benimde kan hep düşük. serum almadım hiç.
ablam alıyor maşallah iyi toplarlıyor sonrasında .darısı bize olsun..birde kan değern kaçtı ?
Çok teşekkür ederim inşallah senin sonuçların güzel çıkar. Benim oldum olası kanım hep düşüktü ama son zamanlarda iyice düşmüştü. İlaçlar da fayda etmeyince mecbur serum yaptırıcam.

🤗💞💞💞

benim kız iki gündür çıkmaya çalışıyor teyzesi :KK70:

hemde nasıl . maşallah baya hareketlendi iki gündür :KK66:

senin paşa ne alemde.
Bende tam oğlumla onu tartisiyordum 😍 oğlum doktorları yormadan cikacan herhalde sıkıldın mi felan diye 😁 baya hissettiriyor artık kendini vurduğunda baya tüm bedenim titriyor ❤️ bazende tirnakliyor resmen 😅

Bende tam oğlumla onu tartisiyordum 😍 oğlum doktorları yormadan cikacan herhalde sıkıldın mi felan diye 😁 baya hissettiriyor artık kendini vurduğunda baya tüm bedenim titriyor ❤ bazende tirnakliyor resmen 😅
gümbür gümbürler desene :D

Dikkat edecez, artık bırakması lazım.
Kurutma makinesi çamaşır makinesinden daha pahalı 😬 ha deyince de alınmıyor. Sürekli araya başka şeyler giriyor..Nasip bakalım..
Iç çamaşırını ben toptancidan alıyorum. Fiyatı biraz daha uyguna geliyor öyle. Bir de oğlana slip kilot kullanıyorum. Daha rahat 😁

Güzel haberlerle sevinelim inşallah ❤❤❤

akıllıca aslında. toptan almak için istanbulda nereler var bilgim yok olsa çoluk çocuk için mantıklı. artık 3.gelince bizde eşim alır diye ümit ediyorum. bide komşumuz aldı çok elektrik Faturası geliyor ve kıyafetler çekiyor dedi. R rkndmt senin kıyafetler küçüldü mü fatura kabardımı ;)

Kızlarrr bugün herkes güzel haberler alsın. gönlümüzdeki hayırlı dualar kabul olsun. çocuklar basiretli bol szö dinleyen olsunlar :D
kısmet olursa 2 gibi seminere gidiyorum. bskalıö istifade ederiz inşallah emekler zayi olmasın.
şimdi komşu kahvaltıya davet etti. menemen yaptım gideceğim. sonra hazırlanıp çıkarım nasip olursa ordan kv geçeceğim.
h epinizi kucaklıyor sevgilerimi yolluyorum öpüldünüz 😘

Amin inşallah toparlarım sonrasında ben de. Benim kan değerim 10 civarı seyrediyor genelde. Bi ara 9 a düştü bu tahlilde yine 10 du.
benim 10 da ayağa kalakmam zordu. muhtemelen daha yüksek diye tahmin ediyorum. .10 ve altı olunca anlıyorum artık. amin şekerim inşallah toparlarIz genciz en fazla 3 ay sürer benim toparlamam. 2 kez doğum yaptım biliyorum artık.

iyi uyudunuzmu 😘

amin canım amin. Havalar gene soğudu. .baya baya hastalık havaları. .oğlum.üşüttü zaten. .

Yok canım 🤭 sabaha karşı daldı ben de zombi gibi oradan oraya uzandım durdum sabah uyuyunca biraz da ben uyumuşum dinlendim çok şükür. Oğlumun uykusu çok düzenliydi aslında iki aydır nedense saatimiz şaşıyor sürekli. Beni doğum sonrası günler için hazırlıyor bunlar eminim artık :KK70: sen dinlenebildin mi ?

Hayırlı Günler bu arada herkese 💗💕

Kızlarrr bugün herkes güzel haberler alsın. gönlümüzdeki hayırlı dualar kabul olsun. çocuklar basiretli bol szö dinleyen olsunlar :KK70:
kısmet olursa 2 gibi seminere gidiyorum. bskalıö istifade ederiz inşallah emekler zayi olmasın.
şimdi komşu kahvaltıya davet etti. menemen yaptım gideceğim. sonra hazırlanıp çıkarım nasip olursa ordan kv geçeceğim.
h epinizi kucaklıyor sevgilerimi yolluyorum öpüldünüz 😘

Maşallah canım enerjine hayran kalıyorum te buralardan 💗💪 sana zaman bile yetmiyordur bunca meşgale için 😘

herkese günaydın, çok takip edemedim son zamanlarda yoğuluktan. Umarım hepiniz iyisinizdir kızlar. Bizim kontrolümüz cuma günü ama sanki minik kuşum büyüdü gibi hissediyorum hareketleri daha belirgin hissediliyor artık. Az zaman kalmaya başladıkça bendeki merak da artıyor görmek istiyorum artık miniğimi sanırım. :) Tabi daha vakti var daha dursun aman :)
Bize bir arkadaşımız chicco nun next2me anne yanı yatağını verdi geçen gün kurduk baktık çok güzel oldu, şimdi kumaşlarını falan bir yıkayıp gene kaldıracağım yoksa 2 ay yatak odamızda ona baktıkça heyecandan uyumam hiç :)
Bir tek bebek arabası ve ana kucağı kaldı şimdilik almamız gereken... onun dışında sanki hazırlıklarımız da bitiyor gibi. Ben henüz hiç bir kıyafeti yıkamadım, siz başladınız mı? Bir de hastane çantanızı ne zaman hazırlayacaksınız? Doğum sonrası giymek için kullan at iç çamaşırları ve farklı pedler kullanılıyormuş bu konuda bilgisi olan var mı?
Hepinize güzel bir gün olsun.
luckyfish_2019 luckyfish_2019 büyümüştür bebeğin ben de 3 haftadır görmemiştim 600 gr almış sen de güzel haberler alırsın inşallah. Bana da aynı yatağı kızlardeşim verdi. Ben daha hiç kurmadım odası gelecek yarın evin her yeri bebek eşyası dolu. Odasını yerleştirince yavaş yavaş hazırlayacağım. Ben de kıyafetleri yıkamadım daha bu oda işi bizi geciktirdi. Hastane çantamı da eşyaları yıkadıktan sonra yavaş yavaş hazırlarım artık. Kullan at iç çamaşırından aldım markasını hatırlamıyorum depend di sanırım arkadaşlarım önerdi çok kullanışlı oluyor diye. Bir de lohusa pedi diye satılıyordu sanırım onlardan aldım. E bebekten almıştım hepsini.

benim 10 da ayağa kalakmam zordu. muhtemelen daha yüksek diye tahmin ediyorum. .10 ve altı olunca anlıyorum artık. amin şekerim inşallah toparlarIz genciz en fazla 3 ay sürer benim toparlamam. 2 kez doğum yaptım biliyorum artık.
Ben alışmışım herhalde bu değerle yaşamaya :) Bakalım serumdan sonra nasıl olacağım.

sen kontrılde iken ben aile içi medya ile ilgili seminerde olacağım. inş gelir vakit sağlıkla
Enerjine hayranım canım maşallah çok yararlı yerlere harcıyorsun enerjinin darısı bizim gibi boş gezenlere inşallah 🤗
Sağol canım senin sonuçlar da güzel çıksın inşallah. Bebişlerimiz iyi olsun😘😘
amin canım Allah razı olsun ❤️😘
Hifaa Hifaa canım kontrolün varmış galiba bugün inşallah güzel haberlerle gelirsin buraya. Sen saat 2 nasıl olacak diye düşünüyorsun benim daha iki haftam var :KK70: askerlikte son günler zor geçer ya benim de öyle oldu nedense 🤭 şafak sayıyorum resmen şu kadar gün kaldı diye :KK70:
Amin canım valla zamanında asker yolu bekledim 15 ay bu kadar saymadım emin ol :KK70:kizimda da acil alınınca sezeryana farkına varmadim bu baya heyecanlı oluyor Allah'ım hakkımızda hayırlısıni versin inşallah 🤗❤️

Back