- 28 Temmuz 2008
- 7.750
- 4.857
- 773
Umarım benim de öyle olur, çok korkuyorumBenimde geçen gün birden kesildi canım o kadar sıktığım halde hiç acı yoktu sonra geri geldi ağlayıp üzme kendini arada belirtiler gidip gelir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım benim de öyle olur, çok korkuyorumBenimde geçen gün birden kesildi canım o kadar sıktığım halde hiç acı yoktu sonra geri geldi ağlayıp üzme kendini arada belirtiler gidip gelir
Günaydın arkadaşlar doktora gidiyorum dua edin güzel geçsin inşallah
Canım doktoruna git yada telefonla danış. ama korkma bu belirtiler hamilelik sonun kadar kalmıyor zaten.Acıdan ne göğüslerin yanlarına ne de göğüs uçlarına dokunamıyordum. Bu akşam çat kesildi hiçbir şey yok, kafayı oynattım. Bu normal mi lütfen normal olsun. 10. Haftaya kadar belirtilerin kaybolması kötüye işaret diye okumuştum
Günaydın canım güzel haberlerle gel. Kese için mi ?Günaydın arkadaşlar doktora gidiyorum dua edin güzel geçsin inşallah
aynı tarihlerdeymiş randevularımız. bugün bir acile git canım eğer için rahat etmeyecekse. karnını tuta tuta aa çok sancım var falan de hemen alır bakarlar ultrason ile için rahat eder senin de :) yalnız bütün kalpazanlıklar da bendeymiş he yazıyorum böyle bunları sonra da utanıyorumpazartesi kaçta canım randevun haberleşelim mutlaka seninleÇok tatlısın, çok sağol Hala hüngür hüngür ağlıyorum, sürekli göğüsleri kontrol ediyorum, berbat durumdayım. çok inandım bu sefer iyi gittiğine, ama o kadar ani kesildi ki belirtiler, birden kesilen özellikle bu kadar erken dönemde kesilen belirtileri hiç hayra yormuyorlar. Dün rüya bile görmedim, buna bile üzüldüm. Sağ tarafımda kaburga kemiğin altında sancılar kramplar bundan önce düşüklerde hep oradaydı. Dün öğlen başladı gene dedim hayır ne olur bu sefer gelme gene mi kötü olacak, akşam da göğüs hassasiyeti gitti, o kadar yoruldum ki bu üzüntü çaresizlik durumundan, gene teselli umut peşindeymişim gibi. Neyse sizleri de seni de germek üzmek istemem, hassas dönemdesiniz siz de, 18Eylül'de randevum var, her şey belli olacak :/
Bence bugün git doktoruna çok ağrım var de. Olacak olana elimizden birşey gelmez bende çok yıpratıyorum bazen kendimi ama işte insan korkuyor. Şahsen birgün yaşadığımı diğer gün yaşamıyorum sürekli değişiyor birgün midem bulanıyor birgün bulanmıyor kasığım ağrıyor falan. Şuan mesela sağ alt kasığım acıyor biraz sert oturup kalkıyorum heralde yatıp dinlenicem. Üzme lütfen kendini Allahın yazdığından ötesine gücümüz yetmez. Ki bebeğin iyi bence annesiBaşlamayan belirtiye üzülme canım, aniden kesildiği için ben üzgünüm. 18 Eylül'de kontrolüm
evet kuzu büyük bir devlet hastanesi ise ultrason vardır kesinKızlar acil dediğiniz devletin acili mi orda ultrason var mı ki?
Canım istanbulda yaşıyorum eğitim araştırma hastanesinde çalışıyorum acilin kapısından girilmiyor polikliniğe sorayım olmazsa belki kontrol ederler. Sağ alt kasığım acıyor arada sonra bacağıma vuruyorevet kuzu büyük bir devlet hastanesi ise ultrason vardır kesin
Bende bi gorseydim keseyi.
En arkada ben varim sanirim
Canım istanbulda yaşıyorum eğitim araştırma hastanesinde çalışıyorum acilin kapısından girilmiyor polikliniğe sorayım olmazsa belki kontrol ederler. Sağ alt kasığım acıyor arada sonra bacağıma vuruyor
siz de mi beylikduzunde oturuyorzunuz ? ben hem ozele hem devlete gitmeye karar verdim . devlet hastanesi olarak mimarsinana cok buyuk bir hastane yaptilar 26 sinda oraya gidecegimben de daha görmedim 5+6 dayım doktor karından erken dedi alttan bakmadı
Ben beylikdüzü devlet hastenesine gittim canım acil ultrasona
Sali gunu cagirdi beni bakalim gorunecek miben de daha görmedim 5+6 dayım doktor karından erken dedi alttan bakmadı
Beylikdüzün de oturan bir arkadaşımız daha çıktı. :)ben de daha görmedim 5+6 dayım doktor karından erken dedi alttan bakmadı
Mimaroba'da oturuyorum ben. miyom durumum var cerrahpaşada kontrollerine gidiyorum. Arada cerrahpaşaya da giderim herhalde. Özel hastane olarak karar verdiniz mi? Biz bakıyoruz ama bir türlü emin olamıyoruz. Esenyurt Reyap'a karar verdik en son. Orada hemşire bir arkadaşım var doktor önerisinde de bulundu ayrıca orada daha önce doğum yapan arkadaşım çok memnunmuş. Tek aklımıza takılan şey size komik gelebilir ama çocuğun doğum yeri esenyurt olacak buna takmış durumdayız eşimlesiz de mi beylikduzunde oturuyorzunuz ? ben hem ozele hem devlete gitmeye karar verdim . devlet hastanesi olarak mimarsinana cok buyuk bir hastane yaptilar 26 sinda oraya gidecegim
canım sen hangi hastaneye karar verdin?Beylikdüzün de oturan bir arkadaşımız daha çıktı. :)
aaa ben de reyaba karar vermistim . nereida hanima iyi seyler yazilmisti forumaMimaroba'da oturuyorum ben. miyom durumum var cerrahpaşada kontrollerine gidiyorum. Arada cerrahpaşaya da giderim herhalde. Özel hastane olarak karar verdiniz mi? Biz bakıyoruz ama bir türlü emin olamıyoruz. Esenyurt Reyap'a karar verdik en son. Orada hemşire bir arkadaşım var doktor önerisinde de bulundu ayrıca orada daha önce doğum yapan arkadaşım çok memnunmuş. Tek aklımıza takılan şey size komik gelebilir ama çocuğun doğum yeri esenyurt olacak buna takmış durumdayız eşimle