Selam kızlar joie litetrax4 bebek arabası aldım çok memnunum ama şu yanlardaki lastiği anlamadım neden var? Su Şişesi falan mı asmak için nedir anlamadım bilen varsa yazsın lütfen

Yok canım 🤭 sabaha karşı daldı ben de zombi gibi oradan oraya uzandım durdum sabah uyuyunca biraz da ben uyumuşum dinlendim çok şükür. Oğlumun uykusu çok düzenliydi aslında iki aydır nedense saatimiz şaşıyor sürekli. Beni doğum sonrası günler için hazırlıyor bunlar eminim artık :KK70: sen dinlenebildin mi ?

Hayırlı Günler bu arada herkese 💗💕

uyudum ama wcye o kadar sık kalkıyorumki, uykum sürekli bölünüyor ;)
iyi bari sabah uyudunuz.
kesinlikle doğuma hazırlık bu uykusuz geceler :D
Maşallah canım enerjine hayran kalıyorum te buralardan 💗💪 sana zaman bile yetmiyordur bunca meşgale için 😘

Allah razı olsun canım benim. valla evde zman geçmiyor,okuldan aile danışmanı gercek semineri. banada evden çıkmak için bahane oldu ne güzel :)
Enerjine hayranım canım maşallah çok yararlı yerlere harcıyorsun enerjinin darısı bizim gibi boş gezenlere inşallah 🤗

amin canım Allah razı olsun ❤😘

Amin canım valla zamanında asker yolu bekledim 15 ay bu kadar saymadım emin ol :KK70:kizimda da acil alınınca sezeryana farkına varmadim bu baya heyecanlı oluyor Allah'ım hakkımızda hayırlısıni versin inşallah 🤗

Estağfurullah kuzum . bende zamanında asker yolu bekledim en zoru oydu ya:D
bebek beklemek zevkli heyecanlı eşim nazdan bana kan kusturdu inan.
Ben alışmışım herhalde bu değerle yaşamaya :) Bakalım serumdan sonra nasıl olacağım.

o zamansenin değer seyrin bu şekilde , benimde en fazla 13 olmuştur emin değilim. türk kadınları çok yüksek değerlere sahip değil zaten. maalesef

kızlarrr nasılsınız bugün kontrolü olanlar güzel haberlerle gelir inş. :dua: günler azaldıkça heyecan ve korku artmaya başlıyor yarın 35+0 kontrolümüz var sizlerde durumlar nasıl
inşallah güzel geçer annesi. korkma inşallah şimdiye kadar güzellikle sağlıkla taşıdık sağ salim kucağımızada alırız inşallah. bende durumlar seyrinde güzel sağlıklı şükürler olsn..darısı isteyenere inşallah.

Kızlar kontrolden çıktım şimdi. Gayet iyiymiş bebişim 2100 gr olmuş boyu 47 cm doğum pozisyonunda ben yine ters dönmüştür diyordum ama dönmemiş. Yalnız idrar testi yaptırmıştım onda lökosit çıktı tekrar idrar kültürü istedi benden inşallah temiz çıkar. Kanım düşük onun için de kan serumu ve b12 iğnesi verdi doğumda bana kanın lazım olacak dedi. :)
Ilk doğumdan bir müddet sonra baya sıkıntı yaşadım, meğerse hem kanım hemde depolarım bitik durumdaymış. B12 hele eksilerde :( hemen ilaca başladım kan değerlerim biraz toparladı ama B12 değişmeyince iğne verdi ve maşallah Süper kendime getirdi beni 💪 o zamandan beri 5-6 ayda 1 detaylı kan tahlili yaptırırım. Zayıf olmama rağmen aşırı sağlıklıyım 🤲
Çok eminim ki sende güçlenip kuvvetleneceksin ilaçların sayesinde 👍
akıllıca aslında. toptan almak için istanbulda nereler var bilgim yok olsa çoluk çocuk için mantıklı. artık 3.gelince bizde eşim alır diye ümit ediyorum. bide komşumuz aldı çok elektrik Faturası geliyor ve kıyafetler çekiyor dedi. R rkndmt senin kıyafetler küçüldü mü fatura kabardımı :KK66:
Çamaşır alınca zaten en az 5-6 tane alıyorum, toptancidan daha ekonomik oluyor.
Arkadaşım da söyledi aynı olumsuzlukları. Bazı kıyafetler küçüldü, bir kaç yıllık olanlar iyice inceldi hatta yırtılmalar oldu dedi. Fatura tabiki arttı. Sonuçta eve yeni bir makine girdi, o da normal.

kızlarrr nasılsınız bugün kontrolü olanlar güzel haberlerle gelir inş. :dua: günler azaldıkça heyecan ve korku artmaya başlıyor yarın 35+0 kontrolümüz var sizlerde durumlar nasıl
Maşallah maşallah sen baya yaklaştım sonuca. Hayırlısıyla gelsin. Güzel haberler verirsin inşallah bize 😘 bizde durum stabil. Burnum hala tıkalı ne yapsam boş..müdahale etmeme kararı aldım :KK51:

inşallah güzel geçer annesi. korkma inşallah şimdiye kadar güzellikle sağlıkla taşıdık sağ salim kucağımızada alırız inşallah. bende durumlar seyrinde güzel sağlıklı şükürler olsn..darısı isteyenere inşallah.
inşallah canım kesinlikle canım allah isteyen herkese nasip etsin :dua:

Ha bak 2.elektrik süpürgesi diyecektim ;)

ya işte ben bu kışı nasıl atlattım Allah biliyor. hangi modeli kaç liraya aldınız bana link yolalrmısın tatlım ?

bakarsın bizé vesile okursun şimşek hızıyla alırız bizde , yaz geldi yaz aylarında minik balkonumda kurutuyorum. ama kışın hol'de çamaşır selesi hep asılı oluyor.zor iş bizimki. çok ama çok dua ediyorum Rabbim hazinesinden lutfeylesin geniş büyük iyi konu komşumun olacağı bir ev alayım. evim küçük ama çevrem çok rahat parkı bahçesi arkadaş olarak çok kısmetliyim ;)

gerçi bana diyorlar nereye gitsen çevre edinirsin ama öyle kolay olmuyor. bi ara eskişehiré taşınma durumumuz vardı evler şahaneydi aklım kalmadı değil...

