- 16 Ağustos 2018
- 284
- 349
- 103
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canımsabaha karşı daldı ben de zombi gibi oradan oraya uzandım durdum sabah uyuyunca biraz da ben uyumuşum dinlendim çok şükür. Oğlumun uykusu çok düzenliydi aslında iki aydır nedense saatimiz şaşıyor sürekli. Beni doğum sonrası günler için hazırlıyor bunlar eminim artık
sen dinlenebildin mi ?
Hayırlı Günler bu arada herkese![]()
Maşallah canım enerjine hayran kalıyorum te buralardansana zaman bile yetmiyordur bunca meşgale için
![]()
Enerjine hayranım canım maşallah çok yararlı yerlere harcıyorsun enerjinin darısı bizim gibi boş gezenlere inşallah
amin canım Allah razı olsun ❤
Amin canım valla zamanında asker yolu bekledim 15 ay bu kadar saymadım emin olkizimda da acil alınınca sezeryana farkına varmadim bu baya heyecanlı oluyor Allah'ım hakkımızda hayırlısıni versin inşallah
❤
Ben alışmışım herhalde bu değerle yaşamaya :) Bakalım serumdan sonra nasıl olacağım.
inşallah güzel geçer annesi. korkma inşallah şimdiye kadar güzellikle sağlıkla taşıdık sağ salim kucağımızada alırız inşallah. bende durumlar seyrinde güzel sağlıklı şükürler olsn..darısı isteyenere inşallah.kızlarrr nasılsınız bugün kontrolü olanlar güzel haberlerle gelir inş.günler azaldıkça heyecan ve korku artmaya başlıyor yarın 35+0 kontrolümüz var sizlerde durumlar nasıl
Ilk doğumdan bir müddet sonra baya sıkıntı yaşadım, meğerse hem kanım hemde depolarım bitik durumdaymış. B12 hele eksilerdeKızlar kontrolden çıktım şimdi. Gayet iyiymiş bebişim 2100 gr olmuş boyu 47 cm doğum pozisyonunda ben yine ters dönmüştür diyordum ama dönmemiş. Yalnız idrar testi yaptırmıştım onda lökosit çıktı tekrar idrar kültürü istedi benden inşallah temiz çıkar. Kanım düşük onun için de kan serumu ve b12 iğnesi verdi doğumda bana kanın lazım olacak dedi. :)
Çamaşır alınca zaten en az 5-6 tane alıyorum, toptancidan daha ekonomik oluyor.
Maşallah maşallah sen baya yaklaştım sonuca. Hayırlısıyla gelsin. Güzel haberler verirsin inşallah bizekızlarrr nasılsınız bugün kontrolü olanlar güzel haberlerle gelir inş.günler azaldıkça heyecan ve korku artmaya başlıyor yarın 35+0 kontrolümüz var sizlerde durumlar nasıl
inşallah canım yaMaşallah maşallah sen baya yaklaştım sonuca. Hayırlısıyla gelsin. Güzel haberler verirsin inşallah bizebizde durum stabil. Burnum hala tıkalı ne yapsam boş..müdahale etm eme kararı aldım
![]()
inşallah canım kesinlikle canım allah isteyen herkese nasip etsininşallah güzel geçer annesi. korkma inşallah şimdiye kadar güzellikle sağlıkla taşıdık sağ salim kucağımızada alırız inşallah. bende durumlar seyrinde güzel sağlıklı şükürler olsn..darısı isteyenere inşallah.
Ha bak 2.elektrik süpürgesi diyecektim
ya işte ben bu kışı nasıl atlattım Allah biliyor. hangi modeli kaç liraya aldınız bana link yolalrmısın tatlım ?
bakarsın bizé vesile okursun şimşek hızıyla alırız bizde , yaz geldi yaz aylarında minik balkonumda kurutuyorum. ama kışın hol'de çamaşır selesi hep asılı oluyor.zor iş bizimki. çok ama çok dua ediyorum Rabbim hazinesinden lutfeylesin geniş büyük iyi konu komşumun olacağı bir ev alayım. evim küçük ama çevrem çok rahat parkı bahçesi arkadaş olarak çok kısmetliyim
gerçi bana diyorlar nereye gitsen çevre edinirsin ama öyle kolay olmuyor. bi ara eskişehiré taşınma durumumuz vardı evler şahaneydi aklım kalmadı değil...
