Bende üç tane alayım o halde yanıma sağol canim, normal doğum olursa çok lazım olmaz da sezaryende daha çok lazım oluyo sanirim
Sezaryende daha uzun kalınıyor ya ben de o yüzden biraz büyük hazırladım çantayı. Ama hastane eve yakınsa çok da dert etme ihtiyacın olanı gidip getirir eşin. ;)

Sezaryende daha uzun kalınıyor ya ben de o yüzden biraz büyük hazırladım çantayı. Ama hastane eve yakınsa çok da dert etme ihtiyacın olanı gidip getirir eşin. ;)

Bende doğumun şeklini kestiremiyorum baya hazırlıklı gidicem o yüzden. Orta boy valiz yeterli olur sanırım. Normal doğum olacağı kesin olsa kabin boy valiz hazirlayacaktim,ama bir buyugune geniş geniş doldururum:)

Canım asker yolu beklemedim ama bu evlatlar yollarını iyi gözlettiler bana 🤭 heyecandan mıdır nedir bazen zaman durmuş gibi geliyor ama geçiyor aslında biliyorum bunu 😊
aman en güzeli olmuş hiç akıl karı değil asker yolu 😁
Hifaa Hifaa @Nilayyy kızlar güzel haberler getirmişsiniz bize gözünüz aydın olsun 💗 çok yakında daha güzel haberler de vereceğiz birbirimize inşallah 💕😘
Çok sevindim canım maşallah ne güzel senin bebişin de büyümüş sağlıcakla gelsinler😍
Kızlar gözleriniz aydın.Rabbim hepimize doktordan mutlu huzurlu dönmeyi, bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
Allah razı olsun kızlar 🤗 Allah'ım hep iyi haberler vermeyi nasip etsin inşallah hepimize ❤️

Bende doğumun şeklini kestiremiyorum baya hazırlıklı gidicem o yüzden. Orta boy valiz yeterli olur sanırım. Normal doğum olacağı kesin olsa kabin boy valiz hazirlayacaktim,ama bir buyugune geniş geniş doldururum:)
Ben de orta boy valiz hazırladım ve daha eksiklerim olduğu halde doldu bile 🤭 doğum anında neye ihtiyaç duyacağın belli olmaz tedbirli olmakta fayda var bence de. ;)

R rkndmt benim kasılmalar başladı yavaş yavaş. ayakta iken yürütmez şekilde taş gibi oluyor karnım. bende gezemiyorum uzun süre ayakta durmak uzun süre aynı pozisyonda oturmak zorluyor artık. inşallah zamanında az kaldı 36.haftadan sonra erken doğum olmuyor. bakalım nasıl olacak doğumlarımız. sağlıklı şekilde inşallah.

R rkndmt benim kasılmalar başladı yavaş yavaş. ayakta iken yürütmez şekilde taş gibi oluyor karnım. bende gezemiyorum uzun süre ayakta durmak uzun süre aynı pozisyonda oturmak zorluyor artık. inşallah zamanında az kaldı 36.haftadan sonra erken doğum olmuyor. bakalım nasıl olacak doğumlarımız. sağlıklı şekilde inşallah.

36 deyince acayip yakın geldi, sanki yarın der gibi:)

Sağol canım, demekki bende de normal bu durum:)
Kızlar emzirme sütyen ve atleti kaç tane götürmek lazım hastaneye, gecelikleri atletsiz giysek olurmu yatakta yatarken
şekerim ben hastaneye normal emzirmeye uygun atlet götürüyorum. sürekli açıp kapama olayını yapamıyorum. bebek 7/24 emsin diye uğraşırken bide onla uğraşmak eziyet bana. olur tabi atletsiz neden olmasın :)

36 deyince acayip yakın geldi, sanki yarın der gibi:)
ya demi işte biz böyle bir yoldayız bekleyiş merak heyecan stres hepsi bi arada. 36.haftaya ne kaldıki.
bazı sezeryanlâ doğum yapan arkadaşlarım var, doktor 36+da alıyor bebeği.

Son düzenleme:
şekerim ben hastaneye normal emzirmeye uygun atlet götürüyorum. sürekli açıp kapama olayını yapamıyorum. bebek 7/24 emsin diye uğraşırken bide onla uğraşmak eziyet bana. olur tabi atletsiz neden olmasın :)

Normal atlette koyayım , hiç denemedim zaten açıp kapanma olayını:) odalar sıcak oluyor belki atlet hiç giymem bile

Yeri iyice daralmadan şöyle bir gezeyim demiştir :D şaka bir yana büyüdüğü içindir annesi eli ayağı her yere yetişiyordur onun artık. 💗

ve beni yiyor içerden teyzesi.
eve yeni geldik. seminer faydalıydı , sonra kv gittim güzelce akşam yemeği hazırladık yedik içtik şükürler olsun. şimdi miniklerimi uyutuyorum. yarın hacamat günü. sabah erken oğluma sonra bana sonra kızıma.
öğleden sonra kitap kritiğİ var oğlumun okulunda. derken cuma geldi. hafta sonu gelirse 33 haftayı doldurmuş oluyorum :D
gelsin geçsin zaman inşallah ya sağlıkla.

Normal atlette koyayım , hiç denemedim zaten açıp kapanma olayını:) odalar sıcak oluyor belki atlet hiç giymem bile
o konuda emin olamam doğumdan sonra belli olmaz. ter olayı üşüme olayı. ter için atlet ve temiz pamuklu büyük bez koy unutma inşallah NOT et.

ve beni yiyor içerden teyzesi.
eve yeni geldik. seminer faydalıydı , sonra kv gittim güzelce akşam yemeği hazırladık yedik içtik şükürler olsun. şimdi miniklerimi uyutuyorum. yarın hacamat günü. sabah erken oğluma sonra bana sonra kızıma.
öğleden sonra kitap kritiğİ var oğlumun okulunda. derken cuma geldi. hafta sonu gelirse 33 haftayı doldurmuş oluyorum :KK70:
gelsin geçsin zaman inşallah ya sağlıkla.
Oh oh maşallah sen bu tempoyla değil 33 iki solukta 40 ı devirirsin Allah'ın izniyle 💗👍💪 ama en güzelini yapıyorsun zamanının kıymetini biliyorsun. Allah daha fazla güç kuvvet versin canım.

Ben de pazartesiden pazartesiye hafta atlıyorum. Her hafta başında hesap kitap yapıyorum şu kadar hafta kaldı diye. Allah kısmet ederse sezaryenim tam 39+0da olacak 👍

Oh oh maşallah sen bu tempoyla değil 33 iki solukta 40 ı devirirsin Allah'ın izniyle 💗👍💪 ama en güzelini yapıyorsun zamanının kıymetini biliyorsun. Allah daha fazla güç kuvvet versin canım.

Ben de pazartesiden pazartesiye hafta atlıyorum. Her hafta başında hesap kitap yapıyorum şu kadar hafta kaldı diye. Allah kısmet ederse sezaryenim tam 39+0da olacak 👍

Çok iyi geliyor bana. kitabı okuyamadım diyelim orda duyduklarım bile fayda veriyor anneliğime çok katkı sağladı. kendi hatalarımı görmeme iletişim kurmama yardımcı oldu. Şükürler olsun.

senin adına heyecan yapıyorum ya nasıl manyak bi arkadaşın var düşün.
senin doğumunda neden oğlun kanalda kaldı doktorun çokmu zorladı ?
benim paşamda çok kaldı, sonra oksijen sorumu nedeni ile ongün yoğun bakımda kaldı enfeksiyon kaptı... çok iriymiş işte. haberim yoktu şok oldum görünce. .O minicik karnımdan 4 kg bebek nasıl çıktı aşağıdan çıkamadı işte. saatlerce bastırılarak çıkarmaya çalıştılar olmadı. kaburgalarımı kırdılar resmen. neden bilemedim ben akıl edemedim o an basiretİ bağlanıyor insanın :KK43:

pkuzum benek
kuzum bebek hasta olmazsa inşallah kucağımıza gelirse mamayagerek kalmaz diye düşünüyorum. eme eme sütü indirecek kuvvetli çekişiyle. .hiç mama kullanmadım bilgim yok maalesef.
bez olarak emlb değilim. enn iyisi canbebe diye düşünüyorum. ki kızıma artık Canbebe kullanmıyorum, ama bebek için düşünüyorum. canbebe veya molfix.
Canım mama almayı niye düşünüyorsun, ilk gün zeytin çekirdeği kadar midesi oluyor benim sütü çok az olan arkadaşım bile ilk zamanlar manaya ihtiyaç duymadi. Doktor ve ebeler yanınızda biberon emzik mama götürmeyin hastaneye, kafanizda sütüm gelmezse endişesi olursa sutunuz gelmez, olumsuzu cagristirmayin. Süt olmasa bile hastane de zaten yardımcı oluyorlar, ya da yanındaki kişi gider alır doktor tavsiye etmeden alma, doktor sütun yok al derse alirsin. Olumsuzu cagristirma pozitif enerji yolla kendine:) ben süt saklama kapları sağma makinesi falan aldım ayarladım, dua niyetine geçsin diye sütüm olucak, inekler ot ve su ile süt veriyorken,benim neyim eksik inş çok güzel emziricem diye düşünüyorum ve baya inanıyorum Allah'ın izniyle:) sende olumlu düşün sütün olur merak etme
Canım ben oğluma Molfix ile başlamıştım şu an çok uzun bir süredir sleepy kullaniyorum ve memnunum kızım için de sleepy aldım o da uyum sağlarsa onunla devam edeceğim inşallah. Bebek maması olarak ilerleyen dönemde sma kullandım oğluma ama iki aylıkken denediğimde sindirmekte çok zorlanmıştı değiştirmek zorunda kalmıştım. Onun öncesinde bebelac Gold kullanmıştık. Hipp ve evolvia çok tavsiye edilen mamalar arasında ama benim tecrübem yok. Ben de almak durumunda kalsam sanırım önce sma denerdim yinede. Her bebekte sorun olacak diye bir şey yok çünkü.
Kızlar çok sağolun.Yorumlarınız düşüneleriniz çok güzel.Doğumum sezeryan olacağı için süt hemen gelmez diye düşündüm çünkü ilk oğlumda öyle olmuştu mamayı da doğru düzgün vermedik diye oğlum sarılık oldu hastanede yattık.Doğumdan iki gün sonra sıktıkça geldi sütüm.Sonra da 2 yaşına kadar emzirdim çok şükür.O yüzden şimdiden hazırlıklı olayım diye düşündüm.Benimde süt sağma makinem falan hep hazır.İnşallah bu kez uğraşıp daha erken gelmesini sağlayacağım.Gelene kadar da bi iki kaşık da olsa verelim de sarılık olmasın dedik.Yine de alayım hazırda kalsın.İnşallah sütüm hemen gelir mamayı hiç açmayız..

Kızlar çok sağolun.Yorumlarınız düşüneleriniz çok güzel.Doğumum sezeryan olacağı için süt hemen gelmez diye düşündüm çünkü ilk oğlumda öyle olmuştu mamayı da doğru düzgün vermedik diye oğlum sarılık oldu hastanede yattık.Doğumdan iki gün sonra sıktıkça geldi sütüm.Sonra da 2 yaşına kadar emzirdim çok şükür.O yüzden şimdiden hazırlıklı olayım diye düşündüm.Benimde süt sağma makinem falan hep hazır.İnşallah bu kez uğraşıp daha erken gelmesini sağlayacağım.Gelene kadar da bi iki kaşık da olsa verelim de sarılık olmasın dedik.Yine de alayım hazırda kalsın.İnşallah sütüm hemen gelir mamayı hiç açmayız..

bence alma ;)
bende senin yaşadıakrını yaşadım. emmedi hatta benim minikim. süt gelmedi. ama 2.de çok daha tecrübeli oluyor insan. hemen her An emecek inşallah. onun tükürüğü bile uyarıyor süt salgılanmasını. hayırlısı ile ihtiyaç olursa alırsın orası kolay :)

Back