Ahhh ahhh kanayan yarama bastın. Ben de hamileliğim boyunca annem kayınvalidem ne kadar dur yapma etme dese de duramadım. Tutamıyorum kendimi iyiyken hemen işe koşuyorum sonra yorgun düşünce yatmak zorunda kalıyorum. Sabah iyiydim sonra bir mide ağrısı başladı hala hafif hafif ağrıyor. Dün mevlütte koşturdum sonra soğukta dışarı çıkınca yine üşüttüm sanırım. Kayınvalideme geçtim kalktım kek yaptım çay koydum. Otur diyor bana ama oturamıyorum işte:)

bende tahammül edebilmeyiçok isterdim.

kendime kızıyorum elime ne geçiyor sanki.

pastanede tahinli çörek varya çok beziyor tadı. kesinlikle tavsiye ederim. hafif leziz doyurucu 🖒

ahhh işte canım istemediği halde zorla çoluk çocuk için yapıyorum. sende az otur

hadi ben mecburum sana ne oliiiii
tez canlılık böyle bişey işte. zor tarafı hastalıkta kıymetimizi bilmiyoruz.
2.doğumumda doktor yat dedi..ben 2.gün eve geldim ne mümkün yatmak.. çok sürmedi ağrı sizi sancı derken acillik oldum. benim yaptığımı yapma. Bakanın varsa yat uzan dinlen. bende kimseler yok bacım herşey bana bakıyor.

dün midem ağrıyordu bugün bulanıyor.
zor tutuyorum kendimi

İyi geceler kızlar ölüyorum resmen bugün yatak odami temizledim duvarları sildim cam kapı yerler dolapları her yerini hallettim alan o kadar dar ki ittire kaktira anca hallettim oda yordu beni bacaklarım ağrıyor bugün de ilaç icmem gerekecek sanırsam yoksa agliciim yine

Temizlik diye diye kendini yiyip bitiren bir anne daha . Kuzum ne istedin bu kadar kendinden. Duvar silmek nedir ama helal olsun bunların hepsini yapabilmek büyük bir emek ister. Ben de yapıyorum bir şeyler ama inan bu kadarına yetecek kadar ne enerji var ne de göz

An itibariyle diyosun ya yoksa korku bende de var doktor tarih vermedi ya az ondan bir rahatlık var bende

Allah izin verirse bir aydan az kaldı ya bir de Nisan içinde olacağı için doğumum ondan öyle dedim bazen şaka gibi geliyor ya neyse. Sanki hiç doğum yapmayacağım hep böyle kalacağım gibi hissediyorum

al bi deli daha
yağ yap sonra ağlicam de.
şaka bir yana neden hepsini aynı gün yaptın ya. kendini yıprattın

Sırtımdan vuruldum çünkü eşim yardım edecekti güya etmedi aylardır onu bekliyorum baktım hayır yok gel şunları çek ben yapayım dedim sadece kenara bazayi topladi saolsun gerisini yaptım öğleden sonra başladım saat 11 de bitti dinlenen dinlene yaptım .şimdi de yüzüme bakiyor ne yapcam nasılım kestiremiyor onu kestirmeye çalışıyor akşam yemek felan hazırlamış ama işte ben yorulduktan sonra kaç yazar dedim .

Allah izin verirse bir aydan az kaldı ya bir de Nisan içinde olacağı için doğumum ondan öyle dedim bazen şaka gibi geliyor ya neyse. Sanki hiç doğum yapmayacağım hep böyle kalacağım gibi hissediyorum
O arada bende de oluyor sanki dogurmayacak gibi ama bı şekilde çıkacak bizim bülücler

al bi deli daha
yağ yap sonra ağlicam de.
şaka bir yana neden hepsini aynı gün yaptın ya. kendini yıprattın
Oda dar olunca çekilecek eşyaları eşim çeksin bari diye kalkıştım canım sonra cagirdigimda duymadı felan bende sinirlendim giriştim işe insan ne ederse kendi kendine ediyor haggat

Kızlar an itibariyle Nisan ayına ayak bastık Zaman daralıyor resmen. Allah'ım ne verirsen hayırlısını ver

Ann itibariyle geri sayım başlasın.

Annesi sağlıkla gelsin güzel kızımız

anasının güzel kollarına huzurlu yuvanıza neşe bereket huzur getirsinn...

Demi ama. haklısın canım benim.
bende akşam düşünüyordum , hafta sayım teke indi. sanki daha erken gelecek kızımız. kasılmalar akşamdan beri çok fazla. ama doğuracak halim yok

Kimi erkek sıkılıyor öyle temizlik vs deyince. Ben de sadece ufak yardımlar alabiliyorum gerisi senin gibi bana kalıyor. Bunu bulamayan da var deyip şükrediyorum ne yapayım eşinin hakkını yeme ayrıca ne güzel yemek hazırlamış bu da senin yorulduğunu gördüğünü gösterir değil mi ? Ayrıca hamilesin kuzum sen dört dörtlük temiz olmayıversin ya da ikiye böl temizliği yazık değil mi miniğine. Hem de bu kadar az zaman kalmışken.

Ann itibariyle geri sayım başlasın.

Annesi sağlıkla gelsin güzel kızımız

anasının güzel kollarına huzurlu yuvanıza neşe bereket huzur getirsinn...
Amiiiiin canım Allah razı olsun. Gününü bilince de insan daha heyecanlı oluyormuş yahu Daha mı iyi daha mı kötü bilemedim.

Demi ama. haklısın canım benim.
bende akşam düşünüyordum , hafta sayım teke indi. sanki daha erken gelecek kızımız. kasılmalar akşamdan beri çok fazla. ama doğuracak halim yok
Ben de onu diyecektim. Akşamdan beri öyle çok kasıldım ki... Neyse ki düzensizler ama can acıtıyor artık. Karnım yamuluyor birden. İnşallah bu kadarla kalır en az iki hafta daha içeride tutmalıyım hanım kızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…