Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar kontrolden çıktım şimdi. Gayet iyiymiş bebişim 2100 gr olmuş boyu 47 cm doğum pozisyonunda ben yine ters dönmüştür diyordum ama dönmemiş. Yalnız idrar testi yaptırmıştım onda lökosit çıktı tekrar idrar kültürü istedi benden inşallah temiz çıkar. Kanım düşük onun için de kan serumu ve b12 iğnesi verdi doğumda bana kanın lazım olacak dedi. :)
Kızlar gözleriniz aydın.Rabbim hepimize doktordan mutlu huzurlu dönmeyi, bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..Kızlar geldim kontrolden 1551 gram olmuş oğlum sorun yok çok şükür nst de çekildi o da temiz çıktı ❤ Allah razı olsun hepinizden iyi dilekleriniz için ❤ ameliyat tarihi için de 37. Haftada belirleriz bir sorun çıkmazsa dedi nasip kısmet inşallah![]()
kuzum bebek hasta olmazsa inşallah kucağımıza gelirse mamayagerek kalmaz diye düşünüyorum. eme eme sütü indirecek kuvvetli çekişiyle. .hiç mama kullanmadım bilgim yok maalesef.Hayırlı akşamlar mayıs anneleriMama ve bez konusunda ne düşünüyorsunuz? Beze prima premiumla başlamayı düşünüyorum ama mamayla ilgili bir düşüncem yok. Sütümüz gelene kadar miniklerimizin sarılık olmaması için en uygun ne alabiliriz acaba? Hipp evolvia bebelac milupa...
![]()
Canım B12 ignesimi olacaksın, serum olarak bilemiyorum ama iğnesi yan etki yapmıştı arkadaşa hastanelik oldu iki ay önce. Görünce yazayım dedim.Bunları yeni öğreniyorum demek doğum sonrası için bile bu kadar fark ediyor. Bugün bir tıp merkezine gittim serum taktırmak için ilk dozu bir hastanede yaptırın ne olur ne olmaz dediler sıkıntılı bir şey mi acaba diye düşündüm. Yarın annemi alıp bir hastanede yaptırıcam inşallah. Ben oldum olası zayıftım güçsüz değilimdir aslında ama genel bir halsizlik hali olurdu arada belki de kanım düşük olduğu içindi hamileliğe kadar dikkat etmedim açıkçası. Tam ev işlerini yapmaya başladığımda almam iyi olacak o zaman![]()
Hayırlı akşamlar mayıs anneleriMama ve bez konusunda ne düşünüyorsunuz? Beze prima premiumla başlamayı düşünüyorum ama mamayla ilgili bir düşüncem yok. Sütümüz gelene kadar miniklerimizin sarılık olmaması için en uygun ne alabiliriz acaba? Hipp evolvia bebelac milupa...
![]()
Hayırlı akşamlar mayıs anneleriMama ve bez konusunda ne düşünüyorsunuz? Beze prima premiumla başlamayı düşünüyorum ama mamayla ilgili bir düşüncem yok. Sütümüz gelene kadar miniklerimizin sarılık olmaması için en uygun ne alabiliriz acaba? Hipp evolvia bebelac milupa...
![]()
Canım ben kontrollere hep sabah gittiğim için nst de sancı çıkmıyor. Benim kasilmalarim akşama doğru başlıyor genellikle ve akşam daha çok oluyor. Günü gününü tutmuyor. Ben de bazen senin gibi acaba doktorun verdiği tarihi tarihi bile göremeyecek miyim diyorum. Onun haricinde kasık batmalari özellikle ilk gebeliğimde çok sık yaşadığım bir durumdu son haftalarda. Hatta 36dan sonra kontrollere öyle zor gidip geliyordum ki dönüşte doğum başladı sanıyordum bilmediğim için doğum sancısınıKızlar 34+4 um, geçen hafta 33+5 te nst de kasilmalarim çıkmıştı, bu haftada kasılması olan oldumu aranızda, ben artık ayakta duramıyorum pek, iş güç yapıyorsunuz ya, ben ev supuremem şuan kasiklarima iğneler batiyo bacaklarima doğru yayılıyor, belim ağrıyor vs.
Bugün emzirme sütyeni ve lohusa iç çamaşırı alayım dedim yarım saat ayakta durdum en fazla, bir saat oturdum AVM de çünkü sancidan yürüyemez durumdaydim. Son günlerde ağrı kasılmalar daha da arttı. Nst de doğum kasilmalariniz artık başlamış deyince hemşire, çok şaşırdım, tabi düzensiz bu kasılmalar,ama 40 i beklemeyecek mı acaba bebek diye düşünmeye başladım. Lohusa geceliği vs kendi malzemelerini yıkıyorum, utuliycem gece, yarına hastane valizimi hazirliycaz annemle, nolur nolmaz diye.
Ayakta durmak eziyet arada bicak saplanir gibi oluyo gidiyo, karnım da çok büyüdü son 4 günde bariz bir büyüme oldu,inanamadim aynada:)
Yani tecrübeli olanlar bilgi verirse sevinirim:)
Ya da benimle yakın olan arkadaşlar sizde de nst oldumu kasılmalar başladı mı ,benim gibi misiniz,yoksa daha mı rahatsiniz:)
Kontrolü olan arkadaşlar güzel haberler almanıza sevindim, inş hepimiz daha güzel haberlerle doktordan çıkarız:)
inşallah canımHayırlı gidip hayırlı dönersin inşallah canım. Az kalmış senin de. Grubumuzun hafta olarak en büyük annesi sensin![]()
Kızlar 34+4 um, geçen hafta 33+5 te nst de kasilmalarim çıkmıştı, bu haftada kasılması olan oldumu aranızda, ben artık ayakta duramıyorum pek, iş güç yapıyorsunuz ya, ben ev supuremem şuan kasiklarima iğneler batiyo bacaklarima doğru yayılıyor, belim ağrıyor vs.