Ben bebekler için olanını aldım canım, kendime de onu kullanıyorum:) bimi takip et çok uyguna geliyor bazenSağol canım daha almadım boron la dalin yumuşatıcı alırım diyodum ama bebekler için olanı varsa green clean bakayım...
Bende aldım trawel sistem olanından.Neyden bahsettiğini anlayamadım tam olarak.Resim atar mısın? Arabayı sürmek için tutulan yerin yanındaki bardak boşluklarından mı bahsediyorsun??Selam kızlar joie litetrax4 bebek arabası aldım çok memnunum ama şu yanlardaki lastiği anlamadım neden var? Su Şişesi falan mı asmak için nedir anlamadım bilen varsa yazsın lütfen
Bunları yeni öğreniyorum demek doğum sonrası için bile bu kadar fark ediyor. Bugün bir tıp merkezine gittim serum taktırmak için ilk dozu bir hastanede yaptırın ne olur ne olmaz dediler sıkıntılı bir şey mi acaba diye düşündüm. Yarın annemi alıp bir hastanede yaptırıcam inşallah. Ben oldum olası zayıftım güçsüz değilimdir aslında ama genel bir halsizlik hali olurdu arada belki de kanım düşük olduğu içindi hamileliğe kadar dikkat etmedim açıkçası. Tam ev işlerini yapmaya başladığımda almam iyi olacak o zamanIlk doğumdan bir müddet sonra baya sıkıntı yaşadım, meğerse hem kanım hemde depolarım bitik durumdaymış. B12 hele eksilerdehemen ilaca başladım kan değerlerim biraz toparladı ama B12 değişmeyince iğne verdi ve maşallah Süper kendime getirdi beni
o zamandan beri 5-6 ayda 1 detaylı kan tahlili yaptırırım. Zayıf olmama rağmen aşırı sağlıklıyım
Çok eminim ki sende güçlenip kuvvetleneceksin ilaçların sayesinde
Çamaşır alınca zaten en az 5-6 tane alıyorum, toptancidan daha ekonomik oluyor.
Arkadaşım da söyledi aynı olumsuzlukları. Bazı kıyafetler küçüldü, bir kaç yıllık olanlar iyice inceldi hatta yırtılmalar oldu dedi. Fatura tabiki arttı. Sonuçta eve yeni bir makine girdi, o da normal.
Ay orası öyle zaten o sinirle bir bekleyiş oldu benim için bu heyecanlı bir bekleyişEstağfurullah kuzum . bende zamanında asker yolu bekledim en zoru oydu ya
bebek beklemek zevkli heyecanlı eşim nazdan bana kan kusturdu inan
Enerjine hayranım canım maşallah çok yararlı yerlere harcıyorsun enerjinin darısı bizim gibi boş gezenlere inşallah
amin canım Allah razı olsun ❤
Amin canım valla zamanında asker yolu bekledim 15 ay bu kadar saymadım emin olkizimda da acil alınınca sezeryana farkına varmadim bu baya heyecanlı oluyor Allah'ım hakkımızda hayırlısıni versin inşallah
❤
kızlarrr nasılsınız bugün kontrolü olanlar güzel haberlerle gelir inş.günler azaldıkça heyecan ve korku artmaya başlıyor yarın 35+0 kontrolümüz var sizlerde durumlar nasıl
Çok sevindim canım maşallah ne güzel senin bebişin de büyümüş sağlıcakla gelsinlerKızlar geldim kontrolden 1551 gram olmuş oğlum sorun yok çok şükür nst de çekildi o da temiz çıktıAllah razı olsun hepinizden iyi dilekleriniz için
ameliyat tarihi için de 37. Haftada belirleriz bir sorun çıkmazsa dedi nasip kısmet inşallah
![]()