1 kerede halletmis olacaksiniz insallah :)

Bende bi gorseydim keseyi.
En arkada ben varim sanirim
Bende simdi muane oldum karindan gorunmedi.idrarda pozitifti.kan verdim bakalm hayirlisi.kese ne zaman gorunurdu.bu ikinci cocugum olacak insallh ama unuttum sanki.

Kizimdada surekli k.k giriyodum aralik 2016 anneleri grubumuz vardi.arkadaslarla cok bilgi alisverisi yaptik.bana cok yardim oldu.bu grubumuzda oyle olcak.herkes bilgisini paslasip bilmeyenlere isik olur.herkes evladina sag salim kavusur insallh mutlu hamisli gunler kizlar

Bende simdi muane oldum karindan gorunmedi.idrarda pozitifti.kan verdim bakalm hayirlisi.kese ne zaman gorunurdu.bu ikinci cocugum olacak insallh ama unuttum sanki.
Hcg 2000leri geçmesi lazım kesenin net görünmesi için

Kizimda cok rahat bi hamilelik gecirdim.bunda sanki koku hassasiyeti basladi gibi.erkek mi yoksa :)) sizle bulanti varmi kizlar

Kizimda cok rahat bi hamilelik gecirdim.bunda sanki koku hassasiyeti basladi gibi.erkek mi yoksa :)) sizle bulanti varmi kizlar
Merhaba , erkekte değişiyor mu ki ? yoksa kızınızda yaşamadığınız için tahmin mi ediyorsunuz :) Benimde bulanıyor

Evet gerçekten burası çok iyi oluyor bilgi alışverişi için :)

Heee yok canım hani yaşayan var mı diye merak ettim. yanlış yazdıysam kusura bakma ne olur :) Bunun haricinde başka her şeyden korkuyorum ama Hep bir şey olacak korkusu var canım.
Dün benimde baya bel bacak karın ağrım olmuştu bugunde midemde yanma ve bulantı var bitkin hissediyorum bide kendimi.

Kizim aralikda sogmustu ve o kış cok soguk gecmisti.allahim bida cocugum olrsa ya sonbaharda ya ilkbaharda dogar insallh demistim.allhm gonlume gore verecek insallh tahmini tarih mayis.tam mevsimi bnce

Aci pek zarar vermez ya ben ilkkinde yerdim hep ama eşki fazla yemeseniz iyi olur kani sivilastirir die biliyom.dogumdan sonra gaz yapar derdiyle yiyemicez zaten ne bulursaniz yiyin kizlar

Merhaba , erkekte değişiyor mu ki ? yoksa kızınızda yaşamadığınız için tahmin mi ediyorsunuz :) Benimde bulanıyor
Sadece tahmin ediyorum.kizimda bilmesem hamile oldugumu hamile degilim derdim.hic bi belirti yoktu.ama bunda midem bulaniyo sanki o yuzden erkek mi ki diye dusundum

Kızlar, doktorla sabahtan konuştum, öğlen 12'de gel bakalım dedi, gittim her şey yolunda gözüküyor rahat ol, ikincil belirtilere takılma dedi. Ama ben hala, henüz dün gitti göğüs hassasiyetim bundan sonra mı kötü durum yansıyacak acaba diye düşünmeden edemiyorum.

Bugün 5+2'ydim, kese boyutunu da ölçtü 8.2 mm, gayet olması gerektiği gibi dedi. Normalde randevum tam 6. haftadaydı, 18 Eylül'de, onu da 20 Eylül'de gel daha zaman geçsin öyle bakalım dedi.

Güzel mesajlarınız, destekleriniz için teşekkür ederim. Hala kendime gelemedim, bu ani belirti gitmesine rağmen hala güzel ilerler mi korkum ne zaman geçer bilmiyorum ama umarım her şey yolundadır ve yolunda da devam edecektir. Tekrar sağolun

Gözün aydın canım bak doktorunda çok güzel şeyler söylemiş, artık içini rahat tut. Güzel düşün çok şükür her şey iyi. Hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alacağız. Şu an ki duygu yoğunluğun endişen hormonlarından kaynaklanıyor, bunu kendine tekrar et ve stres yapmamaya çalış canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…