Bugün emzirme sütyeni ve lohusa iç çamaşırı alayım dedim yarım saat ayakta durdum en fazla, bir saat oturdum AVM de çünkü sancidan yürüyemez durumdaydim. Son günlerde ağrı kasılmalar daha da arttı. Nst de doğum kasilmalariniz artık başlamış deyince hemşire, çok şaşırdım, tabi düzensiz bu kasılmalar,ama 40 i beklemeyecek mı acaba bebek diye düşünmeye başladım. Lohusa geceliği vs kendi malzemelerini yıkıyorum, utuliycem gece, yarına hastane valizimi hazirliycaz annemle, nolur nolmaz diye.
Ayakta durmak eziyet arada bicak saplanir gibi oluyo gidiyo, karnım da çok büyüdü son 4 günde bariz bir büyüme oldu,inanamadim aynada:)
Yani tecrübeli olanlar bilgi verirse sevinirim:)
Ya da benimle yakın olan arkadaşlar sizde de nst oldumu kasılmalar başladı mı ,benim gibi misiniz,yoksa daha mı rahatsiniz:)
Kontrolü olan arkadaşlar güzel haberler almanıza sevindim, inş hepimiz daha güzel haberlerle doktordan çıkarız:)
Amin canım sağolasın inşallah .Kızlar gözleriniz aydın.Rabbim hepimize doktordan mutlu huzurlu dönmeyi, bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
Hem b12 iğnesi hem de demir serumu olacağım ama korktum şimdi bir sıkıntı çıkar mı diye. Nasıl bir yan etkisi oldu arkadaşına ignenin?Canım B12 ignesimi olacaksın, serum olarak bilemiyorum ama iğnesi yan etki yapmıştı arkadaşa hastanelik oldu iki ay önce. Görünce yazayım dedim.
Canım ben kontrollere hep sabah gittiğim için nst de sancı çıkmıyor. Benim kasilmalarim akşama doğru başlıyor genellikle ve akşam daha çok oluyor. Günü gününü tutmuyor. Ben de bazen senin gibi acaba doktorun verdiği tarihi tarihi bile göremeyecek miyim diyorum. Onun haricinde kasık batmalari özellikle ilk gebeliğimde çok sık yaşadığım bir durumdu son haftalarda. Hatta 36dan sonra kontrollere öyle zor gidip geliyordum ki dönüşte doğum başladı sanıyordum bilmediğim için doğum sancısınıyürürken bir anda kilitlenip kalıyordum biraz bekleyince geçiyordu. Sen yine de temkinli ol tabiki. Ama çok da endişe etme .
![]()
Canım ben iki tane emzirme atleti bir tane emzirme sütyeni koydum ama yeterli gelmezse diye bir iki atlet ve sütyen daha koymayı düşünüyorum. Doğumdan sonra duruma bağlı olarak giyilir ya da giyilmez belki ama bence üşütme ihtimaline karşılık atlet giyilmeli. Terlersen bile terini çeker en azından. Lohusayken daha hassas oluyor insan bedeni büyük bir değişim yaşıyoruz çünkü daha dikkatli olmamız lazım.Sağol canım, demekki bende de normal bu durum:)
Kızlar emzirme sütyen ve atleti kaç tane götürmek lazım hastaneye, gecelikleri atletsiz giysek olurmu yatakta yatarken
Hem b12 iğnesi hem de demir serumu olacağım ama korktum şimdi bir sıkıntı çıkar mı diye. Nasıl bir yan etkisi oldu arkadaşına ignenin?
[/QUO
vücudu kabarıp kizarmis ve aşırı bir kaşıntı olmuş acillik oldum dedi, biseyler daha anlatmıştı da aklımda kalmadi, iğneyi veren doktorunu aramıştı size yan etki yapmış bazı insanlarda oluyo demiş doktoru, yani doktorun rahatlığı da çok saçma geldi bana. bana da eger düşük olursa hamilesin iğne değil de hap gibi olanlarından al riske atma diye uyarmıştı.o yuzden aklımda kaldi canım, sorarsın belki bir test yapilabiliyodur sende alerjik reaksiyona sebep oluyomu olmuyomu diye. Bazı ilaçlarda bilek içine falan yapılır ya onun gibi. İğneyi yapacak olan hemşire Dr vs bir danisirsin
Canım ben iki tane emzirme atleti bir tane emzirme sütyeni koydum ama yeterli gelmezse diye bir iki atlet ve sütyen daha koymayı düşünüyorum. Doğumdan sonra duruma bağlı olarak giyilir ya da giyilmez belki ama bence üşütme ihtimaline karşılık atlet giyilmeli. Terlersen bile terini çeker en azından. Lohusayken daha hassas oluyor insan bedeni büyük bir değişim yaşıyoruz çünkü daha dikkatli olmamız lazım.![]()
inşallah canım![]()
kasılmalar bende de oluyor canım nst de çıkmadı ama dediğin gibi bendekilerde düzensiz anlık girip geçiyor iyice ağırlaşmaya başladık uzun süre ayakta duramıyorm bacaklarım ve belime ağrı giriyor yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum