Hatta belki hastane çantamı bile yaparım.
amin ❤❤❤Hadi insallah saglicakla gelsin bebislerrrr
Herkese günaydınlar hayırlı haftalar. Seçimler vatanımız için şehrimiz için hepimiz için hayırlı olur inşallah.Akşama doğru konrtolümüz var. Rabbim sağlıklı mutlu haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallah..Amin
günaydın herkese. hayırlı güzel bir hafta olsun inşallah. Kontrolü olanlar güzel haberler alsınlar. Ben cuma günkü kontrolden sonra çok kötü olmuştum ama haftasonunu eşimle birlikte geçirmek beni rahatlattı biraz. Kızıma güvenmeye karar verdim inşallah büyüyecek güçlenecek. Ayrıca daha çok yemek yemeye ve dinlenemeye başladım, suyu da epey arttırdım. Ben kilo alacağım ama olsun varsın belki bir faydası dokunur gerisi mühim değil. Alınan kilolar verilir....
Bir de bu hafta artık kıyafetlerini yıkayacağım minnoşumun hazır olsunlar da içim rahat etsin. Hatta belki hastane çantamı bile yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?