bu halimlé bana diyor ya ,ben evdeyim diyemi temizlik yapıyorsun yapma..ben yokken yap.
evi süpürdüm her işi yaptım bu halde
ne yapayım alıştım o haline. dua ediyorum Allahım kalbini çevir bana suhuletle yaklaşmayı konuşmayı kalbine dokunmayı nasip et. yoksa kavga gürültü başka elime ne geçecek

inşallah annesi gelsin zamanında. bende yoruldum iki günde mahvoldum. yarın sağlık ocağına gideyim. km sonucumu alayım bi baksınlar bana. durumâ göre kendi doktoruma gideyim. eşimin işleri yoğun..çoluk çocuğa bakacak birileri yok. nasıl çıkacağım çok yakın ama göüzme geliyor . mecalim yok

gerçekten baya yoğun kasıldım akşamdan beri yoruldugumun farkında Allah'tan buna da şükür gerçekten kızımı doyurdu ya oda yeter bana sever Allah'tan yemek yapmayı
sabaha dinç uyanırsın umarım
ay inşallah şimdi vitaminleri içecem birde Parol içecem yatacam artık tertemizbu bile dinlendiriyor insanı temiz odada yatmak mış gibi deterjan kokuyor oda

İnşallah rabbim şifa versin canım komşu felan da yok mu valla ben yakın olsam bakarım sen ilaçları da icmemissin ya ondan senin bu halsizligin

Amiiiiin canım Allah razı olsun. Gününü bilince de insan daha heyecanlı oluyormuş yahu Daha mı iyi daha mı kötü bilemedim.

saha iyi
ona göre herseyin hazır olacak
olumlu tarafından bak.
bu doğumun bambaşka bebeğin bambaşka heyecanlar yaşatacak sana...

Zahmetsiz rahmet olmaz'ın en yaşanılır hali doğum... inşallah o gece uykular heyecandan kaçacak sabahına bir kızçe gelecek yuvanıza, 9 ay yolunu beklediğiniz minik yolcu

İnşallah rabbim şifa versin canım komşu felan da yok mu valla ben yakın olsam bakarım ❤ sen ilaçları da icmemissin ya ondan senin bu halsizligin

Benimle gelsinler onlarada iyi gelir çıkarsam inşallah . yaşayacağım varmış bu hastalığı. en kısa zamanda toparlayacağım inşallah.

Hava güzel de olursa hava almış olur bebekler ❤ inşallah uzun sürmez bu halin

değişik bir ruh Halim var. Estağfurullah sanki herşeyin sonu gelmiş. yemek yiyemiyorum, depresyona girdim iki günde. ne oldu bana halbuki ne güzel gidiyordu herşey yolundaydı. daha On gün önce bebeğimin güzel haberleriyle bayram ettim. nasıl birden çöktüm

İnşallah rabbim şifa versin canım komşu felan da yok mu valla ben yakın olsam bakarım ❤ sen ilaçları da icmemissin ya ondan senin bu halsizligin

sağolasın canım benim eminim bakarsın :)
. kimseden yardım istemek istemiyorum . çok mecbur kalmadıkça. kayınvalidem çok yakın asm ye belki oraya bırakırım.

RABBİM maddi manevi bütün hallerimize merhamet et. yardım et bizi bize bırakma..senden ayırma. .dua ettirmeyi dile bizi kapına kul kabul eyle , şifalar istiyoruz yardım istiyoruz. dua bekliyorum kızlar. sabaha tütsüde yapayım inşallah. 49 nas Felak 11 ihlas fatiha âyetelkürsi.
çörekotu
üzerlik tohumu
adaçayı
defne yaprağı
biveriye

hepsinden birer tutam.
okuyorum önce. sonra bir tavanın içinde yanana kadar kısım ateşte yakıyorum.
nazara depresyona, vesveseye birebir. sizlere yazdım belki yapmak istersiniz. şifalar olsun.

karapisso canım belki de biraz rahatlamak gerekiyor artık. Sürekli derli toplu düzenli olmak işin özeti mükemmel olmak imkansız. Ben de istiyorum bütün bunlari ama yapamadığım anlar öyle çok ki... Bu kez de kendimi yiyip bitiriyorum neden olmuyor diye. Bir şey değil ruhsal hastalıklar baş gösterecek bu gidişle. Halbuki çocuklarımın evi temiz bir anneden çok ruhsal anlamda rahat mutlu engin bir anneye ihtiyaçları var. Nacizane fikrim

Çocuklarınla gitmen tek çözüm olmanın yanında ayrıca çok da iyi bir fikir. Hava almış olur kuzucuklar.

İnşallah bu ayı uğurlarken gözlerimin içine gülerek el sallarım. Rabbim mahcup etmesin boynumuzu büktürmesin. Dualaşalım bol bol.

Temizlik sevmese de yemek yapmayı seviyormuş daha ne olsun. Tam şu anda sana yazarken kasılıyorum. Akşamdan beri kaçıncı bedenlerimiz diyor ki dinlenin artık Gece hepimiz için mübarek olsun

kansızlık bu durumlarda çok büyük etken canım Allah'ım gönlünün muradını versin sabah dinç uyanirsin inşallah hayırlı geceler olsun
Temizlik sevmese de yemek yapmayı seviyormuş daha ne olsun. Tam şu anda sana yazarken kasılıyorum. Akşamdan beri kaçıncı bedenlerimiz diyor ki dinlenin artık Gece hepimiz için mübarek olsun
aynen bende akşamdan beri baya kasıldım anne uzan artık diyor oğlum duş alıp yatacam inşallah sabaha dinç kalkarız
Hayırlı geceler canım sanada

günaydın herkese. hayırlı güzel bir hafta olsun inşallah. Kontrolü olanlar güzel haberler alsınlar. Ben cuma günkü kontrolden sonra çok kötü olmuştum ama haftasonunu eşimle birlikte geçirmek beni rahatlattı biraz. Kızıma güvenmeye karar verdim inşallah büyüyecek güçlenecek. Ayrıca daha çok yemek yemeye ve dinlenemeye başladım, suyu da epey arttırdım. Ben kilo alacağım ama olsun varsın belki bir faydası dokunur gerisi mühim değil. Alınan kilolar verilir....
Bir de bu hafta artık kıyafetlerini yıkayacağım minnoşumun hazır olsunlar da içim rahat etsin. Hatta belki hastane çantamı bile yaparım.

amin amin. inşallah güle hebelrlerle gelirsin canım.

kararın çok güzel. bu şekilde devam edersen stresten uzak olduğun için zaten bebeğin faydalanacaktır. kolay gelsin hazırlıklarını tamamlarsın sağlıkla inşallah. bende çantamı ve kendi hazırlıklarımı tamamlamadım daha

Günaydın canım. Amin. İnşallah güzel haberler getirirsin bize.

Günaydın canım. İlk şoku üzüntüyü atlatınca insan daha güzel ve olumlu düşünmeye başlıyor. İnşallah her şey ikiniz için de iyi olur. Sen elinden geleni yaptıktan sonra için rahat olsun annesi. Takdir Allah'a ait. Hastane çantanı hazırlayabilirsin bence erken sayılmaz. Sakin kafayla daha doğru kararlar verirsin hem hazırlarken. Hem de zaman çabuk geçer ve haftaya minnoşundan çok güzel haberler alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…