Canım grundigin en çok yorum gelen modeli.
İnş vesile olurum , camasirlardaki tozu resmen yiyormuşuz, avuç avuç toz çıkıyor her kurutmada haznesinde. İnş gönlüne göre bir eve çıkmayı Allah kısmet eder en kısa zamanda, bana da inşallah:)

akıllıca aslında. toptan almak için istanbulda nereler var bilgim yok olsa çoluk çocuk için mantıklı. artık 3.gelince bizde eşim alır diye ümit ediyorum. bide komşumuz aldı çok elektrik Faturası geliyor ve kıyafetler çekiyor dedi. R rkndmt senin kıyafetler küçüldü mü fatura kabardımı ;)

Yok canım küçülme falan bana da öyle diyorlardı kuculurse kuculsun dedim o derece bikmistim. Karma ayarı var atıyorum kıyafetleri onda kurutuyorum, nevresimleri pamuklu ayarında kurutuyorum, kiyafetim küçüldü diyenler havluların nevresimlerin kurutuldugu ayarda mi kiyafet kurutuyolar acaba. İşte giydiğim herşeyi kurutuyorum hiç sorun yaşamadım ben.

Selam kızlar joie litetrax4 bebek arabası aldım çok memnunum ama şu yanlardaki lastiği anlamadım neden var? Su Şişesi falan mı asmak için nedir anlamadım bilen varsa yazsın lütfen
Bende aldım trawel sistem olanından.Neyden bahsettiğini anlayamadım tam olarak.Resim atar mısın? Arabayı sürmek için tutulan yerin yanındaki bardak boşluklarından mı bahsediyorsun??

Ilk doğumdan bir müddet sonra baya sıkıntı yaşadım, meğerse hem kanım hemde depolarım bitik durumdaymış. B12 hele eksilerde :( hemen ilaca başladım kan değerlerim biraz toparladı ama B12 değişmeyince iğne verdi ve maşallah Süper kendime getirdi beni 💪 o zamandan beri 5-6 ayda 1 detaylı kan tahlili yaptırırım. Zayıf olmama rağmen aşırı sağlıklıyım 🤲
Çok eminim ki sende güçlenip kuvvetleneceksin ilaçların sayesinde 👍

Çamaşır alınca zaten en az 5-6 tane alıyorum, toptancidan daha ekonomik oluyor.
Arkadaşım da söyledi aynı olumsuzlukları. Bazı kıyafetler küçüldü, bir kaç yıllık olanlar iyice inceldi hatta yırtılmalar oldu dedi. Fatura tabiki arttı. Sonuçta eve yeni bir makine girdi, o da normal.
Bunları yeni öğreniyorum demek doğum sonrası için bile bu kadar fark ediyor. Bugün bir tıp merkezine gittim serum taktırmak için ilk dozu bir hastanede yaptırın ne olur ne olmaz dediler sıkıntılı bir şey mi acaba diye düşündüm. Yarın annemi alıp bir hastanede yaptırıcam inşallah. Ben oldum olası zayıftım güçsüz değilimdir aslında ama genel bir halsizlik hali olurdu arada belki de kanım düşük olduğu içindi hamileliğe kadar dikkat etmedim açıkçası. Tam ev işlerini yapmaya başladığımda almam iyi olacak o zaman💪😀

Kızlar geldim kontrolden 1551 gram olmuş oğlum sorun yok çok şükür nst de çekildi o da temiz çıktı ❤️ Allah razı olsun hepinizden iyi dilekleriniz için ❤️ ameliyat tarihi için de 37. Haftada belirleriz bir sorun çıkmazsa dedi nasip kısmet inşallah 🤗

Enerjine hayranım canım maşallah çok yararlı yerlere harcıyorsun enerjinin darısı bizim gibi boş gezenlere inşallah 🤗

amin canım Allah razı olsun ❤😘

Amin canım valla zamanında asker yolu bekledim 15 ay bu kadar saymadım emin ol :KK70:kizimda da acil alınınca sezeryana farkına varmadim bu baya heyecanlı oluyor Allah'ım hakkımızda hayırlısıni versin inşallah 🤗

Canım asker yolu beklemedim ama bu evlatlar yollarını iyi gözlettiler bana 🤭 heyecandan mıdır nedir bazen zaman durmuş gibi geliyor ama geçiyor aslında biliyorum bunu 😊

Hayırlı gidip hayırlı dönersin inşallah canım. Az kalmış senin de. Grubumuzun hafta olarak en büyük annesi sensin ;)

Kızlar geldim kontrolden 1551 gram olmuş oğlum sorun yok çok şükür nst de çekildi o da temiz çıktı ❤️ Allah razı olsun hepinizden iyi dilekleriniz için ❤️ ameliyat tarihi için de 37. Haftada belirleriz bir sorun çıkmazsa dedi nasip kısmet inşallah 🤗
Çok sevindim canım maşallah ne güzel senin bebişin de büyümüş sağlıcakla gelsinler😍❤️

Back