- 29 Mart 2013
- 2.049
- 5.553
- 158
Işte o halsizlik kansızlıktan geliyor. Bende de halsizlik, uyku hali, saçma sapan durup dururken sinirlenme, unutkanlık vs vs baktım olmuyor doktora gittim işte...Burda saglik ocağı dışardan pek iğne yapmıyor. Hele bebek ve çocuklara normal aşılar dışında hiç! 1-2 olay yaşanmış..tedbir amaclı hastanede yaptırın diyorlar. Ne olur ne olmaz sende hastanede yaptır canım.Bunları yeni öğreniyorum demek doğum sonrası için bile bu kadar fark ediyor. Bugün bir tıp merkezine gittim serum taktırmak için ilk dozu bir hastanede yaptırın ne olur ne olmaz dediler sıkıntılı bir şey mi acaba diye düşündüm. Yarın annemi alıp bir hastanede yaptırıcam inşallah. Ben oldum olası zayıftım güçsüz değilimdir aslında ama genel bir halsizlik hali olurdu arada belki de kanım düşük olduğu içindi hamileliğe kadar dikkat etmedim açıkçası. Tam ev işlerini yapmaya başladığımda almam iyi olacak o zaman![]()
Hay maşallah adam pasasina ❤ büyümüş kocaman olmuş.Kızlar geldim kontrolden 1551 gram olmuş oğlum sorun yok çok şükür nst de çekildi o da temiz çıktı ❤ Allah razı olsun hepinizden iyi dilekleriniz için ❤ ameliyat tarihi için de 37. Haftada belirleriz bir sorun çıkmazsa dedi nasip kısmet inşallah![]()
Ilk oğlum beni ilk başından beri zorla emdi ve doktor sıvı kaybı başlamış mama+meme devam edelim dediği için neredeyse ilk haftadan itibaren mama verdim. 2.oğlumda da 4.ay kilo artısı sınırın altında olduğu için mama başlamıştım. Öcü gibi davranılması ve bazı eleştiriler baya bi canımı sıkıyor açıkçasıHayırlı akşamlar mayıs anneleriMama ve bez konusunda ne düşünüyorsunuz? Beze prima premiumla başlamayı düşünüyorum ama mamayla ilgili bir düşüncem yok. Sütümüz gelene kadar miniklerimizin sarılık olmaması için en uygun ne alabiliriz acaba? Hipp evolvia bebelac milupa...
![]()
![Confused face :confused: 😕](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f615.png)
Mama olarak golden goat alacam her ihtimale karşı. Çocuk doktorumuz önermişti.
Ben 2 tane emzirme atleti 1 tane emzirme sütyeni ve 1 tane normal atlet alacam yanıma. Geceligin içine istersen atlet giymeyebilirsin ama emin ol giymek isteyeceksinSağol canım, demekki bende de normal bu durum:)
Kızlar emzirme sütyen ve atleti kaç tane götürmek lazım hastaneye, gecelikleri atletsiz giysek olurmu yatakta yatarken
![Grimacing face :grimacing: 😬](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f62c.png)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Emzirme atleti ben anıl marka aldım. Tavsiye ediyorum, bedeni korseli gibi sıkı! Güzel toparlar.